- 27 Eylül 2018
- 5.758
- 11.588
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.281
Bu çok normalKızlar 27+2 den selamlar.. uygulamaya göre 3.trimestera giriş yapmışım, ayak bileklerim ve parmaklarım şişmeye başladı..
Şansa beyaz sütyen alıp deneme için giydiğimin ertesi günü sarı leke gördüm meme ucunun denk geldiği yerde, son 1 haftadır göğsümden su geliyor, öyle şarıl şarıl değil tabi göğsümü sıkınca gördüm nokta nokta çıkıyor, bunu yaşayan var mı normal mi acaba ?
Ayyy valla ne güzel konuşuyorsun yaaaGöğüs boyutu önemli değil nice büyük göğüsler biliyorum sütü yok önemli olan doğumdan sonra beyne i o mesajın gitmesi zaten gebelik boyunca süt üretimi başlıyor hormonal olarak endişe etme. Ben hafta sonu bir iki kere istifra ettim hemen su kaybı yaşadım anlıyorum göğüslerim bile 2 günde küçüldü ama tekrar toparlayacak biliyorum stres yapmıyorum göğüslerin çoğu zaten kan hacmi ve su yağ dokusu. Göğüs ıçlarımda uzun zamandır süt birikmesi yaşıyorum mesela o doğum öyle bir şey ki sabah gidiyorsun göi biraz büyük bebeği kucağına alıyorsun 10 katı artmış sütten. O yüzden takılma canım
Biliyorum canim zararli oldugu icin yapmiyoruz diye bir aciklama yapilmadi burada bende oyle demedim zatenMerhaba canım Kaan kocatepe'nin Bu konuyla ilgili videosu var bilmiyorum yani orada yaşadığın için biliyor olman lazım Ama genelde bize lanse edilen devlet muayene haklarıdır diyor ki çok şükür bizim devletimiz bu konuda her ay muayene yapıyor bu aslında bebeğe zararlı diye değil diyor bu ülkeler yeterli bütçe ayırmıyorlar kadın doğuma maalesef diyor ama her yerde özel kadın doğum polikliniği var diyor. Özel polikliniklere tabii ki de yurt dışındaki gebeler gidiyor diyor. Sen gitmiyor musun özel doğum polikliniğine. Ben olsam dayanamazdım herhalde en azından arada giderdim
Yok canım ben sana demedim aslında o manada. Bilmeyenlere açıkladım herkes burda da reelde de şaşırıyor ya ondan yaniBiliyorum canim zararli oldugu icin yapmiyoruz diye bir aciklama yapilmadi burada bende oyle demedim zaten. Sebebini bilemiyorum ama sistemleri bu sekilde onlara soruldugunda gerek gorulurse yapilir diyebiliyorlar ama kendince sebepleri maliyet kaygilari vs olabilir ya da doktorlari az bence
Genelde yerliler buralilar ozel yerlere para odeyip gitmeyi tercih etmiyorlar genelde bizler gidiyoruz ben ilkinde de gitmistim şimdide giderim ayda bir cok merak ediyorum kontrol edilmeden aylar gecirmek bana gore degilsuanda hamile grubundayim mesela yabanci arkadaslarima soyledigim de nedenini anlayamiyorlar neden gidiyorsun bir sorun mu var diyorlar cunku onlar boyle ogrenmis dogrusu bu saniyorlar
Anladim canimYok canım ben sana demedim aslında o manada. Bilmeyenlere açıkladım herkes burda da reelde de şaşırıyor ya ondan yaniarkadaşlarımız daha cok sasirmasın dye öğrendiğimi yazdım. Ama gün sonunda aslında gebeliği kendi haline bırakırsak zaten sorun çıkmaz bne ilk hamileliğimde nasl gün sayardım anlatamam kızımı görmek için sımdı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum oğluşu doguma dek görmesem de olur sanırım. çok da ultrasona gerek yok saglkklı ise gebeliğimiz. Vebunu 2. Gebelikte anlıyor insan
Tamam o zaman onu deneyeyimben eczaneden aldım zühre ana olandan günde 5-10 kere falan azar azar gargara şeklinde yaptım yada suyla karıştırıp içecek gibi içmeye çalıştım bugün baya azalmış hala acıyor ama en azından konuşabiliyorum
Benim 1 gün bir telaşım oldu hareket konusunda sonra sabırla bekledim ertesi gün maç yapıyordu karnımda sanırım çok şükür ondan sonra öyle bişe olmadıKızlar selam. Doktorumun önerisiyle karma aşımı tek doz sadece bu hafta olacağım. Bazı yerlerde hareketleri azaldı falan yazmışlar aşıdan sonra. Biraz korkmaya başladım açıkcası böyle bişey yaşayan oldu mu neler yaşadınız aşıdan sonra?
