Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
kizlar bugün doktorum yine seker yüklemesini denememi istedi ve 50 grlık yükleme yapıldı öğleden sonra olduğu için sonucu bekleme haberleşirz demişti e nabızdan baktım 90 çıkmış kaç olması gerekiyor normalde ulaşamam bu saatte doktora bilen var mı acaba

Canım takipli ol tabiki ama hiç telaş yapma yakınımda bi arkadaşımın öyleydi gebelik şekerine bakıldı çok normal çıktı. Zamanında da doğurdu maşallah. Hiç sıkıntı yapma kendine ama tabi kontrollü olmakta fayda var her zaman

kızlar bu benim inatci oglusum pipisini açıyor yüzünü açmıyor 2 saat ugrastik en son elini yüzünden bu kadarcık cekti 24 hafta tam 29.5 cm ve 640 gram 24 haftada sizin bebislerin boyu kilosu nasıldı
Benim bebişin kilosu 576 gr azıcık düşüktü ama boyu 30 cm di doktor beklediğimden uzun demişti boya gitmiş bizimki hahahaja kilosu azıcık az ama sorun değil demişti . İnşallah önümüzdeki ay biraz daha kilo almış olur

Kızlar ya et beni çıkan oldumu boyun çevresinde o gün kaşınıyordu aynadan bir baktım boynumu et beni talamış bunlar kalıcı birşey mi
Aaa geçen benim göğsümün ucunda çıktı ama düşmüş kendinden anlamadım . Önemsemedim açıkçası

90 normal bence bende kahvaltıdan sonra kan vermiştim 110 çıkmıştı

Sonucudq doktora atmıştım normal dedi ben bilerek 140 sınırmış

Açlık 90 ve altı
Tokluk 145 altı olması gerekiyor
Ben de bu hafta tekrar deneyeceğim tokluk yüksek çıkmıştı
Tam bir travma benim için

Bu güzelmiş herkes bunu öneriyor bende alıcam
Hemen hemen her sorunu yaşamış biri olaraktan bu kez yaşamama duası ile Göğüs ucundan da çok çektim çok ayrıntı vermek istemiyorum ilk kez anne olacaklar için ama gelecekte konuşacağız inşallah gerek kalmazda, bir noktada bu kremde fayda etmemişti malesef. Bu kremin yanında hakiki zeytin yağı veya ayva çekirdeğini suda bekletip jelleşince Göğüs ucuna sürmek ve tahin yağı gibi doğal yöntemleri de dönüşümlü kullandım, bütün tuşlara basmak istediğim bir dönemdi. Aklınızda olsun

Teşekkür ederiz bu Bilgi için o zaman

Açlık 90 ve altı
Tokluk 145 altı olması gerekiyor
Ben de bu hafta tekrar deneyeceğim tokluk yüksek çıkmıştı
Tam bir travma benim için
benden eğer yüksek çıkarsa tekrardan yükleme isteyeceğim normal çıkarsa yeterli dedi başka yükleme yaptırmayacağım ozaman sanırım değil mi. inşallah güzel sonuçlar alırsınız amin

Göğüs ucu sorununu çoookkk yaşadım ve evet ayva çekirdeği ve lanolin çok işime yaradı
Kantaron da deneyenler var ama ben kantaronla sonradan tanıştım deneyimlemedim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…