- 4 Temmuz 2016
- 188
- 317
- 103
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.321
Arasi epey az, acaba hic riske atmamak mi lazim. Burda iki seneden önce denenmiyor diye biliyorum. Ama cok iyi anliyorum nazlilik falan degil bu, kücük bir cocukla özellikle.. annenizin yaninizda olmasindestek olmasi büyük sansBenim iki doğum arası 16 17 ay gibi bir şey olacak ve doktorum pek sıcak bakmadı. Bir de ilki normal 2.si sezaryen olsa 3.ye normali denerdim çünkü 1 kere normal yapmışsın normali yapabildiğini biliyor olmak önemli dedi. Sezaryen günümden önce sancım gelir de açılmam güzel olursa dener miyiz dedim. Baktık ki sancın var açılman olmuş 5 6 cm bi deneyebiliriz dedi. Ben de sadece 2 küçük bebeğim olacağı için sezaryen doğum sonrası ameliyatlı olup da yatmak istemiyorum. O an acı içinde büyük çocuğum üzerime atlar eder o da çok küçük bilinçli olmayacak ki dur oğlum desen de durmaz kucak ister. İlk 3 gün emzirmek dışında hiçbir şey yapmamıştım ve yatağına bırakıp alma işini bile eşimle annem yapmıştı. Ben mi çok nazlıyım bilemiyorum belki ikincide mecbur acıya acıya yaparım hızlıca toparlanmam lazım bilinci olacak sonuçta