Geçenlerde mağazada lohusa takımı baktım eğer hamileler için üretilmiş takımlara bakacaksanız kendi bedeninizi bakacaksınız ama hamile kesimi üretilmemiş firmalardan alacaksanız bir iki beden büyük alabilirsiniz dedi23+3 biraz daha zorlasam gaz diycem yani asdfghnjm neyse heralde büyüyecek ablaları tatlı fotoğraflar çekileceğiz birlikte pijama takımı almak istiyorum ama kestiremiyorum bedenim ne olur şuan m rahat oluyo xl a kadar çıkar mıyım acaba çok mu büyük olur oda
aaaaa bende bilmiyordum kendim de kilo alırmıyım acaba diye düşündğm bende ama 2 beden birden büyümem heralde inş yani asdcfvbnGeçenlerde mağazada lohusa takımı baktım eğer hamileler için üretilmiş takımlara bakacaksanız kendi bedeninizi bakacaksınız ama hamile kesimi üretilmemiş firmalardan alacaksanız bir iki beden büyük alabilirsiniz dediben ilk gebeligimde online almıştım hamileler için üretilmişti ve bu bilgiyi bilmiyordum. Büyük beden almıştım çok büyük gelmişti
Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ? Allah ın izniyle bir şey olmaz ya. Arkadaşımın öyleydi şekeri yoktu. Sağlıklı doğum yaptıKızlar benim bugun doktor kontrolüm vardı ve bebeklerin suyu biraz sınırın üstünde çıktıDiyetsiz bir hafta on günlük takip yapacağız şeker ölçümleri sıkıntılı çıkarsa diyetle devam edicez ve hep su kontrolü ön planda olacakmış. On gün önce iyiydi suları bakalım. Benim karnımda su iki haftada aşırı büyüdü sebebi buymuş
Yaptırdım canım normal gelmişti 50 lik yapmıştı doktorumŞeker yüklemesi yaptırmış mıydın ? Allah ın izniyle bir şey olmaz ya. Arkadaşımın öyleydi şekeri yoktu. Sağlıklı doğum yaptı
Anladım canım. Bence normali boyledir. Yani yine şeker takibini yaparsın. Ama bence sıkıntı yoktur. Amniyon sıvısını arttırmak için birşeyler söylüyorlar ama azaltmak için bir şey var mıydı hatirlamiyorum. İnşallah riskli bir durum olmazYaptırdım canım normal gelmişti 50 lik yapmıştı doktorum
Mesela kadın bakıp bana sen S alsan olur dedi yine de gözüm yemedi ajshsjd M falan alırım sanırım yaaaaaa bende bilmiyordum kendim de kilo alırmıyım acaba diye düşündğm bende ama 2 beden birden büyümem heralde inş yani asdcfvbn
Canim benimde bildigim kadariyla karbonhidrat ve meyve sekeri dahil seker azaltmak icinde bu öneriliyordu doktorun nasil bir diyet onerdi sanaYaptırdım canım normal gelmişti 50 lik yapmıştı doktorum
Hiç stres yapma kızımda da suyum coktu ama şeker vs ckmadıKızlar benim bugun doktor kontrolüm vardı ve bebeklerin suyu biraz sınırın üstünde çıktıDiyetsiz bir hafta on günlük takip yapacağız şeker ölçümleri sıkıntılı çıkarsa diyetle devam edicez ve hep su kontrolü ön planda olacakmış. On gün önce iyiydi suları bakalım. Benim karnımda su iki haftada aşırı büyüdü sebebi buymuş
Benim hiç öyle bişey olmadı daha, normal mi kiBenim süt geliyir. Ama çok çok az. Yani sıkınca değil de orda göğüs ucunda hep beyazlık var. Temizliyorum sonra yine oluyor. Bu haftalarda normal. Çok uyaran vermemek lazım tabi yine de
Ben hafta hafta gebelik yorumlarında görmüştüm 22. Haftadan sonra memelerden sıvı gelebiliyormuş. Siz yine araştırın ama böyle birşey olacakmış.Kızlar 27+2 den selamlar.. uygulamaya göre 3.trimestera giriş yapmışım, ayak bileklerim ve parmaklarım şişmeye başladı..
Şansa beyaz sütyen alıp deneme için giydiğimin ertesi günü sarı leke gördüm meme ucunun denk geldiği yerde, son 1 haftadır göğsümden su geliyor, öyle şarıl şarıl değil tabi göğsümü sıkınca gördüm nokta nokta çıkıyor, bunu yaşayan var mı normal mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?