• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar Allah razı olsun hepinizden biraz dinlendim geçti ama 2 günde bir tekrarlıyor ilk doğumum olcak ister istemez tedirgin oluyorum maruz görün rabbim herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲
Kız olur mu öyle şey. Burada birbirimize destek oluyoruz ne güzel. Hepimiz farklı şeylere evham yapıyoruz zaten merak etme. Anneliğin şanından evham 🫣
Yeter ki iyi olalım, bebeklerimiz iyi olsun 🙏🏻♥️

Kızlar şeker yüklemesinde şekeri çıkablar yazabilirmi kaç cıktı doktorunuz nasıl ilerliyo neler yapıcaksınız ? Hiç kilo aldınız mı? benimde biraz yüksek cıktı insülin seviyesinde değil ama endokrinw yönlendirildim 2 hafta şeker ölcümü yapıp takip edicez birde diyet uyguluyorum . Birde ben henüz hiç kilo almadım 1 haftadır diyet uyguluyorum 3 kilo vermişim
Benim 166 çıktı doktorum diyete yönlendirdi 1 haftadır diyetteyim ben de takip ediyoruz şekeri de.

Kızlar Allah razı olsun hepinizden biraz dinlendim geçti ama 2 günde bir tekrarlıyor ilk doğumum olcak ister istemez tedirgin oluyorum maruz görün rabbim herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲
Çok geçmiş olsun hepimiz aynıyız çok tedirgin diken üstünde Allah yardımcımız olsun ,ama streslenince sancı daha cok artıyor gibi sakin kalmakta fayda var :KK43:

kızlar ben kafayı yicem ya sağ kasığım o kadar ağrıyor ki adet olcak gibiyim sanki yine belimden vuruyor bugünde bacaklarımdan vuruyor sanki kasığımı oyuyorlar iğneyle acaba enfeksiyon mu oldum bilemiyorum ki bebek çok hareketli ama bir yere toplanıyor bazen bide karnımı gerdidiyor yani ben acı eşiği düşükte değilim ama dayanamıyorum bunlar sancı mı yoksa başka ne olabilir ki bişe olursa ne yapıcam ben Allah korusun nasıl ayırt edicem ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum 😔
Canım geçmiş olsun bel ağrın bebiş büyüdüğü için olabilir beline hep destek al, kasık ağrın da belki üşütmüşsündür ben hep üşütünce yumurtalıklarım ağrır kötüyü düşünme. Bir idrar tahlili ver için rahatlasın. Gerekirse zaten nst ye de bakarlar bu haftalarda

Canım geçmiş olsun bel ağrın bebiş büyüdüğü için olabilir beline hep destek al, kasık ağrın da belki üşütmüşsündür ben hep üşütünce yumurtalıklarım ağrır kötüyü düşünme. Bir idrar tahlili ver için rahatlasın. Gerekirse zaten nst ye de bakarlar bu haftalarda
18 Aralık'ta randevum var o zaman 28 oluyorum nst isteyebilir benden doktorum tşk ederim 🌸

Kızlar saçını kestiren var mı🥲
Aslında hurafelere asla inanmam ama yaşı olan bi hocamiz bişeyler anlatınca korktum 😅
Ama iğrenç oldu artık şöyle ferah ferah doğuma gireyim istiyorum uyuyunca birbirine girmeye başladı uçları
Ben ilk haftalar kestirdim direk hafiflemistim ogluma hamileykende ayni sekilde kestirmistim çok şükür hicbirsey olmadi ne olabilir ki kestir gitsin 🤣

Kızlar hava temizleyicisi nemlendiricisi biz ne alacağız hangisi gerekli ikisini de alalım mı😅

Biz rastgele büyümüşüz yeminle,ne şanslı bebişler artık🥹
Biz Shark aldık pro modelini 2 hafta önce, yemeği yaktım geçen gün direkt %0’a düştü hava kalitesi dumanı algılayınca, baya güzel çalıştı sonra, aldığımız günden beri de gece yatarken çalıştırıyorum sabahları hep burnum tıkalı uyanırdım artık nefes alabilerek uyanıyorum çok memnunum
Kızlar saçını kestiren var mı🥲
Aslında hurafelere asla inanmam ama yaşı olan bi hocamiz bişeyler anlatınca korktum 😅
Ama iğrenç oldu artık şöyle ferah ferah doğuma gireyim istiyorum uyuyunca birbirine girmeye başladı uçları
Saçımı da kestirdim valla çok kötü durumdaydı artık dayanamadım, büyükler kestirme falan dediler de inanmıyorum böyle şeylere Allah ne verdiyse onu yaşayacağız hepimiz sonuçta, sağlıklı uzun ömür versin diye dua etmekten başka yapacak bir şey yok 🫠

Ben de sorayım şimdi bi soru, hamile çekimi yaptıracak mısınız kızlar var mı ya da yaptırmış olan? Ben çok heves ettim eşim de istiyor ama tam ne zaman yaptırsak karar veremedik

Biz Shark aldık pro modelini 2 hafta önce, yemeği yaktım geçen gün direkt %0’a düştü hava kalitesi dumanı algılayınca, baya güzel çalıştı sonra, aldığımız günden beri de gece yatarken çalıştırıyorum sabahları hep burnum tıkalı uyanırdım artık nefes alabilerek uyanıyorum çok memnunum

