- 7 Mart 2011
- 7.430
- 8.092
- 398
- 37
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #15.101
Belki dönme hareketidir. Benim kaç hafta önce kasılma gibi olmuştu. Bebeğim dönmüştü.Tüm kısmı ama şuan bebeğim hareket ediyor acaba donemiyor mu içim tuhaf![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki dönme hareketidir. Benim kaç hafta önce kasılma gibi olmuştu. Bebeğim dönmüştü.Tüm kısmı ama şuan bebeğim hareket ediyor acaba donemiyor mu içim tuhaf![]()
Acaba karnın sertleşiyor bunu sancı olarak nitelendiriyor olabilir misin. Bir doktoruna sor bence sen de. Gerçi ilk gebelik benim de sancı nasıl bir şey bilmiyorumTüm kısmı ama şuan bebeğim hareket ediyor acaba donemiyor mu içim tuhaf![]()
Benim sonrasında oluyor. 7 gibi biraz yürüdüm hala sancım var mesela. Geçse önemsemeyeceğim de…Pazartesi günü randevum vardı doktoruma söyledim ben de uzun süre ayakta durunca yada yürüyünce karnım taş gibi oluyor sonra dinlenince yumuşuyor diye. Normal başlar artık sertleşir dedi. Ama bunu yalancı sancı olarak nitelendirmedi.
En iyisi bir doktora danışmak ve gerekirse nstBenim sonrasında oluyor. 7 gibi biraz yürüdüm hala sancım var mesela. Geçse önemsemeyeceğim de…
1 hafta sonra randevum var. O zamana kadar yürümeyeyim en iyisiEn iyisi bir doktora danışmak ve gerekirse nst
Çok sık olursa bi doktoruna danış canım bende de ara ara oluyor ama geçiyor şimdilik.Kızlar benim yalancı sancılarım başladı ya çok ilginç![]()
Bende bugün 20+1im ve ilk defa bukadar gülçü tekme attı :)) bi anda irkildim yerimdenkizlar bugün 19+7 yim yarın 20 oluyorum. 20ye 1 kala oğluşum yarım saate yakın tekmeledi öyle güçlüydüki dışarıdan hafiften belli bile oldu çok mutluyum sonunda rahatladım![]()
Aynı durum bende de var başka bir şey önerdi miKasılma hiisseden anneler magnezyum kullanıyor musunuz ??
Bende bugün muayene oldum. Kızçem 638 Gr olmuş. Cok şükür iyi. İlk defa bu doktora gitmiştim. Doktor plesantanin rahim ağzına biraz yakın olduğunu sezeryan sırasında biraz fazla kanamam olabilecegini söyledi. Bu zamana kadar kaç tane farklı doktora göründüm ( bir ara özele gitmiştim ama devlete devam ediyorum) hiç boyle bir şey demedi. Sanırım her ihtimali belirtmek için söyledi. Sürekli çarpıntım oluyordu. Kan degerlerim epey düşmüş. Doktora daha göstermedim ama sanırım onun etkisi. Nabzimda sürekli yüksek zatenvitaminlerimi aksatmıştım. Bacak ağrılarım da arttı. İnşallah düzenli kullanmaya devam edicem. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum. Ama evde açlık tokluk sınırda çıkıyordu. Doktor da yaptıralım dediği için yaptircam. İnşallah bir sıkıntı yoktur.
Bizde son durum böyle![]()
hesaplamayı tam bilmiyorum her cuma doktor haftamı yükselttiği için bende cumaları baz alıyorumBugün 20 olmuşsunuz 6 ekliyoruz 7 değil![]()
aminnBende bugün 20+1im ve ilk defa bukadar gülçü tekme attı :)) bi anda irkildim yerimden
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın :)
İlk hamileligimde yaşamıştım bunu kayinbabama çok bagliydim çok severdim kendisini 4 ay içinde kanser old öğrendik ve eridi bitti kaybettik 27gun sonra da kızımı kucağıma aldım o kadar istedi ki görmeyi uzun yıllar bebek istediğimizi bildiği için ömrü yetmedi çok iyi anlıyorum seni ama şimdi düşünüyorum rabbim herşeyi bir duzene koymuş kaybettik peşine kızımı aldım kucağıma belki böyle olmasaydı psikolojik kaldirmayacakti sizinde basinizsagolsun mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versinYeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.
5 yıl geçince olman gerek diye biliyorumİki doz tetanoz zorunlu mu acaba?
Ben 6 sene önce falan 2-3 doz olmuştum.
2 doz mu olmam gerekiyor? Sağlık ocağı göremedi sistemde. Doktoruna sor kaç doz yapalim diye dedi
Zeytinyağı sürüyorum canım benKızlar merhaba çatlak oluşumunu engellemek için kantoron yağı kullananınız var mı kimi iyi geliyor diyor kimi zararlı diyor doğal annemin yaptığı yağdan var bı kerelik kullandım ama yorumları okuyunca bir tereddütte kaldım önceki gebeliginde kullanan faydasını gören ya da ne bileyim bı yakınınız kullanmiştir doktor önermiştir vs. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bio oil de var ama onun hakkında da kötü şeyler yazıldı ne kullancaz biz lilerac da pahalı geliyor açıkçası
Benimde öyle ama içerde su da var öyle düşünevet evet gebelik şekerime bakıldı benim çok şükür o iyiydiİlk 21 hafta 6 kilo aldım, 22 ve 23te haftada 1 hatta 1,5 kilo oldu işte. Bir kaç gün sonra 6 ay bitiyor 8-9 kilo olmuş olcak. Bebekler 1200 gram ediyor gerisi benim
![]()
İlk adımların uygulamasında bu hafta gönderdiği ileti de 22-23den sonra bricsxon kasılmaları sancıları yaşayabilirsiniz diyordu şimdi nasilsinKasılma gibi oluyor karnım geriliyor sonra geçiyor
Teşekkür ederim canım bir sorarımBenim sağlık ocağı istersen burada yaparız 24-26 hafta arasında demişti. Hepsi yapıyordur bence biri böyle söylediyse![]()
Uyanınca devam ediyor mu bugün nasılsın?1 hafta sonra randevum var. O zamana kadar yürümeyeyim en iyisi