• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar mide yanması yaşayanınız var mı? Nasıl çözüm buluyorsunuz?
Boğazda midede reflü hissi benim de oluyor ama dikkat ettiğimde biraz daha iyiyim
Kızlar elektrikli kendinden sallanan bebek koltuklarından alıcak mısınız? Anlatabildim demi 😂
Ben alcm canım her türlü kullanır diye düşünüyorum ilk bebeğimde almamıştım şimdi alasım var 😅

Boğazda midede reflü hissi benim de oluyor ama dikkat ettiğimde biraz daha iyiyim

Ben alcm canım her türlü kullanır diye düşünüyorum ilk bebeğimde almamıştım şimdi alasım var 😅
Ben babyjörn aldım kuzum o kendinden sallananları doğurduktan sonra çaresiz kalırsam alıcam😂😂
Hiç sevmeyen bebeklerde olmuş o kadar para verip kullanmazsa da üzülürüm😂😂

Tam bu hafta kan artışım hızlandı galiba ilk haftalarda olmuştu yine böyle nabzım yüksek nefes nefeseyim 😩

Günaydın hamişler 🌷
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Yavaş yavaş detaylılar bitiyor gibi, herkesten güzel haberler geliyor çok seviniyorum 😍
Ateş basmaları hala devam eden var mı? 😂 ben fenalık geçircem artık hala kazak giyemedim sıcaktan 😂
Ben daha girmedim sizlerinkini okuyarak merakla bekliyorumm cuma günü de aşı olacağım izinizden geliyorum ahshh

Aaa çok iyi oldu ya çok teşekkür ederim 💖
Bizim burda perinatoloji doktoru olmadığı için mecbur izmire gelicem inşallah ama hiçbir doktor bilmiyorum bir tane bi doktor varmış yaşlı iyi ama çok tersliyormuş herkesi bende yani denk gelmesin tersim de terstir hele birde hormonlar iyi haberler alcaz derken karakolluk oluruz valla ahahaja
Ben de İzmir’de Cenk Gezer’e gittim kredi kartına 9000 nakit 7500 dediler çok da memnun kaldım doktordan, bütün fotoğrafları da telefonuma yüklediler açıp açıp bakıyorum detaylıdan beri 😅

Ay bu hamile eşlerine yüklenen özelliklerden biri sanırım. Ya kendim üşüsem örterim zaten belli ki üşümüyorum rahat bırak beni adam. Ne yapsalar yaranamıyorlar yalnız😂😂😂
Hahqhahhaa sanırım ya hepsi aynı gibi 😄 sal beni artık nolursun git arkadaşlarınla falan gez diyorum, sonra gidince beni bırakıp gittin diye ağlıyorum hahqjahah adam yine iyi sabrediyor kız 😂

Ben de İzmir’de Cenk Gezer’e gittim kredi kartına 9000 nakit 7500 dediler çok da memnun kaldım doktordan, bütün fotoğrafları da telefonuma yüklediler açıp açıp bakıyorum detaylıdan beri 😅
Bende o doktora baya yükseldim şu an ahahahah araba park edilecek bi yerler var mı oralarda ahahahaha herkes bizi İzmir için korkuttu bu yüzden orda yer yurtta bilmiyoruz

Ohhhh cok sukur kizlar Allahima hamd olsun girdim ciktim her sey yolunda bebis gayet saglikli :) birazcik haftasina gore iri bir bebek sadece :) esim ve ben de uzun ve iriyiz doktor gayet normal dedi tam 475 gr 🥳 yuzunu de gorebildik harika bir duygu Rabbim hepinize guzel haberler almak nasip etsin ♥️

Bende o doktora baya yükseldim şu an ahahahah araba park edilecek bi yerler var mı oralarda ahahahaha herkes bizi İzmir için korkuttu bu yüzden orda yer yurtta bilmiyoruz
Bi 15 dakika yürüme mesafesinde katlı otopark var (Alsancak Punta Katlı Otoparkı · Konak, İzmir - Alsancak Punta Katlı Otoparkı ) 😂

biz geç kalıyoruz diye eşim beni doktora bırakıp öyle arabayı park edip geldi ama yürüme konusunda sıkıntınız yoksa 15 dakika yürünür Alsancak sokaklarında 😂

size kızımın fotoğrafını da göstereyim teyzeleri hiç atmamışım buraya, bi maşallahınızı alırız🩷🌸

Eklentiler

• IMG_0313.webp
    IMG_0313.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_0318.webp
    IMG_0318.webp
    21 KB · Görüntüleme: 73
Bi 15 dakika yürüme mesafesinde katlı otopark var (Alsancak Punta Katlı Otoparkı · Konak, İzmir - Alsancak Punta Katlı Otoparkı ) 😂

biz geç kalıyoruz diye eşim beni doktora bırakıp öyle arabayı park edip geldi ama yürüme konusunda sıkıntınız yoksa 15 dakika yürünür Alsancak sokaklarında 😂

size kızımın fotoğrafını da göstereyim teyzeleri hiç atmamışım buraya, bi maşallahınızı alırız🩷🌸
Ama şimdi buda nedir yaaaa 🤭🤭🤭 Maşallah maşallaaaahh ay çok net cıkmıs kime benziyor ahahahhaha ilk kız mı çocuk mu bilmiyorum ama ilk kızlar baba tarafına benziyor diyorlar 😅

Eliyle kalp yapmış size sanki maşallah Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin prenses 🌸

Çok tatlı resmi maşallah 🥰🥰🥰
Elleri kollarıyla kalp yapmış prensessss 💖💖💖

Back
X