• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Doğru söylüyorsun. Ben ikisini de çok beğendim. Birde tecrübeli birinden öneri almış olmak rahatlattı beni ahahahaha
Teşekkür ederim canımmm 💖
Rica ederimm canm. Bir çok anne böyle düşünüyordur diye düşünüyorım. Kızım 5,6 aylık olduktan sonra cok severek aldığım siyah sırt cantam vardı onu daha cok kullanır olmustum yakn yerlerde. Bizde şu avantaj da vardı tabi hiç mama almadk evimize dahi girmesi emzirdiğim için yani fazla göz ihtiyacı da hissetmedim. Ama bunda neler olacak yaşayıp görecegm,☺️

27+1 iz ikiz gebeyim ben de 69 kilo hamile kaldım şuan 81 🥲🥲😂 zorlanmaya başladım çatlaklarım ağrılarım… sizde nasıl durumlaaar
Şimdi gördüm kilonuzu yazmışsınız. Sizde mide bulantıları olmuşmuydu. bana göre kilonuz daha azmış. Ben 22 haftalığım 13 kilo almışım. Siz daha az almışsınız☺️ bu gidişle sonu mu düşünemiyorum 🥹

kızlar bu sitede böyle hastane için uygun sabahlıklar var ben bu maviyi almayı düşünüyorum. tiktokta falan markaya bakarsınız ürünleri gayet güzel ve uygun belki araştıranlar vardır çekim için çok yüksek fiyat vermeye gerek yok isteyen burdanda bakabilir💙💙

Eklentiler

• IMG_6708.webp
    IMG_6708.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 9
erken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ... 🥹 sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum 😂😂
sırt üstü yatarken bende tek hamleyle maalesef kalkamıyorum eşim ya arkadan itiyor yada yatak başlığına tutunarak kalkıyorum😅😅😅

Back
X