• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Ben şu küçük uyku yataklarında alıcam salon için bir de babyjörn aldım yeterli diye düşünüyorum ♥️
Dün bebek arabamızda geldi kızlar kullanımı çok rahata benziyor içime sindi🙏🏻♥️🧿
Yaa beğendin mi ben de onu düşünüyordum ya iyi diyosun yani videodaki kadar pratik mi gerçekten kapanması falan? Bir de ağırlığı sence nasıl?

Valla kaç ayda tam ayırırım odaları bakıcaz 12 aya kadar yolu var 😂 Önce doğuralım ilk üç beş günü bir halledelim de😂😅

Valla kaç ayda tam ayırırım odaları bakıcaz 12 aya kadar yolu var 😂 Önce doğuralım ilk üç beş günü bir halledelim de😂😅
Vallahi ben emzirdiğim için 2 yaşına kadar ayırmadım. Sonrada park yatağını kendi odasına koyduk 3 yaşına kadar da öyle yattı . Odasını ayırdığım da da bir problem yaşamadım çok şükür.

Vallahi ben emzirdiğim için 2 yaşına kadar ayırmadım. Sonrada park yatağını kendi odasına koyduk 3 yaşına kadar da öyle yattı . Odasını ayırdığım da da bir problem yaşamadım çok şükür.
O artık büyümüş maşallah rahat ayrılmış ne güzel🙏

Canım ben kendi yanıma sallanan model bir karyola düşünüyorum park yatakları sevmiyorum pek. Ayrıca benim bir odam boş, oraya bir bebek odası yapmayı düşünüyorum, bir iki ay sonra gündüz uykularını orada yapmayı düşünüyorum. Çünkü ilk çocukta 9. Ayda odaları ayırdığımda zor olmuştu tanımadığı bir odada uyuyup uyanması, bu sefer de böyle deneyelim dedim😂
Çok erken ayırmışsın acele etmemek lazım canım ben bir yaşına kadar kendi yanımda yatırırım hatta gece emzirmeleri devam ederse daha da uzun kalabilir çünkü o günler geçici zorlamamak lazım

Bence de acele etmemek lazım canım ben de senin gibi düşünüyorum

Aynen canım park yatak bana da mantıklı geliyor kullanış açısından.
Ek olarak anne yanı da alabilirsin diğer odalara taşınanlardan ama park yatak tek başına bile çok kullanışlı oluyor canım mesela o büyüyebilen yatakların eni o kadar dar oluyor ki onlardan alan arkadaşlarım kullanamadı iki üç yaş diyince çocuk odası aldılar tekrar boşa gitti

Ek olarak anne yanı da alabilirsin diğer odalara taşınanlardan ama park yatak tek başına bile çok kullanışlı oluyor canım mesela o büyüyebilen yatakların eni o kadar dar oluyor ki onlardan alan arkadaşlarım kullanamadı iki üç yaş diyince çocuk odası aldılar tekrar boşa gitti
Yok canım büyüyen yataklardan yeni aldığım ve eşimin bu konudaki titizliğinden dolayı :)
Büyük halininde küçük halininde ölçüsü oluyor zaten tüm odaları ölçüye göre alıyoruz o yüzden mesela biz baya ölçüp inceleyip aldık♥️
Enide baya iyiydi en azından çilekte öyleydi 🙏🏻
Yoksa tabi ki kimse tekrar tekrar masraf yapmasın yazık günah :(

kızlar ben bişey daha sorucam
Gebe şekeri için şeker yüklemesi yaptırıcak mısınız? P perfectbaby B bimini sizin ikinci hamileliğiniz sanırım yaptırdınız mı ilkinde?
Bazı kişiler ve doktorlar asla önermiyor
Bazılarıda yüklenen şeker 2 dilim baklava oranında sıkıntı olmaz erken önlem diyor :(
Ne düşünüyorsunuz?

