- 7 Temmuz 2025
- 332
- 552
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.061
Ben balığım yükselenim yengeçAy 20 şubat 20 mart arası balık burcu ağlamak istiyorumbalık burcu olmalarını pek istemedim aslında ben hiç duygusal biri değilimdir 2 tane duygusal minikle ne yaparım bilmiyorum 1 gün erken doğurmak istesem 19 şubatta sen nasıl annesin olur muyum acaba sen de 21 marta kadar durabilirsen koç olur harika olur
25+1 im bugun canim , bizde de midwife yani ebe kontrolleri ayda 1 e dusuyor sonra biraz daha sklasiyor ama ultrason yok maalesef riskli bir durum gorulurse ekstra 1 ultrason daha yapiliyor , isvicredeyim ben . Sen turkiyede misin ?Aaa sen neredeydin ? Kaçıncı haftadasın ?
Ben de şu an aylık kontrollere devam ediyorum benim tahminim 32. Haftadan sonra 2 haftalık kontrollere ya da haftalık kontrollere döncek . Allah’ın izniyle gelirsek o günlere.
Aaa çok şaşırdım ilk defa duyuyorum. Ultrason olmamasının sebebi ne acaba ?25+1 im bugun canim , bizde de midwife yani ebe kontrolleri ayda 1 e dusuyor sonra biraz daha sklasiyor ama ultrason yok maalesef riskli bir durum gorulurse ekstra 1 ultrason daha yapiliyor , isvicredeyim ben . Sen turkiyede misin ?
Canim buralar hep boyle Almanya 3 tane , Ingilterede de 2 kez , Fransada ayni şekilde 2 yani avrupa ulkeleri bildigim kadariyla 2 en fazla 3 ultrason seklikde ilerliyor geri kalanini midwifelarimiz var onlar takip ediyor bizleriAaa çok şaşırdım ilk defa duyuyorum. Ultrason olmamasının sebebi ne acaba ?
Yani bu kötü bi şey değil ama ben her ay görmeye gidicem diye aşırı heyecanlanıyorum.
Tabi orda yaşıyor olsak ona göre ayak uydurulur ama her yerin farklı kuralları yaşam tarzı var işte.
Evet ben Türkiyedeyim. Ama İsviçre en çok merak ettiğim yerlerden biri
İnşallah bebek doğsun azıcık büyüsün de öyle planlarımız var gezmek amaçlı ama kısmet tabiki ..
Midwife ahahaha çok tatlı yaCanim buralar hep boyle Almanya 3 tane , Ingilterede de 2 kez , Fransada ayni şekilde 2 yani avrupa ulkeleri bildigim kadariyla 2 en fazla 3 ultrason seklikde ilerliyor geri kalanini midwifelarimiz var onlar takip ediyor bizleri
Ben de en son 1 ay once gordum valla ozledim
Gezmek içinde harika bir yer bebisinizle saglikla gorun insallah ben cok severek yasiyorum
sağlıkla gelsin keseyle ilgili olmuyor genelde cinsiyet ama merakınızı anlıyorumEki Görüntüle 3682924
Slm güzel annişler burda 6 haftalığız ilk çocuğum :) cinsiyet tahmininiz var mı keseden heyecandan meraktan ölecem :) şu an 7 artı 3 üz
Ben doktoruma mesaj attım idrarda aktif yanma yoksa gayet normal dedi bol su iç magnezyumu akşam iç ve 5000adım at kasıklar rahatlasın dedi.Bende de öyle kaşıntı yanma vs hissi yok hiç zaten tam idrar tahlilim temiz geldi ama doktor yine de kültür alcam bazen kültürde bakteri üreyebiliyor dedi. Maalesef benim de öyle bi geçmişim olduğu için baktırdım . Ama sonuç henüz çıkmadı .
İnşallah yoktur tabi
Sasirdim, ben de isvicredeyim temel saglik sigortasi bile daha fazlasini karsiliyor aslinda bende. Ek sigorta da yaptirmistik biz ama ona gerek bile kalmadi mesela. Ben 27 de gittim 31 de gel dedi, noel tatili bitsin öyle geleyim diye ben 32 ye aldirdim mesela. Sigortanizin kapsamini arastirin isterseniz bu kadar az degildri belki de25+1 im bugun canim , bizde de midwife yani ebe kontrolleri ayda 1 e dusuyor sonra biraz daha sklasiyor ama ultrason yok maalesef riskli bir durum gorulurse ekstra 1 ultrason daha yapiliyor , isvicredeyim ben . Sen turkiyede misin ?
Sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun ben de eşim yengeç duygusal 2 tane de duygusal balık diyordum da olsunduBenim eşim koç ajajajaja bana bi koç yetiyor bacım
İnşallah dursa bu arada şaka bir yana bana ne kadar geç o kadar iyi ama bilemiyorum ki ya ahahah balıkta iyidir olsun
Hic de sen nasil anne olmazsin benceAy 20 şubat 20 mart arası balık burcu ağlamak istiyorumbalık burcu olmalarını pek istemedim aslında ben hiç duygusal biri değilimdir 2 tane duygusal minikle ne yaparım bilmiyorum 1 gün erken doğurmak istesem 19 şubatta sen nasıl annesin olur muyum acaba sen de 21 marta kadar durabilirsen koç olur harika olur
Eyvah hem yengeç hem balık duygusallık buraya kadar hissettirdi kendiniBen balığım yükselenim yengeç
Bugüne nasıl geldim hayret ediyorum
Şimdi karnımdaki de balık ve herşeye ağlıyorum aklınıza gelebilecek herşeye
Bebeğin burcu çok etkiliyor anneyi
Diğer çocuklarımda kendimi tanıyamıyordum hiç vermeyeceğim tepkileri veriyordum
Ama bunda duygusallığım x2 oldu
Kova olsun isterim ama bence tam bir balık olacak
Ben kova olsun diye yaptım ama nasip olmadı ahahah ben kovayım aman sağlıklı gelsinler de erken gelmesinlerKova 18 subatta bitiyomus yalniz19 itibbariyle balik
Kesinlikle öyle saglikla gelsinler de varsin duygusal olsunlarBen kova olsun diye yaptım ama nasip olmadı ahahah ben kovayım aman sağlıklı gelsinler de erken gelmesinler
Canım biz bunun grisini aldık stokta yok ama siyahını paylaşayım içi baya genişKızlar bebek çantası aldınızmı
Çok kararsızım ben ya
Tavsiye edeceğiniz çantalar varsa linkini atabilirmisimiz :)
Hepsini yapıyoruz çok şükür ya bi şey olmasın hiçbirimize ve bebeklerimize , amiiiinnnBen doktoruma mesaj attım idrarda aktif yanma yoksa gayet normal dedi bol su iç magnezyumu akşam iç ve 5000adım at kasıklar rahatlasın dedi.
Emin misiniz ultrason yapildigina yani normal hastane takip surecimizde 2 ultrason yapilmadi mi size 1. Si 11-13 digeri 20-22 , 27 de gittiginizde yine ultrason yapildi mi ?Sasirdim, ben de isvicredeyim temel saglik sigortasi bile daha fazlasini karsiliyor aslinda bende. Ek sigorta da yaptirmistik biz ama ona gerek bile kalmadi mesela. Ben 27 de gittim 31 de gel dedi, noel tatili bitsin öyle geleyim diye ben 32 ye aldirdim mesela. Sigortanizin kapsamini arastirin isterseniz bu kadar az degildri belki de
Tabi ki eminim yani yasadim cünküEmin misiniz ultrason yapildigina yani normal hastane takip surecimizde 2 ultrason yapilmadi mi size 1. Si 11-13 digeri 20-22 , 27 de gittiginizde yine ultrason yapildi mi ?
diger kontroller ozetle asagida paylastigim gibi,
bundan sonra ultrason yapilmiyor ozel saglik sigortasiyla da ozel scan merkezlerinde yapabilirsiniz evet ama hastane surecimizde sadece diger takipler yapiliyor prenatal check diye geçiyor benim bildigim kadariyla.
Benim ilk dogumum Almanyadaydi orasi bir tik daha farkliydi buradan.
Iki kez de klinikteki hebamme ile randevum oldu. Kendim ayrica ebe bulcam ama ugrasamadim acikcasi, bi de ilk olmadigi icin dogum ve sonrasina gelsin diye dusunuyorum. O da eve 8 kez geliyomus bildigim kadariyla.Temel Sigorta kapsamindaTabi ki eminim yani yasadim cünküilki acilde sonrasi 4 kez tooplamda 5 kez usg yapildi bana. 12ve 21 de detaylilar oldu bir saatten fazla sürdü. Kendi drumla muhtemelen 2 daha bakilir. Ama benim zusatzversicherungla mi alakali diycem de hic bir fatura gelmedi. Esimin kuzeni almanyada kadin dogumcu orayi da onlardan dolayi biliyorum az cok. Ama burda yakin arkadasim dogum yapti o da benimle ayni sekilde ve zusatz da yaptirmadilar ek bisey de gelse söylerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?