Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhaba ilk kullandığınız çanta hangisiydi? Ben de bu sıralar bakıyorum çantalara da normal kullanışlı bir sırt çantası da iş görür mü? Şu termal gözleri oluyor ya onlar gerçekten işe yarıyor mu

Doğru söylüyorsun. Ben ikisini de çok beğendim. Birde tecrübeli birinden öneri almış olmak rahatlattı beni ahahahaha
Teşekkür ederim canımmm

Ya benim o bı kere oldu göbeğim içe göçtü yanlarda onlar sert olup yuksekte kaldı çok korktum dua etmeye başladım hemen hareketlerini hissedince yattım dinlendim cok sık yaşıyorsan git tabi canım aklım kalmasin değildir inşallah doğum sinyali bence büyüyorlar daha da ve ikiz bunlar yerleri genisletiyorlar

Yaprak dökümü oğuz gibi öf öf yeter diye dolaşıyorum evde. Gece uykularım kaçıyor aşırı huzursuzum sizlerde de böyle mi ya
Oooffff ben bazen oyleyim valla daral geliyor ya hele dun herkesten nefret ediyordum neden bilmiyorum konustugum herkese gicik oldum hahahahha

Canim masallah bende kondisyonumu cok iyi saniyordum sen benden fena ciktin ben haftada 1 pilates 2 de hafif egzersiz yapiyorum kas oranim baya yuksek cikti ona sevindim ama yuruyus en fazla 8 bin adim , yurumek beni cok yormaya basladi ya

Ay yakın tabi mart başı da yakın şubat sonu da az kaldı çok paniğim ben eksikleri düşünüyorum bir de erken doğurursam daha da yakın şimdi yine anksiyetem tetiklendi hatta
Ya sana da dediler mi 36.hafta Max 37 yi geçirmiyoruz diye çünkü normalde benim 17 Mart ama böyle dediklerinde 1 ay önceye kayıyor sen şimdi öyle diyince normal tekil gebelik zamanını söylemiş gbi geldi

Bundan oluyor banaa

Ya sana da dediler mi 36.hafta Max 37 yi geçirmiyoruz diye çünkü normalde benim 17 Mart ama böyle dediklerinde 1 ay önceye kayıyor sen şimdi öyle diyince normal tekil gebelik zamanını söylemiş gbi geldi
Dediler canım valla sevgili doktorum iyimser 37ye plan yaptı 20 şubat

Cok gecmis olsun ya cok uzuldum (( menemende ev yapimi salca ya da konserve mi koymustun canim

Oliviababyworld diye bi sayfa
Çok güzel olmuş sağlıkla gelsin kraliçe ya kızlar ne soracağım bende kapı süsü tül istiyorum ama bu direkt kapının altindan gecmeli olanlar var ya onlardan metre işi ile uğraşmak istemiyorum bilen varsa link atabilir mi

Önden çatı muayenesi yapılmasını bende doğru bulmuyorum
Sonuçta rahim doğum anına kadar kapalı bir şekilde bebeği muhafaza ediyor
Doğum anında aslında başlıyor süreç
Önden bunu neden yaparlar anlamıyorum

çok geçmiş olsun Allahım yaşatmasın bir daha dikkat etmekte fayda var

Katiliyorum cati muayenesinin yaygin oldugu ulkelerden biri TR cogu ulkede yapilmadigi biliniyor

Merhaba canım kanuni de devam ediyor musun memnun musun

Evet biraz yarıyor ama termos GB degller tabiki Tony black markasıydı okdr hafifti ki bir tık büyükrğ diye hep eşim taşırdı. Şimdi o kadar büyük gerek olmadığını anladım. Normal sırt cantası bile olur anne Bebek çantasına hiç takılmamak gerek. Hatta ben kızım biraz büyüyünce yakın mesafelerde klaskk sırt cantam vardı cok severdm onu kullandmm daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…