- 4 Mart 2025
- 1.158
- 682
- 38
- 37
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Hamileliğin bana kattığı her bir değişikliğe;leke ,çizgi ,kilo ,çatlaga bayılıyorum. Boşver bebeğim tadını çıkarKızlaaarr
Bende göbek çizgisi hafiften belirdi. Hani hamilelerde çıkan var ya
Çok erken diye sordum yapay zekaya hayır çok normal bir zamanda çıkmış dedi
İşte ben o çizgiyi hiç istemiyodum ya
Yaaaa ne güzel söylemişsinnnHamileliğin bana kattığı her bir değişikliğe;leke ,çizgi ,kilo ,çatlaga bayılıyorum. Boşver bebeğim tadını çıkar
Sen hala yatıyor musun canım yani evden çıkmıyor musun?Yaaaa ne güzel söylemişsinnn
Ama bana çokça kilo verdi ben bayılmıyorum ne yalan söyliyim
Yokk balımm Allaha şükür yatmıyorumSen hala yatıyor musun canım yani evden çıkmıyor musun?
Maşallah çok şükür canımKızlar şükür detaylımız temiz çıktı
Haydi gözün aydınlık olsun...Kızlar şükür detaylımız temiz çıktı
Yaa çok şükür canım hiç sorun değil iyi ol da dengelersin bundan sonrası içinYokk balımm Allaha şükür yatmıyorum
Ama yattığım dönemde ve öncesinde çok kilo aldım o yüzden şuan sıkıntıdayım
Pilatesle kilo alımını dengelemeye çalışıyorum
Ayy canımcım benimki de cumartesi en geç benim ayyMaşallah çok şükür canımdarısı bize inşallah bende çarşamba günü detaylı ultrasona gidicem.
CanımsınAyy canımcım benimki de cumartesi en geç benim ayyheyecanla bekliyorum
İnşallah kuzucumCanımsınAllah'ın izniyle güzel sonuçlar alalım şu aşamayıda bir atlatsak inşallah sonrası daha güzel olacak. Geç olsun güzel olsun kuşum
AMİN canım benimİnşallah kuzucumsağlıkla güzel olacak kıpırtılar bile aşırı rahatlatıyor Rabbim sağlıklıca doğum yapmayı da nasip etsin hepimize
Canım park yatak çok kullanışlı oluyor sonra zaten çocuk adası tarzında alırsın ben öyle yaptım tecrübeli arkadaşlarım park yatak tavsiye etmişti iyi ki öyle yapmışım inanılmaz rahat ve kullanışlı oluyor bir yere gideceğin zaman da çantasına koy taşı ona ek anne yanı alabilirsin bnm vardı onun da rahatlığını yaşadımKızlar bugün bebek odası için Montessori model baktım ya harika hepsiçok güzeller sizce uygun mu? Yoksa oda için erken mi? Anne yanı için park yatak baktım, seçenek sunacak tecrübeli anneler neler bakmalıyım başka?
Aynen canım park yatak bana da mantıklı geliyor kullanış açısından.Canım park yatak çok kullanışlı oluyor sonra zaten çocuk adası tarzında alırsın ben öyle yaptım tecrübeli arkadaşlarım park yatak tavsiye etmişti iyi ki öyle yapmışım inanılmaz rahat ve kullanışlı oluyor bir yere gideceğin zaman da çantasına koy taşı ona ek anne yanı alabilirsin bnm vardı onun da rahatlığını yaşadım
Oğlum 3 yaşına kadar kullandı park yatağı. Çok kullanışlı. 3 yaşında odasını yaptık. Çoğu eşyasını kendi seçtiAynen canım park yatak bana da mantıklı geliyor kullanış açısından.
Benim bir odam müsaitti bebek odası için yaptım valla :)Kızlar bugün bebek odası için Montessori model baktım ya harika hepsiçok güzeller sizce uygun mu? Yoksa oda için erken mi? Anne yanı için park yatak baktım, seçenek sunacak tecrübeli anneler neler bakmalıyım başka?
Canım ben kendi yanıma sallanan model bir karyola düşünüyorum park yatakları sevmiyorum pek. Ayrıca benim bir odam boş, oraya bir bebek odası yapmayı düşünüyorum, bir iki ay sonra gündüz uykularını orada yapmayı düşünüyorum. Çünkü ilk çocukta 9. Ayda odaları ayırdığımda zor olmuştu tanımadığı bir odada uyuyup uyanması, bu sefer de böyle deneyelim dedimKızlar bugün bebek odası için Montessori model baktım ya harika hepsiçok güzeller sizce uygun mu? Yoksa oda için erken mi? Anne yanı için park yatak baktım, seçenek sunacak tecrübeli anneler neler bakmalıyım başka?
Kuzum herkes bunu öneriyorCanım ben kendi yanıma sallanan model bir karyola düşünüyorum park yatakları sevmiyorum pek. Ayrıca benim bir odam boş, oraya bir bebek odası yapmayı düşünüyorum, bir iki ay sonra gündüz uykularını orada yapmayı düşünüyorum. Çünkü ilk çocukta 9. Ayda odaları ayırdığımda zor olmuştu tanımadığı bir odada uyuyup uyanması, bu sefer de böyle deneyelim dedim
Ben şu küçük uyku yataklarında alıcam salon için bir de babyjörn aldım yeterli diye düşünüyorumBen de o da yapacağım kızlar bir de benim odama park yatak alacağım. Ekstra salona bir şey almama gerek var mı onu düşünüyorum ilk zamanlar hep salonda geçecek gerçi Juno var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?