• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok uzun bir süre gerçekten rabbim tamamına erdirsin🤲🏻 4 sene beklemiştim ben de, ömür gibi gelmişti çok şükür hepsi geçti şimdi kızım 4 buçuk yaşında 🤗

Aa sizinle de aynı 🥰 inşallah sabredip en azından 37ye kadar beklerler minikler🤲🏻 ben de büyük ihtimalle sezaryen olacağım için 31 marta kalmaz mart ortası gibi olur bence doğum 🤗

Ayrıca ben de siyahına bakmıştım güzel gerçekten güle güle kullan😄
Sende güle güle kullan canım. İnşallah seninde güzel kolay su gibi bir doğumun olur 🤲🏻🤲🏻 ben koç burcuyum ve hep bebeklerim koç olsun istemiştim sonra hamile kaldım bir baktım koç burcu sevinmiştim ama ikiz olduğunu öğrenince balıklar geliyorlar dedim 🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

Aa bu çantaya bakmıştım ama emin olamamıştım. Daha modeli güzel çantada yok sanki ya en güzeli bu geldi gözüme. Çok övülen pahalı bi marka var ya, ona baktım ama hem çok büyük hemde çirkin geldi bana 🥲
Ben de çok araştırdım ya skip hop vs bir kaç iyi marka var ama 4-5 bin en az. Bu gerçekten çok kaliteli geldi bana yeni çıkan bir marka zaten. Diğer klasik olanlar sert kumaş ve çok eski model cidden

Yok aslinda yorulmadim ama 2 3 gündür suren bel agrim vardi ve belim agirsiği icinde ilişki olmadi ama 1 gun sürdu kanama geçti anlamadim neden oldugunu
Geçtiyse çok şükür siz yine de tedbirli olun kendinizi çok yormayın geçmiş olsun 💐

Kızlar 24. Haftada nöbetten çıkıyoruz ya bunun için idareye gebelik raporu gibi bir şey vermemiz gerekiyor mu acaba??
Doktordan durum bildirir raporu aldım işte 24 haftalık gebedir diye yazıyor kağıtta. Okula da dilekçe yazdım ilgili maddeyi yazarak buna istinaden nöbetten muaf olmak istiyorum diye. Ek olarak durum bildirir raporu da ekledim

Ben 1 saat önce 3.trimestere girdim 32ye kadar hızlı ve yolunda geçmesini diliyorum 🥹🥹🤲 bu zamana kadar bana çok yavaş geldi valla
Benim daha 3. Trimester e 1 ay var ya 🥹
Neyse benim bu ay işler güçler biraz yoğun belki çabuk geçer . Yılbaşı falan derken ..
Birde mesela senin şimdi isminin altında yazıyor ya beklenen doğum 8 Mart diye o 40 haftalık gebeliğe göre mi ? Yoksa sen kendi doktorunla kendi hesapladığın tarihimi yazdın ?

Kizlar bizim burada hastanede ultrason hakki bitti toplamda 2 kez yapiliyordu zaten detayli ultrasonda sondu artik sadece ebelerimiz takip ediyor bizi 😒. Simdi ozel scan merkezi buldum turk doktorlarimizin onlara gideiyorum sizi doktorlariniz ne kadar surede bir cagiriyor ? her ay giderim diye dusunuyorum. Tabi bizim burdakiler burada ilac yazamiyor tahlil yapamiyor sadece bebegin durumuna bakip Allah korusun bir sorun varsa iletiyor hastaneye gitmemizi soyluyor. Yarin gidecegim insallah
Aaa sen neredeydin ? Kaçıncı haftadasın ?
Ben de şu an aylık kontrollere devam ediyorum benim tahminim 32. Haftadan sonra 2 haftalık kontrollere ya da haftalık kontrollere döncek . Allah’ın izniyle gelirsek o günlere.

Benim daha 3. Trimester e 1 ay var ya 🥹
Neyse benim bu ay işler güçler biraz yoğun belki çabuk geçer . Yılbaşı falan derken ..
Birde mesela senin şimdi isminin altında yazıyor ya beklenen doğum 8 Mart diye o 40 haftalık gebeliğe göre mi ? Yoksa sen kendi doktorunla kendi hesapladığın tarihimi yazdın ?
Geçer geçer geçmesi için bir şeyler de eklersen hele günlerin mis gibi geçer. Bu ay ben bir gün sinemaya gittim bir gün yılbaşı alışverişi yaptım bir gün arkadaş buluşması falan derken hiç anlamadım valla🥹 benim 40 haftaya göre 8 mart gözüküyor. Doktorum 20 şubatta en geç alırız dedi ama doğum tarihini 20 şubat yapınca bebekler 3 hafta daha büyükmüş gibi gözüküyor o yüzden ellemedim.