Gebe şekeri için şeker yüklemesi yaptırıcak mısınız? P perfectbaby B bimini sizin ikinci hamileliğiniz sanırım yaptırdınız mı ilkinde?
Bazılarıda yüklenen şeker 2 dilim baklava oranında sıkıntı olmaz erken önlem diyor :(
Ne düşünüyorsunuz?
Bu konuda ben de fikirlerinizi merak ediyorum. Benim hem doktorum hem gittiğim prof. Yaptırmamı söyledi hatta kendi doktorum neredeyse bana ikinci şans vermedi “ sana bununla ilgili bir sürü şey söyleyecekler ama bu gerekli yapacağız “ dedi. Gittigim prof.ta yaptır dedi. Sizin doktorlar be dedi

Bu konuda ben de fikirlerinizi merak ediyorum. Benim hem doktorum hem gittiğim prof. Yaptırmamı söyledi hatta kendi doktorum neredeyse bana ikinci şans vermedi “ sana bununla ilgili bir sürü şey söyleyecekler ama bu gerekli yapacağız “ dedi. Gittigim prof.ta yaptır dedi. Sizin doktorlar be dedi
Benim kendi doktorumda yapıcaz dedi hani fikrimi sormadı bile :)
Ama bir arkadaşımın doktoru kandaki farklı değerlerden bunu anlıyoruz yaptırmak riskli demiş.
biraz karışık fikirler bu konuda

Yok canım büyüyen yataklardan yeni aldığım ve eşimin bu konudaki titizliğinden dolayı :)
Büyük halininde küçük halininde ölçüsü oluyor zaten tüm odaları ölçüye göre alıyoruz o yüzden mesela biz baya ölçüp inceleyip aldık♥️
Enide baya iyiydi en azından çilekte öyleydi 🙏🏻
Yoksa tabi ki kimse tekrar tekrar masraf yapmasın yazık günah :(
Evet canım tekrar masraf olmasın tabi iyi bari belki değişmiştir ❤️O zamanlar enleri çok dardı

Ne düşünüyorsunuz?
Canım ben ilkinde yaptırdım yine yaptrcm benim en yakın arkadaşımda ilk gebeliğinde sorun yoktu ama ikinci gebeliğinde gebelik şekeri olduğunu bu şekilde öğrendi diyetisyen kontrolünde diyet uyguladı filan önlemini aldı

Canım ben ilkinde yaptırdım yine yaptrcm benim en yakın arkadaşımda ilk gebeliğinde sorun yoktu ama ikinci gebeliğinde gebelik şekeri olduğunu bu şekilde öğrendi diyetisyen kontrolünde diyet uyguladı filan önlemini aldı
çok haklısın♥️
Bebişlere zarar gelmesin :(
Ben yaptırıcam galiba yani doktorum ne derse yaptırıcam gebe şekeri olduğunu öğrenip insülin iğnesi kullananlarda varmış Allah korusun :(
ilkinde yaptırmışsın maşallah sıkıntı çıkmamış bak♥️🧿

çok haklısın♥️
Ben yaptırıcam galiba yani doktorum ne derse yaptırıcam gebe şekeri olduğunu öğrenip insülin iğnesi kullananlarda varmış Allah korusun :(
Evet canım bebişlerimize bi şey olmasın da önlem almak en güzeli iki dilim açken baklava yemek gibi bi şey ❤️

Park yatak cidden çok mantıklı canım. Diğer büyüyen yataklarda baktığım hiç küçük gelmedi ama kararsız kaldım 🤔

Benim kendi doktorumda yapıcaz dedi hani fikrimi sormadı bile :)
Ama bir arkadaşımın doktoru kandaki farklı değerlerden bunu anlıyoruz yaptırmak riskli demiş.
biraz karışık fikirler bu konuda
Canım benim doktor da yaptırmam gerektiğini söyledi. Bu konuda doktorlarda fikir ayrılığı yaşıyor en önemlisi güvendiğimiz Doktor'un sözü ile devam etmek .

çok haklısın♥️
Ben de ilkinde yaptırmıştım şimdi de yaptırıcam vakti gelince canım, negatif şeyler hem bunun için hem aşılar için yazılıyor söyleniyor ama ben işe kar zarar dengesi olarak bakıyorum

Back
X