• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
🤣🤣Avokadoya midem kalkiyomuş bunu öğrendim sabahtan beri mutfağa giremedim kaç kez çıkardim bilmiyorum sonra annemi çağırdım aldı hepsini götürdü hala iyi değilim hamileliğimin başından beri midem bulaniyor ama ilk defa biseyden tiksindim gerçekten severek yiyen var mı ya 🤭 daha önce de yemiştim bi kere ama güzel gelmişti ilk yedigimde bugün berbattı
Güzel ya. Sen yağlı diye yiyemiyorsun muhtemelen. Limonlu yapabilirsin ☺️

kızlar ben kafayı yicem ya sağ kasığım o kadar ağrıyor ki adet olcak gibiyim sanki yine belimden vuruyor bugünde bacaklarımdan vuruyor sanki kasığımı oyuyorlar iğneyle acaba enfeksiyon mu oldum bilemiyorum ki bebek çok hareketli ama bir yere toplanıyor bazen bide karnımı gerdidiyor yani ben acı eşiği düşükte değilim ama dayanamıyorum bunlar sancı mı yoksa başka ne olabilir ki bişe olursa ne yapıcam ben Allah korusun nasıl ayırt edicem ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum 😔
Canım kötü olursan bi acile git

kızlar ben kafayı yicem ya sağ kasığım o kadar ağrıyor ki adet olcak gibiyim sanki yine belimden vuruyor bugünde bacaklarımdan vuruyor sanki kasığımı oyuyorlar iğneyle acaba enfeksiyon mu oldum bilemiyorum ki bebek çok hareketli ama bir yere toplanıyor bazen bide karnımı gerdidiyor yani ben acı eşiği düşükte değilim ama dayanamıyorum bunlar sancı mı yoksa başka ne olabilir ki bişe olursa ne yapıcam ben Allah korusun nasıl ayırt edicem ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum 😔
Ben de aynı şeyleri yaşadım böbrek falan mı diye düşündüm bi ara. Kadındoğum acile gittim hafta sonuydu. Böbrek normal çıktı idrar verdim enfeksiyon da yokmuş. Normal artık bele baskı yapıyor fslan ondandır dediler. Annem kaynanam falan hamilelik yelidir sıcak tut dedi😂😂 sıcak tuttum dinlendim o ara kendimi zorlayıp çok ayakta kalmadım falan birkaç güne düzeldi. Ama zaten ara ara bel ağrısı hep yaşıyorum o ayrıca sancı gibiydi sızlama gibiydi o yüzden korkutmuştu

Ben de aynı şeyleri yaşadım böbrek falan mı diye düşündüm bi ara. Kadındoğum acile gittim hafta sonuydu. Böbrek normal çıktı idrar verdim enfeksiyon da yokmuş. Normal artık bele baskı yapıyor fslan ondandır dediler. Annem kaynanam falan hamilelik yelidir sıcak tut dedi😂😂 sıcak tuttum dinlendim o ara kendimi zorlayıp çok ayakta kalmadım falan birkaç güne düzeldi. Ama zaten ara ara bel ağrısı hep yaşıyorum o ayrıca sancı gibiydi sızlama gibiydi o yüzden korkutmuştu
Valla ne yapcam ya çok değişik ben adet zamanı bu kadar ağrı çektiğimi bilmem yani

Olmazsa bi acile mi gitsen acaba? Bence gaz sancısı gibi ya da üşüttün gibi geldi ama için rahat eder.
Bebek büyüdükçe karnımızı gerdirecek gibi duruyor 🤷🏻‍♀️😞

Valla ne yapcam ya çok değişik ben adet zamanı bu kadar ağrı çektiğimi bilmem yani
Ben ilk gebeliğimde hep adet olacakmış gibi bel ağrıları çektim devlet özel karışık gidiyordum hep doktorlara dedim normal dediler. Ama idrar istediler arada tedbir amaçlı enfeksiyon olmasın diye. Rahim büyüyor pelvik doğuma hazırlanıyo falan diye böyle ağrılar oluyormuş. Siz de içiniz rahat etsin diye gidebilirsiniz

Arkadaşlar şeker testinde 50 grlık yaptıran var mı? Bana 50 yazmıştı doktor. Aile hekimi 75grlık prosedürü 50ye uygulamak istiyor. Yanlış sonuç çıkar diye 75lik ilacı da aldım yarın sabah ne olacak bilmiyorum. Hazır aç gitmişken 75lik yaptırsam tanı testi olmuş olur diyorum bi yandan.

Bebegin hareket ettikce mi oluyor yoksa surekli mi ? Benimde bir gece bebegim tam mesane ya da rahim agzi uzerine dogru zipliyordu ve inanilmaz acilar hissettim korktum hatta arastirinca sinir uclarina denk gelenlerin boyle aciya sebep oldugunu ogrendim seninde oyle mo acaba ? Bu arada benimde bugun sag kasikta agrim vardi belime vuran kalca esnetme, bel mobility artirma vs egzersizler yapinca gecti

Demin uygulamada okudum 20li haftaların ortalarından sonra yalancı sancılar oluşur düzenli değildir vs yaziyodu doğum sancısı düzenli araliklarla gelirmiş daha çok erken iyi düşün iyi olsun inşallah 🤲 biraz yürüyüş yapıp ılık duş almak iyi gelirmiş sonrasında da dinlen dene istersen ama gecmezse de ihmal etme kopyalicam yazıyı birazdan senin için

Back
X