Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bu çok normal ama sıkıp süt gelmesini sağlamamak gerekiyor vücudumuz tamamıyla bebişlerimize hazırlanıyor

Ayyy valla ne güzel konuşuyorsun yaaa
İnşallah anne sütleriyle büyürler ama olmayınca da olmuyordur artık sağlıklı olsunlar da ..

Biliyorum canim zararli oldugu icin yapmiyoruz diye bir aciklama yapilmadi burada bende oyle demedim zaten . Sebebini bilemiyorum ama sistemleri bu sekilde onlara soruldugunda gerek gorulurse yapilir diyebiliyorlar ama kendince sebepleri maliyet kaygilari vs olabilir ya da doktorlari az bence
Genelde yerliler buralilar ozel yerlere para odeyip gitmeyi tercih etmiyorlar genelde bizler gidiyoruz ben ilkinde de gitmistim şimdide giderim ayda bir cok merak ediyorum kontrol edilmeden aylar gecirmek bana gore degil suanda hamile grubundayim mesela yabanci arkadaslarima soyledigim de nedenini anlayamiyorlar neden gidiyorsun bir sorun mu var diyorlar cunku onlar boyle ogrenmis dogrusu bu saniyorlar

Son düzenleme:
23+3 biraz daha zorlasam gaz diycem yani asdfghnjm neyse heralde büyüyecek ablaları tatlı fotoğraflar çekileceğiz birlikte pijama takımı almak istiyorum ama kestiremiyorum bedenim ne olur şuan m rahat oluyo xl a kadar çıkar mıyım acaba çok mu büyük olur oda

Eklentiler

• c9dd3916-e4fa-4cf1-809e-3a3551730396.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 96
Yok canım ben sana demedim aslında o manada. Bilmeyenlere açıkladım herkes burda da reelde de şaşırıyor ya ondan yani arkadaşlarımız daha cok sasirmasın dye öğrendiğimi yazdım. Ama gün sonunda aslında gebeliği kendi haline bırakırsak zaten sorun çıkmaz bne ilk hamileliğimde nasl gün sayardım anlatamam kızımı görmek için sımdı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum oğluşu doguma dek görmesem de olur sanırım. çok da ultrasona gerek yok saglkklı ise gebeliğimiz. Vebunu 2. Gebelikte anlıyor insan

Anladim canim
ayy ben hele ilk hamileligimde 15 gunde 1 gidesim geliyordu valla zor dayaniyordum hareketlerini kontrol etmek yetmiyordu surekli kilosu ne oldu suyum ne durumda falan simdi gene 1 ay rahat geciriyorum

Kızlar benim bugun doktor kontrolüm vardı ve bebeklerin suyu biraz sınırın üstünde çıktı Diyetsiz bir hafta on günlük takip yapacağız şeker ölçümleri sıkıntılı çıkarsa diyetle devam edicez ve hep su kontrolü ön planda olacakmış. On gün önce iyiydi suları bakalım. Benim karnımda su iki haftada aşırı büyüdü sebebi buymuş

Benim 1 gün bir telaşım oldu hareket konusunda sonra sabırla bekledim ertesi gün maç yapıyordu karnımda sanırım çok şükür ondan sonra öyle bişe olmadı

Geçenlerde mağazada lohusa takımı baktım eğer hamileler için üretilmiş takımlara bakacaksanız kendi bedeninizi bakacaksınız ama hamile kesimi üretilmemiş firmalardan alacaksanız bir iki beden büyük alabilirsiniz dedi ben ilk gebeligimde online almıştım hamileler için üretilmişti ve bu bilgiyi bilmiyordum. Büyük beden almıştım çok büyük gelmişti

aaaaa bende bilmiyordum kendim de kilo alırmıyım acaba diye düşündğm bende ama 2 beden birden büyümem heralde inş yani asdcfvbn

Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ? Allah ın izniyle bir şey olmaz ya. Arkadaşımın öyleydi şekeri yoktu. Sağlıklı doğum yaptı

Yaptırdım canım normal gelmişti 50 lik yapmıştı doktorum
Anladım canım. Bence normali boyledir. Yani yine şeker takibini yaparsın. Ama bence sıkıntı yoktur. Amniyon sıvısını arttırmak için birşeyler söylüyorlar ama azaltmak için bir şey var mıydı hatirlamiyorum. İnşallah riskli bir durum olmaz

Hiç stres yapma kızımda da suyum coktu ama şeker vs ckmadı

Ben hafta hafta gebelik yorumlarında görmüştüm 22. Haftadan sonra memelerden sıvı gelebiliyormuş. Siz yine araştırın ama böyle birşey olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…