- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.281
Merhaba benimde 20+3 te 342 gr zayıf mı acaba? size doktormu söylediAyyy öyle miii yiyeyim azıcık bunları çok tüketmiyorum açıkçası. Teşekkür ederim valla rahatladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde 20+3 te 342 gr zayıf mı acaba? size doktormu söylediAyyy öyle miii yiyeyim azıcık bunları çok tüketmiyorum açıkçası. Teşekkür ederim valla rahatladım![]()
Günaydın canım,Kızlar günaydın
Daha önce konuşmuştunuz sanırım ama bazı konuşmaları kaçırdım
Doktorum 3 lü aşı önerdi hangisi oluyor o ? Hastanelerde oluyor mu eczaneden mi temin ediyoruz ?
Beş aile hekiminden tetanoz için aramışlardı ama 3 lü dedi bu doktor.
aile hekimi tetanoz diye çağırmış sizi ama tetanoz difteri boğmaca üçlü o sağlık bakanlığı zorunluluk getirdi.Kızlar günaydın
Doktorum 3 lü aşı önerdi hangisi oluyor o ? Hastanelerde oluyor mu eczaneden mi temin ediyoruz ?
Tamam canım çok sağ ol bende bu hafta içi gideyim de olayım diyorum. Ben direk tetanoz olacaktım doktor 3 lü ol dedi. Tek doz yetiyormuş zaten. Duruma göre 2. Doz dediGünaydın canım,
Aile hekiminde ebe hemşirenin vurduğu aşı o iki çeşidi var biri sadece tetanoz oluyor diğeri 3lü olan (tetanoz, boğmaca ve difteri) bana da doktorum 3lü olandan tek doz olacaksın dedi aile hekiminden yaptırdım. Herhangi bir yerden ilaç vs almadım ödeme de yapmadım. Hastaneler değil aile hekiminde yapıyorlar.
Canım valla bana ne çok cılız ne çok toplu dedi . Zaten bi kaç gün benim geriden geliyor artık ayrıntılı ultrasonda daha da belli olur diye düşünüyorum. Biraz kızlar sağ olsun güzel önerilerde bulundular o tarz bi beslenmeye geçicem belki biraz daha kilo alırMerhaba benimde 20+3 te 342 gr zayıf mı acaba? size doktormu söyledi
Benim bebiş de 20+6 da 376 Gr di. Normal dedi kilosu. Sizinki de benimkine yakın. Geride değil çok şükür. 22+6 da 527 Gr olmuştu. Hızlı büyüyorlar. Merak etmeyin. Doktor iyi diyorsa iyidir.Merhaba benimde 20+3 te 342 gr zayıf mı acaba? size doktormu söyledi
Aa belki telefonda konuşurken öyle demiştir. Bilemedim bende doktora sorunca o söyledi 3 lü yeni geldi onu ol diyeaile hekimi tetanoz diye çağırmış sizi ama tetanoz difteri boğmaca üçlü o sağlık bakanlığı zorunluluk getirdi.
bence de telefonda öyle diyivermiştir sağlık bakanlığı yönetmelik yayınladı mecbur üçlü yapıyorlarAa belki telefonda konuşurken öyle demiştir. Bilemedim bende doktora sorunca o söyledi 3 lü yeni geldi onu ol diye
Sağlık ocağından bana da sadece tetanoz dediler ama ayrıntılı sorduğumda 3 lü dedi. Ben de tek doz onu olucam.Tamam canım çok sağ ol bende bu hafta içi gideyim de olayım diyorum. Ben direk tetanoz olacaktım doktor 3 lü ol dedi. Tek doz yetiyormuş zaten. Duruma göre 2. Doz dedi
Canım selam, ben ilk dozu 18. Haftada oldum, direkt 3’lü vurdular (tetanoz + difteri + boğmaca)Kızlar günaydın
Ben 20. Haftada ilk doz olcam. Gerekirse 2. Ol dedi doktor neye göre anlıcaz onu da bilmiyorum. Yönlendirirler herhaldeCanım selam, ben ilk dozu 18. Haftada oldum, direkt 3’lü vurdular (tetanoz + difteri + boğmaca)
İkinci dozumu da dün oldum 22+5’te, sadece tetanoz vurulacak sanıyordum şehir dışındayım diye sağlık ocağını arayıp telefonla sordum, tetanoz+difteri şeklinde oluyor ikinci doz dediler, devlet hastanesinin aşı birimini aradım elimizde var dediler oraya gidip vurdurdum
Eczaneden herhangi bir şey almana gerek yok direkt sağlık ocağı ya da devlet hastanesinin aşı biriminde vurdurabilirsin ellerinde varsa
Çift doz vurulacaksa ikinci dozun 30. haftaya kadar vakti var dediler dün bana, doktorun yönlendirme yapar mutlaka zatenBen 20. Haftada ilk doz olcam. Gerekirse 2. Ol dedi doktor neye göre anlıcaz onu da bilmiyorum. Yönlendirirler herhalde
Valla ben de öyleyim işe zar zor geldim sabahKızlar tam 20. Haftadayım 2 gündür aşırı bi uyku ve halsizlik başladı sizdede oldumu
Eli kaldıracak halim yok belimde ağrıyor
Bende hamileliğimin başından beri varKızlar tam 20. Haftadayım 2 gündür aşırı bi uyku ve halsizlik başladı sizdede oldumu
Eli kaldıracak halim yok belimde ağrıyor
Teşekkür ederim canımÇift doz vurulacaksa ikinci dozun 30. haftaya kadar vakti var dediler dün bana, doktorun yönlendirme yapar mutlaka zaten
Ayyy benim de 20+2 de 376 çıktı. Ya doktorlar zaten normal diyor da galiba biz panik oluyoruzBenim bebiş de 20+6 da 376 Gr di. Normal dedi kilosu. Sizinki de benimkine yakın. Geride değil çok şükür. 22+6 da 527 Gr olmuştu. Hızlı büyüyorlar. Merak etmeyin. Doktor iyi diyorsa iyidir.
Benim 21+0da 380 gr çıktı doktor normal dedi amamsizinkilere göre benimki hepten küçükAyyy benim de 20+2 de 376 çıktı. Ya doktorlar zaten normal diyor da galiba biz panik oluyoruz
Detaylıya girdiniz mi siz
Haftasına göre gidiyorsa sıkıntı yok boy kilo zaten 12. Haftadan sonra değişiyormuş benim ultrasonla aramda 5 gün falan fark varBenim 21+0da 380 gr çıktı doktor normal dedi amamsizinkilere göre benimki hepten küçük![]()
teşekkür ederim bende yorumları görünce tedirgin oldumBenim bebiş de 20+6 da 376 Gr di. Normal dedi kilosu. Sizinki de benimkine yakın. Geride değil çok şükür. 22+6 da 527 Gr olmuştu. Hızlı büyüyorlar. Merak etmeyin. Doktor iyi diyorsa iyidir.