• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Doğru söylüyorsun canım sonda durumu var , bende öyle yapayım en iyisi

Çünkü ayağa kaldırılana kadar yatılıyor ya, yatakta ped falan serili oluyor o ara, gecelik daha iyi olur gibi bence bi tane gecelik sabahlık gibi, diğer zaman pijama takımı olur bi tık büyük beden olursa karnını da sıkmaz hem❤️

Kızlar grip oldum
Kendinize iyi bakın 35 yaşındayım ben böyle birşey yaşamadım
İlaçsız öyle zor ki
2 gece uyumadım hiç doktora gittik yapacak bişey yok dedi parol verdi gönderdi
Parol bi işe yaramıyor
Ihlamur mandalin bunlarla idare ediyorum
Bugün daha gözüm açıldı
Siz dikkat edin hamilelikte çok zormuş

Kızlar grip oldum
İlaçsız öyle zor ki
Parol bi işe yaramıyor
Bugün daha gözüm açıldı
Ahh canım geçmiş olsun ben 11haftalık mı neydim yakalandım 🫣 çok zor ama sana önerim kelle paça çorbası çok çok iyi geldi doktorum hiçbir sıkıntı görmedi aksine çok iyi gelir dedi bol sarımsaklı üç gün çorba içmeye gittim benim gibi olmuşsun hiç uyuyamadım bir hafta rapor aldım okula gidemedim boğazına elma sirkesi gargara yapabilirsin bir de tuzlu su gargarası yapmıştım

Kellepaça içemem ki 🥺🥺
Tuzlu su gargarası yapıyorum bi de eczacı bi burun spreyi verdi okyanus suyu ama güçlü hamilelerin kullandığı o açtı burnumu rahatlattı
Bal zencefil yapıyorum eski usul
Ah ama perfect ben böyle bişey yaşamadım ilaçsız ne zormuş bugün 3. günüm daha yeni gözüm açılıyo
Ahh canım geçmiş olsun ben 11haftalık mı neydim yakalandım 🫣 çok zor ama sana önerim kelle paça çorbası çok çok iyi geldi doktorum hiçbir sıkıntı görmedi aksine çok iyi gelir dedi bol sarımsaklı üç gün çorba içmeye gittim benim gibi olmuşsun hiç uyuyamadım bir hafta rapor aldım okula gidemedim boğazına elma sirkesi gargara yapabilirsin bir de tuzlu su gargarası yapmıştım

Kızlar grip oldum
İlaçsız öyle zor ki
Parol bi işe yaramıyor
Bugün daha gözüm açıldı
Şu yazıyı grip mi oldum acababirden vücudum Çöktü diye düşünürken okumam peki😕 inşallah grip olmuyorumdur sana da çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar grip oldum
İlaçsız öyle zor ki
Parol bi işe yaramıyor
Bugün daha gözüm açıldı
Çok geçmiş olsun canım gerçekten ilaçsız çok zor olmuştur çabucak atlatırsın inşallah🙏 Benim de alerji kaynaklı burnum tıkanıyor hep, hamilelikten önce ilaç kullanıyordum ama şimdi kullanamadığım için breathright burun bantlarından kullanıyorum en azından burnu açıyor daha rahat nefes alıyor insan uyuyabiliyor tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun canım gerçekten ilaçsız çok zor olmuştur çabucak atlatırsın inşallah🙏 Benim de alerji kaynaklı burnum tıkanıyor hep, hamilelikten önce ilaç kullanıyordum ama şimdi kullanamadığım için breathright burun bantlarından kullanıyorum en azından burnu açıyor daha rahat nefes alıyor insan uyuyabiliyor tavsiye ederim
Eczacının verdiği spreyde deniz suyu zaten başka kullanamıyorum ki pastilde yasak
ahhh otrivine ahhh antibiyotikk değerini bilememişim sizlerin diye ağlayabilirim 🤦‍♀️😀

Kellepaça içemem ki 🥺🥺
Tuzlu su gargarası yapıyorum bi de eczacı bi burun spreyi verdi okyanus suyu ama güçlü hamilelerin kullandığı o açtı burnumu rahatlattı
Bal zencefil yapıyorum eski usul
Ah ama perfect ben böyle bişey yaşamadım ilaçsız ne zormuş bugün 3. günüm daha yeni gözüm açılıyo
Çok zor canım mahvoldum ben valla 🫣🥺 öyle oluyor gerçekten mutlaka elma sirkesi varsa doğal onunla da gargara yap tüh içebilseydin o bana inanılmaz iyi gelmişti

O nasıl yapılıyor? Bileyim de lazım olur belki
İki su bardağı suyu kaynatıyorsun kaynamaya başladıktan sonra içine bir iki yemek kaşığı beyaz dut kurusu atıyorsun ocağın altını kısıyorsun 6dk sonra kapatıp ılıdıktan sonra içiyorsun sabah aç karna akşam da yine yemeklerden bir saat kadar önce vücutta enfeksiyon kalmıyor canım

İki su bardağı suyu kaynatıyorsun kaynamaya başladıktan sonra içine bir iki yemek kaşığı beyaz dut kurusu atıyorsun ocağın altını kısıyorsun 6dk sonra kapatıp ılıdıktan sonra içiyorsun sabah aç karna akşam da yine yemeklerden bir saat kadar önce vücutta enfeksiyon kalmıyor canım
Canım burdur kurusu kürü özellikle crp düşürmekte bire bir fakat acaba biz hamileler içebiliyoruz hiç doktorunuza sordunuz mu ben de merak ediyordum.

Canım burdur kurusu kürü özellikle crp düşürmekte bire bir fakat acaba biz hamileler içebiliyoruz hiç doktorunuza sordunuz mu ben de merak ediyordum.
Ben oğluma grip olur gibi olunca 3gün uygularım bunu çok şükür doktor yüzü görmeden atlatıyor bu vesileyle maşallah

Back
X