2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlaaarr
Bende göbek çizgisi hafiften belirdi. Hani hamilelerde çıkan var ya
Çok erken diye sordum yapay zekaya hayır çok normal bir zamanda çıkmış dedi
İşte ben o çizgiyi hiç istemiyodum ya
Hamileliğin bana kattığı her bir değişikliğe;leke ,çizgi ,kilo ,çatlaga bayılıyorum. Boşver bebeğim tadını çıkar

Kızlar bugün bebek odası için Montessori model baktım ya harika hepsi çok güzeller sizce uygun mu? Yoksa oda için erken mi? Anne yanı için park yatak baktım, seçenek sunacak tecrübeli anneler neler bakmalıyım başka?

Canımsın Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alalım şu aşamayıda bir atlatsak inşallah sonrası daha güzel olacak. Geç olsun güzel olsun kuşum
İnşallah kuzucum sağlıkla güzel olacak kıpırtılar bile aşırı rahatlatıyor Rabbim sağlıklıca doğum yapmayı da nasip etsin hepimize

Canım park yatak çok kullanışlı oluyor sonra zaten çocuk adası tarzında alırsın ben öyle yaptım tecrübeli arkadaşlarım park yatak tavsiye etmişti iyi ki öyle yapmışım inanılmaz rahat ve kullanışlı oluyor bir yere gideceğin zaman da çantasına koy taşı ona ek anne yanı alabilirsin bnm vardı onun da rahatlığını yaşadım

Aynen canım park yatak bana da mantıklı geliyor kullanış açısından.

Benim bir odam müsaitti bebek odası için yaptım valla :)
Çilekten aldık kuzum biz büyüyen yataklar oluyor ya.
10-11 yaşa kadar kullanabileceği şık bir oda seçtik bebişe
Birde ben onun alanı olsun istedim oyuncaklarının kıyafetlerinin vs durduğu :)

Canım ben kendi yanıma sallanan model bir karyola düşünüyorum park yatakları sevmiyorum pek. Ayrıca benim bir odam boş, oraya bir bebek odası yapmayı düşünüyorum, bir iki ay sonra gündüz uykularını orada yapmayı düşünüyorum. Çünkü ilk çocukta 9. Ayda odaları ayırdığımda zor olmuştu tanımadığı bir odada uyuyup uyanması, bu sefer de böyle deneyelim dedim

Kuzum herkes bunu öneriyor
Önce gündüz uykuları sonra yavaş yavaş gece uykuları 6. aydan sonrada tamamen ayrı :)
Bende böyle düşünüyorum Allah nasip ederse

Ben de o da yapacağım kızlar bir de benim odama park yatak alacağım. Ekstra salona bir şey almama gerek var mı onu düşünüyorum ilk zamanlar hep salonda geçecek gerçi Juno var ama

Ben de o da yapacağım kızlar bir de benim odama park yatak alacağım. Ekstra salona bir şey almama gerek var mı onu düşünüyorum ilk zamanlar hep salonda geçecek gerçi Juno var ama
Ben şu küçük uyku yataklarında alıcam salon için bir de babyjörn aldım yeterli diye düşünüyorum
Dün bebek arabamızda geldi kızlar kullanımı çok rahata benziyor içime sindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…