Peki bu kasık ağrısı neden olabilir korkmalı mıyım acaba yaşayan var mı ?
Canım o kasık ağrısı bende de çok var. Yatarken sağa sola dönerken oturup kalkarken hep bi ağrı ve sancı karışımı bi şey bende özellikle sağ tarafımda oluyor. Doktor baktı ama herhangi bi şey göremedi idrar enfeksiyonu olabilir dedi ona baktırıyorum şimdi

Geçer geçer geçmesi için bir şeyler de eklersen hele günlerin mis gibi geçer. Bu ay ben bir gün sinemaya gittim bir gün yılbaşı alışverişi yaptım bir gün arkadaş buluşması falan derken hiç anlamadım valla🥹 benim 40 haftaya göre 8 mart gözüküyor. Doktorum 20 şubatta en geç alırız dedi ama doğum tarihini 20 şubat yapınca bebekler 3 hafta daha büyükmüş gibi gözüküyor o yüzden ellemedim.
O zaman belki senin bebişin burcu da değişiyor olabilir miii ?? 🤭
Benim de normalde 28 Mart gözüküyor ama 40 haftaya durması bana biraz imkansız geliyor ahahaha
16 Mart gibi konuştuk doktorlar ama bakalım . İnşallah o zamana kadar bekler 🌺

O zaman belki senin bebişin burcu da değişiyor olabilir miii ?? 🤭
Benim de normalde 28 Mart gözüküyor ama 40 haftaya durması bana biraz imkansız geliyor ahahaha
16 Mart gibi konuştuk doktorlar ama bakalım . İnşallah o zamana kadar bekler 🌺
Ay 20 şubat 20 mart arası balık burcu ağlamak istiyorum 😂 balık burcu olmalarını pek istemedim aslında ben hiç duygusal biri değilimdir 2 tane duygusal minikle ne yaparım bilmiyorum 1 gün erken doğurmak istesem 19 şubatta sen nasıl annesin olur muyum acaba 😂😂 sen de 21 marta kadar durabilirsen koç olur harika olur 😂

Canım o kasık ağrısı bende de çok var. Yatarken sağa sola dönerken oturup kalkarken hep bi ağrı ve sancı karışımı bi şey bende özellikle sağ tarafımda oluyor. Doktor baktı ama herhangi bi şey göremedi idrar enfeksiyonu olabilir dedi ona baktırıyorum şimdi
Bende doktoruma mesaj atıp soracağım ama enfeksiyon belirtisi hiç yok bilemedim. Sizde başka belirti var mı ?

Bende doktoruma mesaj atıp soracağım ama enfeksiyon belirtisi hiç yok bilemedim. Sizde başka belirti var mı ?
Bende de öyle kaşıntı yanma vs hissi yok hiç zaten tam idrar tahlilim temiz geldi ama doktor yine de kültür alcam bazen kültürde bakteri üreyebiliyor dedi. Maalesef benim de öyle bi geçmişim olduğu için baktırdım . Ama sonuç henüz çıkmadı .
İnşallah yoktur tabi

Ay 20 şubat 20 mart arası balık burcu ağlamak istiyorum 😂 balık burcu olmalarını pek istemedim aslında ben hiç duygusal biri değilimdir 2 tane duygusal minikle ne yaparım bilmiyorum 1 gün erken doğurmak istesem 19 şubatta sen nasıl annesin olur muyum acaba 😂😂 sen de 21 marta kadar durabilirsen koç olur harika olur 😂
Benim eşim koç ajajajaja bana bi koç yetiyor bacım 😅😅😅
İnşallah dursa bu arada şaka bir yana bana ne kadar geç o kadar iyi ama bilemiyorum ki ya ahahah balıkta iyidir olsun 🤭😅

Ben de kendi doktoruma çok uzun zamandır gidemiyorum eşim sakatlanınca kendi doktorum çok uzakta kaldı ulaşım olarak. Yarın devlet hastanesine gideyim dedim. Çünkü bel ağrım çok fena ayakta durunca. Kasıklarıma yayılıyor belimden sanki. Ama eğilince yere çökünce falan aşırı rahatlıyorum. Artık normal mi enfeksiyon mu bir doktora gideyim. İnşallah onlar da ilgilenir 🤷‍♀️
Peki bu kasık ağrısı neden olabilir korkmalı mıyım acaba yaşayan var mı ?

Ben de kendi doktoruma çok uzun zamandır gidemiyorum eşim sakatlanınca kendi doktorum çok uzakta kaldı ulaşım olarak. Yarın devlet hastanesine gideyim dedim. Çünkü bel ağrım çok fena ayakta durunca. Kasıklarıma yayılıyor belimden sanki. Ama eğilince yere çökünce falan aşırı rahatlıyorum. Artık normal mi enfeksiyon mu bir doktora gideyim. İnşallah onlar da ilgilenir 🤷‍♀️
Bakarlar mutlaka umarım önemli bir şey değildir.

IMG_1823.webp

Slm güzel annişler burda 6 haftalığız ilk çocuğum :) cinsiyet tahmininiz var mı keseden heyecandan meraktan ölecem :) şu an 7 artı 3 üz

Back
X