• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Pazartesi günü randevum vardı doktoruma söyledim ben de uzun süre ayakta durunca yada yürüyünce karnım taş gibi oluyor sonra dinlenince yumuşuyor diye. Normal başlar artık sertleşir dedi. Ama bunu yalancı sancı olarak nitelendirmedi.
Benim sonrasında oluyor. 7 gibi biraz yürüdüm hala sancım var mesela. Geçse önemsemeyeceğim de…

kizlar bugün 19+7 yim yarın 20 oluyorum. 20ye 1 kala oğluşum yarım saate yakın tekmeledi öyle güçlüydüki dışarıdan hafiften belli bile oldu çok mutluyum sonunda rahatladım♥️♥️
Bende bugün 20+1im ve ilk defa bukadar gülçü tekme attı :)) bi anda irkildim yerimden
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın :)

Kasılma hiisseden anneler magnezyum kullanıyor musunuz ??

Bende bugün muayene oldum. Kızçem 638 Gr olmuş. Cok şükür iyi. İlk defa bu doktora gitmiştim. Doktor plesantanin rahim ağzına biraz yakın olduğunu sezeryan sırasında biraz fazla kanamam olabilecegini söyledi. Bu zamana kadar kaç tane farklı doktora göründüm ( bir ara özele gitmiştim ama devlete devam ediyorum) hiç boyle bir şey demedi. Sanırım her ihtimali belirtmek için söyledi. Sürekli çarpıntım oluyordu. Kan degerlerim epey düşmüş. Doktora daha göstermedim ama sanırım onun etkisi. Nabzimda sürekli yüksek zaten 🥴 vitaminlerimi aksatmıştım. Bacak ağrılarım da arttı. İnşallah düzenli kullanmaya devam edicem. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum. Ama evde açlık tokluk sınırda çıkıyordu. Doktor da yaptıralım dediği için yaptircam. İnşallah bir sıkıntı yoktur.
Bizde son durum böyle 😁

Kızlar ben 23+4 haftalık hamileyim. Hala prilam kullanıyorum 😔 eczacı bugün artık içmemelisin dedi kocaman olmuş bebek kusmak sana özel değil bırak kus ama içme falan dedi. Yani tamamen bırakmayı denemedim açıkçası ama içsem de sabah 1 kere kusuyorum hala. Bırakmaya cesaret edemiyorum. Daha önce bıraktığımda acilde serum almak zorunda kalmıştım kusmam durmuyordu. Kötü oldum vicdan yaptım hata mı yapıyorum 🥺

Kizlar seker yüklemesi öyle korkulacak bisey degil asla kafanizda büyütmeyin. Yaptirip yaptirmamam herrkesin kendi tercihi tabibki orasi ayri. Ben ikisinde de yaptirdim bunda da yaptiracagim ins. Cikmadi öncekilerde, bunda da cikmaz diye dusunuyorum ama bi basamagi atlamak istemiyorum.

Hazirlik kasilmalari/ yalanci sanci/braxton hicks da deniyor24-25 ten sonra baslamasi normal. Tabi uzun sürüyorsa ayri mutlaka dra danisilmali. Yürüyüslerden sonra olmasi da normal.

Bi de benim sorum var bir kac gündür belim agriyo daha öncekilerde yasamamistim su bel destek bantlarindan kullanan var mi. Karnim epey büyüdü benim. Kullanan ve memnun kalan varsa yazabilir mi

Kasılma hiisseden anneler magnezyum kullanıyor musunuz ??

Bende bugün muayene oldum. Kızçem 638 Gr olmuş. Cok şükür iyi. İlk defa bu doktora gitmiştim. Doktor plesantanin rahim ağzına biraz yakın olduğunu sezeryan sırasında biraz fazla kanamam olabilecegini söyledi. Bu zamana kadar kaç tane farklı doktora göründüm ( bir ara özele gitmiştim ama devlete devam ediyorum) hiç boyle bir şey demedi. Sanırım her ihtimali belirtmek için söyledi. Sürekli çarpıntım oluyordu. Kan degerlerim epey düşmüş. Doktora daha göstermedim ama sanırım onun etkisi. Nabzimda sürekli yüksek zaten 🥴 vitaminlerimi aksatmıştım. Bacak ağrılarım da arttı. İnşallah düzenli kullanmaya devam edicem. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum. Ama evde açlık tokluk sınırda çıkıyordu. Doktor da yaptıralım dediği için yaptircam. İnşallah bir sıkıntı yoktur.
Bizde son durum böyle 😁
Aynı durum bende de var başka bir şey önerdi mi

Yeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.
İlk hamileligimde yaşamıştım bunu kayinbabama çok bagliydim çok severdim kendisini 4 ay içinde kanser old öğrendik ve eridi bitti kaybettik 27gun sonra da kızımı kucağıma aldım o kadar istedi ki görmeyi uzun yıllar bebek istediğimizi bildiği için ömrü yetmedi çok iyi anlıyorum seni ama şimdi düşünüyorum rabbim herşeyi bir duzene koymuş kaybettik peşine kızımı aldım kucağıma belki böyle olmasaydı psikolojik kaldirmayacakti sizinde basinizsagolsun mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin❣️

Kızlar merhaba çatlak oluşumunu engellemek için kantoron yağı kullananınız var mı kimi iyi geliyor diyor kimi zararlı diyor doğal annemin yaptığı yağdan var bı kerelik kullandım ama yorumları okuyunca bir tereddütte kaldım önceki gebeliginde kullanan faydasını gören ya da ne bileyim bı yakınınız kullanmiştir doktor önermiştir vs. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bio oil de var ama onun hakkında da kötü şeyler yazıldı ne kullancaz biz lilerac da pahalı geliyor açıkçası
Zeytinyağı sürüyorum canım ben

evet evet gebelik şekerime bakıldı benim çok şükür o iyiydi :KK200: İlk 21 hafta 6 kilo aldım, 22 ve 23te haftada 1 hatta 1,5 kilo oldu işte. Bir kaç gün sonra 6 ay bitiyor 8-9 kilo olmuş olcak. Bebekler 1200 gram ediyor gerisi benim :(
Benimde öyle ama içerde su da var öyle düşün

Back
X