• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar isimli ilk eşyalarını yaptırdık🥹
IMG_0760.webp

Bi 15 dakika yürüme mesafesinde katlı otopark var (Alsancak Punta Katlı Otoparkı · Konak, İzmir - Alsancak Punta Katlı Otoparkı ) 😂

biz geç kalıyoruz diye eşim beni doktora bırakıp öyle arabayı park edip geldi ama yürüme konusunda sıkıntınız yoksa 15 dakika yürünür Alsancak sokaklarında 😂

size kızımın fotoğrafını da göstereyim teyzeleri hiç atmamışım buraya, bi maşallahınızı alırız🩷🌸
Oyyyy kuzum benim maşallah 🥹♥️ o fındık burnunu yerim 🥹

Kızlar akşamdan beri sağ tarafta bir ağrı var gelip gidiyor yanma gibi batma gibi 2 3 saniyede bir kasık bölgesinde galiba tam emin değilim nedir bu karnımda da batma var karnımın yanı 😞

Boğazda midede reflü hissi benim de oluyor ama dikkat ettiğimde biraz daha iyiyim

Ben alcm canım her türlü kullanır diye düşünüyorum ilk bebeğimde almamıştım şimdi alasım var 😅
Evet büyük rahatlık alınmalı bence bende bı tane var sigarmi ikizler dusunmuyo xehilim ikinciyi almayi

Ama şimdi buda nedir yaaaa 🤭🤭🤭 Maşallah maşallaaaahh ay çok net cıkmıs kime benziyor ahahahhaha ilk kız mı çocuk mu bilmiyorum ama ilk kızlar baba tarafına benziyor diyorlar 😅
Ben de kocama benzettim ilk çocuk 😂 ama kocam da inatla bana benzediği iddia ediyo 😂 doğunca görücez artık 😂
Eliyle kalp yapmış size sanki maşallah Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin prenses 🌸

Çok tatlı resmi maşallah 🥰🥰🥰
Elleri kollarıyla kalp yapmış prensessss 💖💖💖
🩷🩷🩷
İsim karar veren yok muuuu🥰
Biz “Defne” koymaya karar verdik 😅 Umay düşünüyorduk ani bir kararla değişti 😅

İsim karar veren yok muuuu🥰
Bizim ilk isim belli ikinci isim karar veremiyoruz.
Yüksek ihtimal İnci koyacağız. İkinci isim olarak aklımızda Sare var. Ama net değil.
Eşimin 14 yaşında vefat eden bir ablası var kayinbabam da ısrarla o ismi koymamızı istiyor. Benim inancimda ise başkası adına düşünülen ismi koymak onun hayatını yaşamakmış gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşimin vefat eden ablasının ismi de Pınar. İnci Pınar olsun diyor kayinbabam.

Yeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.

Bizim ilk isim belli ikinci isim karar veremiyoruz.
Yüksek ihtimal İnci koyacağız. İkinci isim olarak aklımızda Sare var. Ama net değil.
Eşimin 14 yaşında vefat eden bir ablası var kayinbabam da ısrarla o ismi koymamızı istiyor. Benim inancimda ise başkası adına düşünülen ismi koymak onun hayatını yaşamakmış gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşimin vefat eden ablasının ismi de Pınar. İnci Pınar olsun diyor kayinbabam.
Bu tamamen sizin kararınız bence Pınar ismi de kötü değil annesi sizsiniz sizin kararınız

İnci Sare de çok hoşmuş
Yeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.
Başınız sağ olsun

Başınız sağ olsun 🙏🏻

Back
X