• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlar ben başladım ufak alışverişlere çok tatlılar şu bebek kıyafetleri hepsini alasım var🙃şimdi kafama takılan şeyde 0-3 ay ne kadar almalı ne sıklıkta kullanılır merak ediyorum?
Canım hastane çıkışları mesela küçük oluyor bebek çabuk büyüyor 5i geçmemeli hele bir arkadaşımın bebeği baya uzun doğmuştu onları hiç giydiremedi benim oğlandan kalanlar olmasına rağmen benim de alasım geliyor 😅😅🤣

Kızlar ben başladım ufak alışverişlere çok tatlılar şu bebek kıyafetleri hepsini alasım var🙃şimdi kafama takılan şeyde 0-3 ay ne kadar almalı ne sıklıkta kullanılır merak ediyorum?
Bu arada bebek arabasını sonra almaya karar verdim sadece güzel bi puset alcm çünkü ben oğlanda bebek arabasını 1yaşına yakın kullanmaya başlamıştım

Ben nerdeyse bitirdim 🤣
Aldım bisürü şey şimdi öyle bakıyorum fazla olmasın diyorum😂
0-3 aydan ziyade ben bi yenidoğan bide 1-3 ay aldım
♥️

Ben nerdeyse bitirdim 🤣
Aldım bisürü şey şimdi öyle bakıyorum fazla olmasın diyorum😂
0-3 aydan ziyade ben bi yenidoğan bide 1-3 ay aldım
♥️
En önemlileri işte ateş ölçer ilk etap için puset Philips avent anne göğsüne en yakın onun biberon cam alcm her ihtimale karşı ihtiyaç olmazsa da süt sağma makinem Philips onda kullanırım emzik yine Philips alcm emzik verdim ilkinde yine veririm belki ilk haftalar verilmeyip sonra verilebilir 😁 park yatağın içine yatak alcm

Back
X