- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #13.601
Renklide gördün demi bebişi22+0 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renklide gördün demi bebişi22+0 :)
EvetRenklide gördün demi bebişi![]()
Yok kuzum malesef bazısı bakınca direk anliyo bebeğin yapisindan felan öyle anlayan olursa diye paylaştım bizimki nazlı çıktı çikolata yiyip de gittim bide sıpam gostermiyor detaylı da ogrencem herhaldeBacak arası fotosu yok mu canım böyle anlayamayız ki
Yaa maşallah ben 20 de gittim pek benzetemedim kimseye 24 tekrar gidicem o zaman net belli olur sağlıcakla gelsin minikEvetAbisine benziyor
Magnezyum takviyesi kullanıyorsanız ve içinde malat formu da varsa çarpıntıyı tetikler. Malatsız bir form kullanabilirsiniz doktorunuza danışın.Kalp çarpıntısı tutan var mı kızlar günde 3 4 kez oluyor bende şimdiden mide bulantıları da geri geldi güya 2. Tremester harika geçecekti kim kandırdı bizi![]()
Merhaba, bana da bugun osteocare verdi doktor kalsiyum magnezyum vs iceriyor. Siz ektra multivitamin aliyor musunuz vinalac aliyorum ben ikisinde de bakir selenyum falan varCanim kalsiyum takviyesi al ilk gebeligimde de kullandim simdide aliyorum diyetisyenim baslatmisti. Yogurt sut 1 er litre icemiyorsan disler zarar goruyor dogum sonrasinda da emzirirkende devam ediyor demisti oyuzden tavsiye ederim temiz guzzle kaliteli bir kalsiyum ben 400 mg iciyorum 3. Aydan itibaren bebeklerimiz kalsiyumumuzu kemik gelisimi icin cok yogun sekilde kullaniyor.
Ayyy maşallah maşallah darısı başımaMerhaba teyzoşlar
Bugün kontrolümüz vardıoğluşum 480 gr 25 cm olmuş
Her şey yolundaymış çok şükürcuma günü detaylıya gideceğiz bakalım. 24+2 gibi şeker yüklemesi için çağırdı tekrar. 24 haftaya kadar da boğmacalı tetanoz aşısını yaptır dedi. Demir ilacımı değiştirdik bakalım feramat vermişti, sidefer stick ile değiştirdik; inşallah bu iyi gelir. Bizde durumlar böyle
Umarım hepiniz iyisinizdir![]()
Bugün 21+2 olduk canım. Ay inşallah yapmaz bana da yaAyyy maşallah maşallah darısı başıma
Kaç haftalıksın şu an ?
Bende de 20. Haftanda gel dedi de aile hekimi aşı için ben bi doktoruma sorucam.
Birde bende sidefer kullanıyorum bende ilk başta eyvah Buda işe yaramıcak galiba dedim ama bi kaç gün sonra vücudum kendini toparladı kabızlık falan yapmıyor ama inşallah sana da yapmaz![]()
Selam canımKızlaarr selam
Ya benim karnım büyümesi gereken yerde tövbelerim olsun küçülüyor sanki
Tamam artık kabul ettim iç karnım geniş ama azıcık çaba be annecim sendeee
Birde şey sormak istiyorum 20. Haftada doktora gittiğinizde yüzü gözü oldukça belirginleşiyor mu ?
Ona göre bi kaç gün ileri alıcam randevu günümü de
Muhtemelen benim doktorum da 22-23 diyebilir . Hem o ara ayrıntılıya da giricem inşallah ayy o kadar heyecanlıyım kiiiiBugün 21+2 olduk canım. Ay inşallah yapmaz bana da yadanış bakalım sana ne diyecek doktorun. Beni de öyle çağırmıştı sağlık ocağı. 23. Hafta gibi yaptırırım sanırım bende
Daha da heyecanlandımmmSelam canım
18.hafta kontrolümde yüzü çok netti![]()
Ayy sorma sorma bende öyleyimMuhtemelen benim doktorum da 22-23 diyebilir . Hem o ara ayrıntılıya da giricem inşallah ayy o kadar heyecanlıyım kiiii![]()
19da gittim kontrole netti yüzü burnu gözü elleriKızlaarr selam
Ya benim karnım büyümesi gereken yerde tövbelerim olsun küçülüyor sanki
Tamam artık kabul ettim iç karnım geniş ama azıcık çaba be annecim sendeee
Birde şey sormak istiyorum 20. Haftada doktora gittiğinizde yüzü gözü oldukça belirginleşiyor mu ?
Ona göre bi kaç gün ileri alıcam randevu günümü de
Amin amin amiiiinnnAyy sorma sorma bende öyleyim
Sanki zaman geçmiyor
Hep güzel haberler alalım![]()