• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Günaydın hamişler 🩵
Hepinize musmutlu haftalar 💐
Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben hastalandım 😞 boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve öksürük var maalesef. Aşı olacaktım bu hafta ama doktor iyileşince ol dedi. Bakalım çabuk atlatırım inşallah 🥺
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ilaç kullanamayınca zor atlatılıyor

Neden yemek yiyemiyorsunuz? Bende de bu haftalarda iştahsızlık başladı tekrar biraz üzülüyorum besinsiz kalıyor bebeğim diye :(
20. haftama gireceğim kusma ve bulantılardan 1 dilim ekmeği bile zor yiyorum onuda geri çıkarıyorum henüz bebeğimin hiç gramını ölçmediler bende telaş içerisindeyim

Teşekkür ederim canım. Evet ya ilaç almayınca zor oluyormuş 😞 böyle atlatırım inşallah ateşsiz falan 🙏🏻
Biz daha yeni ailecek geçiriyoruz. Ateş olmadı. Ama sinüsler dolu. Boğazımızda kötü. Tam iyileşmedik ama yatırmadı da. İnsallah siz de çabuk anlatırsınız

yok hayır ilaçlarımı düzenli kullanmamı azar azar yememi vs istiyorlar. çok aşırı kilo kaybım olursa artık damardan mamaya geçicekler
Seni okudukça kendimi görüyorum :( Allahım tez vakitte sağlık versin bize
Kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün yine bulantılarım arşa çıktı :(

Hay allah size de çok geçmiş olsun ya. Yine salgın var herhalde bu ara. Hepimize geçmiş olsun yatırmadan atlatırız inşallah 😞
Evet kesinlikle salgın var. Eşimin okulunda herkes hasta. Öğretmen arkadaşları falan. Bizim çocukların öğretmeni de hasta 🥴 bütün salgınlar bize uğruyor bir şekilde

Kac haftaliksin suan, valla bende de bi gun var bi gun yok korkuyorum hep. Erkek bebek is yerinde benle ayni hafta bi arkadasim var onun kiz bebek yerinde durmuyormus 😅 ne guzel
Ben 19 da hissettim bu haftaya kadar öyle belli bi şey hissetmiyordum 22ye yaklaştim maşallah kıpır kıpır sırt üstü yatınca ama işteyken hissetmiyordum bu hafta tatil😊

Kızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.

Kızlar kabızlık için duphalac kullanan var mı? Yan etkileri oldu mu sizde ve ölçek olarak ne kadar içtiniz aç mı tok mu ?Eczacı yazmamış ne şekilde içeceğimi.
ben kullandım hiç bir yan etkisini görmedim. doktorum zaten şeker içerikli olduğunu içeriğinin temiz olduğunu iletmişti. Gün içinde işte olduğum için ne olur ne olmaz diye yatmadan önce kullandım ardından da bol su içtim. Bol su içmek önemli daha iyi etkisini görüyosun

Ben 19 da hissettim bu haftaya kadar öyle belli bi şey hissetmiyordum 22ye yaklaştim maşallah kıpır kıpır sırt üstü yatınca ama işteyken hissetmiyordum bu hafta tatil😊
Benim de bugun
20+5 gunundeyim dun hissettim mesela ara ara bugun tık yok. Normalde sirkette sabahlari hareketlenirdi bu cocuk anksiyete baslatcak bende 😂

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok rahat ettim. İlk kullandığımda biraz şişkinlik yapmıştı bir kaç saate düzelmiştim. Günde 3 ölçek vermişti bana (1 ölçek 30ml) ama fazla geliyordu akşam yemeği öncesi saat 7 gibi içip üzerine bol su içiyorum. Çok tatlı gelirse yoğurda da koyabilirsin ikili de güzel etki ediyor. Düzenli kullandığımdan dolayı bir kaç saat içinde tuvalete çıkartıyor hatta şişkinliği azaltıyor. Ben çok sıkıntı yaşadım şişkinlik ve kabızlıktan çok memnun bir şekilde kullanıyorum bırakmayı da düşünmüyorum. :)

Back
X