Saçımı da kestirdim valla çok kötü durumdaydı artık dayanamadım, büyükler kestirme falan dediler de inanmıyorum böyle şeylere Allah ne verdiyse onu yaşayacağız hepimiz sonuçta, sağlıklı uzun ömür versin diye dua etmekten başka yapacak bir şey yok 🫠

Ben de sorayım şimdi bi soru, hamile çekimi yaptıracak mısınız kızlar var mı ya da yaptırmış olan? Ben çok heves ettim eşim de istiyor ama tam ne zaman yaptırsak karar veremedik
Ben bilmiyorum kendimi şişko beğenmiyorum belki yaptırmam😋
Ama son aya bırakmayın diyorlar hem zorlayıcı oluyor hem de ödemden cok şiş cıkıyormussunuz

Arkadaşlar şeker testinde 50 grlık yaptıran var mı? Bana 50 yazmıştı doktor. Aile hekimi 75grlık prosedürü 50ye uygulamak istiyor. Yanlış sonuç çıkar diye 75lik ilacı da aldım yarın sabah ne olacak bilmiyorum. Hazır aç gitmişken 75lik yaptırsam tanı testi olmuş olur diyorum bi yandan.
Bana da 50lik al gel demişti

Ben bilmiyorum kendimi şişko beğenmiyorum belki yaptırmam😋
Ama son aya bırakmayın diyorlar hem zorlayıcı oluyor hem de ödemden cok şiş cıkıyormussunuz
Benim görüştüğüm yer de 32’yi geçirmemeye çalışıyoruz daha sağlıklı olur dedi, 31+3’e randevu aldım ben de 😅 nasıl görünüyo olucam bilmiyorum ama heyecanlıyım ilk çocuk hevesleri sanırım 😂

Canım bende de başlarda oluyordu gecenlerde yine oldu bana da doktorum demire bakalım demişti oksijen kapasitesi dusuyormu diye ama özellikle karbonhidrat yiyince bu ekmek pilav olabilir özellikle bende o zaman oluyor aklında olsun geçmiş olsun
Sağol canım bacak ağrısı oluyor bugun de . Ne oluyor anlamıyorum kızlar ne güzwl gidiyorduk bu agrıdan adım atmakta zorlanıyorum 🙁🙁 Eşim gelsin gidicez yine acile

Kızlar , yarın benim dişçi randevum var dolgu olcakta bu süreçte dişçiye giden var mı ?
Ya doktoruma sordum da git ama röntgen mecbur kalmadıkça çektirme dedi sadece.

Ben anlaştım bir yer ile. 32. Haftayı geçirmeyelim dedi. 28-29. Hafta gibi yaptırırım sanırım diye düşünüyorum 🫠

Kızlar , yarın benim dişçi randevum var dolgu olcakta bu süreçte dişçiye giden var mı ?
Ya doktoruma sordum da git ama röntgen mecbur kalmadıkça çektirme dedi sadece.
Ben şuan kanal dolgu yaptriyorum. Diş doktoruna gittiğimde kadın doğum doktorundan izin kağıdı istedi. Daha doğrusu konsültasyon formu doldurdu. Doktora gittim o da onayladı. Geçen perşembe kanal tedavisi ve geçici dolguyu yaptırdım. Bu perşembe asıl dolguyu koyacak.
Antibiyotik kullanmadım. Apse yoktu.
Röntgen de çekmedi. Gerek görmedi sanırım.

Sağol canım bacak ağrısı oluyor bugun de . Ne oluyor anlamıyorum kızlar ne güzwl gidiyorduk bu agrıdan adım atmakta zorlanıyorum 🙁🙁 Eşim gelsin gidicez yine acile
Üst üste geliyor gibi oldu bu aralar ama bu hep böyle gitmeyecek canım denk geldi sadece. Ayrıca bacak ağrısı şükür diycez karın ya da kasık ağrısı değil. Benim de soluma yatıp uyumuştum geçen hafta sol bacağım 2 gün ağrıdı ters mi yattım ne yaptıysam. Çok geçmiş olsun

Kızlar ağrılara dayanamadım Dr a gittim
İdrar yolu enfeksiyonum artmış, ağrıları o tetikliyormuş
İlaç verdi
Bebek 26+3 kilosu 1 kilo 60 gram 🧿
Gelişimi gayet iyi inşallah şeker çıkmaz dedi Dr iri duruyor bebek dedi
Cumartesi şeker yüklemem var, yine mutlaka yapalım dedi
Çok geçmiş olsunn, o tekli şaseden mi verdi, iyi gelecektir.
Bu arada maşallah yaa grupta sanırım gram değil kilogram olarak ilk kez duyduk :nazar::KK200:

Ben şuan kanal dolgu yaptriyorum. Diş doktoruna gittiğimde kadın doğum doktorundan izin kağıdı istedi. Daha doğrusu konsültasyon formu doldurdu. Doktora gittim o da onayladı. Geçen perşembe kanal tedavisi ve geçici dolguyu yaptırdım. Bu perşembe asıl dolguyu koyacak.
Antibiyotik kullanmadım. Apse yoktu.
Röntgen de çekmedi. Gerek görmedi sanırım.
Anladım canımm, bende kanal tedavisi yok sadece dolgu olcak tanıdık doktor olduğu için. Kendisi de gebelikte tam dişçiye gidebilecek zamandasın demişti doktorum da onayladı zaten ama öyle sözlü olmuş oldu bizimki. Birde ilk ve o son hamilelik dönenleri biraz daha riskli olabiliyormuş sanırım ama insan tedirgin oluyor tabi. Teşekkür ederim ✨

Back
X