- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.981
Kızlar isimli ilk eşyalarını yaptırdık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de bebeğimin durumuna göre karar vercm sanırımBen babyjörn aldım kuzum o kendinden sallananları doğurduktan sonra çaresiz kalırsam alıcam
Hiç sevmeyen bebeklerde olmuş o kadar para verip kullanmazsa da üzülürüm![]()
Adıyla yaşasın minikKızlar isimli ilk eşyalarını yaptırdıkEki Görüntüle 3673365
Oyyyy kuzum benim maşallahBi 15 dakika yürüme mesafesinde katlı otopark var (Alsancak Punta Katlı Otoparkı · Konak, İzmir - Alsancak Punta Katlı Otoparkı )
biz geç kalıyoruz diye eşim beni doktora bırakıp öyle arabayı park edip geldi ama yürüme konusunda sıkıntınız yoksa 15 dakika yürünür Alsancak sokaklarında
size kızımın fotoğrafını da göstereyim teyzeleri hiç atmamışım buraya, bi maşallahınızı alırız![]()
çoğu gitti azı kaldı bunların içinde görmemize demi yaKızlar isimli ilk eşyalarını yaptırdıkEki Görüntüle 3673365
Benim Bahar’ım geliyorİsim karar veren yok muuuu![]()
Evet büyük rahatlık alınmalı bence bende bı tane var sigarmi ikizler dusunmuyo xehilim ikinciyi almayiBoğazda midede reflü hissi benim de oluyor ama dikkat ettiğimde biraz daha iyiyim
Ben alcm canım her türlü kullanır diye düşünüyorum ilk bebeğimde almamıştım şimdi alasım var![]()
Ben de bu sayfanın ürünlerini beğeniyorum, güle güle kullanın çok güzel olmuşKızlar isimli ilk eşyalarını yaptırdıkEki Görüntüle 3673365
Puset örtüsüBen de bu sayfanın ürünlerini beğeniyorum, güle güle kullanın çok güzel olmuşne kadara yaptırdınız set olarak?
![]()
Ben de kocama benzettim ilk çocukAma şimdi buda nedir yaaaaMaşallah maşallaaaahh ay çok net cıkmıs kime benziyor ahahahhaha ilk kız mı çocuk mu bilmiyorum ama ilk kızlar baba tarafına benziyor diyorlar
![]()
Eliyle kalp yapmış size sanki maşallah Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin prenses![]()
Çok tatlı resmi maşallah
Elleri kollarıyla kalp yapmış prensessss![]()
Biz “Defne” koymaya karar verdikİsim karar veren yok muuuu![]()
Adıyla yaşasın minik kuşKızlar isimli ilk eşyalarını yaptırdıkEki Görüntüle 3673365
Bizim ilk isim belli ikinci isim karar veremiyoruz.İsim karar veren yok muuuu![]()
Bu tamamen sizin kararınız bence Pınar ismi de kötü değil annesi sizsiniz sizin kararınızBizim ilk isim belli ikinci isim karar veremiyoruz.
Yüksek ihtimal İnci koyacağız. İkinci isim olarak aklımızda Sare var. Ama net değil.
Eşimin 14 yaşında vefat eden bir ablası var kayinbabam da ısrarla o ismi koymamızı istiyor. Benim inancimda ise başkası adına düşünülen ismi koymak onun hayatını yaşamakmış gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşimin vefat eden ablasının ismi de Pınar. İnci Pınar olsun diyor kayinbabam.
Başınız sağ olsunYeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.
Allah razı olsun canımBu tamamen sizin kararınız bence Pınar ismi de kötü değil annesi sizsiniz sizin kararınız
İnci Sare de çok hoşmuş
Başınız sağ olsun
Başınız sağ olsunYeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.