Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim hiç öyle bişey olmadı daha, normal mi ki
Olması kadar olmaması da normal belki doğuma yakın bile olabilir senin. Belki direkt süt olarak gelir. Dediğim gibi benimde öyle akmıyor zaten. Ama temizledikce orası beyaz oluyor. Belki benim süt hormonumda yüksek olabilir. Çünkü boş gebelik yaşadığımda kürtajdan sonra sütüm gelmişti yine. Çamaşırım bir ay ıslandı.

Bu da normal kuzucum benimde başlamadı ama hiç olmayadabilir herkeste olacak diye birşey de yok. Ama senin başlayacaksa bile birkaç haftaya olur veya 8. Ay gibi falan doğuma yakın
Şey oluyormuş insanda ya, herkeste var bende yok mu yani valla kuracak yer arıyoruz
Siz nasıl oldunuz? İyi misiniz?

Ne bileyim sütüm olmamasından da korkuyorum galiba biraz kuracak yer ararken ben işte hauqha

İnşallah canım benim riskleri vsr tabi ama inşallah diyetle falan hallederiz

Canim benimde bildigim kadariyla karbonhidrat ve meyve sekeri dahil seker azaltmak icinde bu öneriliyordu doktorun nasil bir diyet onerdi sana
Doktorum önce bir hafta nssıl besleniyorsann oyle devam et yaz dedi bakalım yemeye baglı sekerin yükseliyor mu? Eğer yemeye baglıysa diyet uygularız dedi. Çokta dikkat ettim 3 kilo aldım toplamda yürümeyi ihmal etmedim ama olacağı varmış demekki

Hiç stres yapma kızımda da suyum coktu ama şeker vs ckmadı
Hayırlısı inşallah canım iki bebekte de su fazlaydı. Benimde kızımda suyum artmıstı ama 34 haftada artmıstı. Ama seker cıkmamıstı. Erken dogumu tetikler diyr korkuyorum sadece bakalım zaman ne gösterecek

Rahat ol özellikle ilk duştan sonra yavaş yavaş ama hergün artarak geliyor
Bazen memeni açarken karşı tarafa sütün fışkırdığını bile göreceksin
O kadar mı diyorsun ya
Ya benim göğüslerim minnacıktı, resmen 3-4 beden büyüdü hatta karnım falan çatlamadı göğüslerim çatladı o biraz umutlandırıyor beni

Şey oluyormuş insanda ya, herkeste var bende yok mu yani valla kuracak yer arıyoruz
Siz nasıl oldunuz? İyi misiniz?
Hahah hayır hayır dertlenme, bebeğin emdikçe gelecek çok şükür daha iyiyiz bir iş yapınca enerjim çabuk bitiyor biraz kiloda vermişim bu süreçte. Geçti diyebilirim yine de

Ya benim de minicikti dolgunlaştı o tarafı güzel ama şu an aşırı kaşınıyor aciyor uçları
Mustela göğüs ucu kremi aldim ama başka önerileriniz varsa aliriim
Lansinoh öneriyorlar genelde canım ama, mustela iyi gelmedi mi ? Bende de bu ara var biraz kaşıntı

Kızlar ya et beni çıkan oldumu boyun çevresinde o gün kaşınıyordu aynadan bir baktım boynumu et beni talamış bunlar kalıcı birşey mi

Ya benim de minicikti dolgunlaştı o tarafı güzel ama şu an aşırı kaşınıyor aciyor uçları
Mustela göğüs ucu kremi aldim ama başka önerileriniz varsa aliriim
Lansinoh dan memnun kalmıştım ben bebek emerken de sıkıntı olmuyordu silince sağlığa zararlı değilmiş

O kadar mı diyorsun ya
Ya benim göğüslerim minnacıktı, resmen 3-4 beden büyüdü hatta karnım falan çatlamadı göğüslerim çatladı o biraz umutlandırıyor beni
O kadar birçok anne yaşar bunu büyükler sütün kaynadı der bu duruma
Vücudumuz mucizelerle dolu, bu kadar şeye şahit olmak biz kadınlar için çok büyük bir nimet

İkizdi degilmi seninde bana da ekmeği kes demişti direkt suları biraz fazla demişti şimdi tek bebek te biraz fazla dedi hamurisi kesinlikle yok protein beslen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…