- 2 Nisan 2023
- 583
- 723
- 33
- 40
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #16.281
Kalp çarpıntısı ve nefes açlığı bende de var. Nefesim kesiliyor sanki hep. Benim tetkiklerim yapıldı. Temiz çıktı. Anksiyete atakları benimkiler sanırım. Gebelik riniti var mı sizde? Bende var. Dün Deniz suyu ve vicks aldım. Gece daha az nefes sorunum oldu. O da etkili nefeste. Kilo olarak 23+6 da 610 gr dı benimki. Benim kız minik biraz. Elinizdeki kağıda tekrar bakın kilo olarak ne yazıyor. Ben bir kez yanlış anlamıştım verdiği kiloyu.Kızlar ben geçen hafta detaylı ultrason yaptirdigimda 21. Haftada bebiş 450 gramdi şimdi bu hafta 22. Hafta 730 Gr bi haftada bu kadar artması normal mi yoksa ultrasonda doktorun hesaplamasi mi yanliş acaba çok şaşkınıminternette bakınca 22. Haftalık için verdiği gram 450 gram bı de bebek büyük olduğu için çok baskı yapiyo demek ki çok kalp çarpıntısı yapıyor azıcık yürüsem veya uzandığım yerde bile pozisyonla mı alakalı bilmiyorum kalbim sanki 3 4 katı atiyor bazen zor nefes aliyomusum gibi böyle olan var mı neler yapıyorsunuz takip edemedim bayadir burayi bebişiniz gramı 22 haftalıkken kaçti korkmalimiyim bu durumdan