- 16 Ekim 2024
- 1.948
- 1.257
- 53
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
İnşallah canımTabi canım haber veririm, inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Ben bu sene çalışmadığım içln hem mutluyum hem de evde canım sıkılıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımTabi canım haber veririm, inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Ben bu sene çalışmadığım içln hem mutluyum hem de evde canım sıkılıyor![]()
Ayy hadi güzel haberlerle gel canımAyyy yarın canım benim detaylı, gergin ve heyecanlıyım bizim için dua edin![]()
Uyku tulumu için daha çok erken canım bebekler sabit yatıyorlar ilk aylar zatenKızlar tog değeri olan kundak uyku tulumu bakıyorum, owli'den baktım galiba ondan alıcam, daha önce alıp kullanan yada şimdi alan var mı ne aldınız?
Ben tetanoz vuruldum canım. İlk dozunu ikinci doz bir ay dediler bekliyorumKızlar günaydın az önce sağlık ocağından arandım. Tdap aşısı için çağırdılar siz aşırı oldunuz mu ?
Sadece tetonozmu canım yoksa boğmacalı olandan mıBen tetanoz vuruldum canım. İlk dozunu ikinci doz bir ay dediler bekliyorum
Canım benim baktığım kundak gibi acaba dedim uykuda falan iyi mi olurUyku tulumu için daha çok erken canım bebekler sabit yatıyorlar ilk aylar zaten
Canım benim doktorum 24. Haftada Td, 28-30 haftada da TdB ol dedi, daha aramadılar zaten beniKızlar günaydın az önce sağlık ocağından arandım. Tdap aşısı için çağırdılar siz aşırı oldunuz mu ?
Kızlar günaydın az önce sağlık ocağından arandım. Tdap aşısı için çağırdılar siz aşırı oldunuz mu ?
Yok canım bogmacasız oldumSadece tetonozmu canım yoksa boğmacalı olandan mı
Canım benim doktorum 24. Haftada Td, 28-30 haftada da TdB ol dedi, daha aramadılar zaten beni
Kuzum ben geçen hafta boğmacısız tetanoz oldum
28. haftada boğmacalı olucakmışım kendi kadın doğum doktorum bu şekilde ilerliyor :)
Teşekkür ederim canlarım, şimdi doktoruma ulaştım bende , henüz erken 27. Haftada boğmacalı yaptır dediYok canım bogmacasız oldum
Çok şükür canımKızlar şükür detaylımız temiz çıktı![]()
Şükürler olsun canımKızlar şükür detaylımız temiz çıktı![]()
Çok şükür canım darısı bizeKızlar şükür detaylımız temiz çıktı![]()
Hm yarım kundak yapmak iyi olur o şekilseCanım benim baktığım kundak gibi acaba dedim uykuda falan iyi mi olur
Hm yarım kundak yapmak iyi olur o şekilse
Hm güzelmiş canım![]()
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds Bebek Kundak / Uyku Tulumu, 0-36 Ay - Fiyatı, Yorumları
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds Bebek Kundak / Uyku Tulumu, 0-36 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Olsun canım yaa geçecek nasılsa takma kafana hiçKızlaaarr
Bende göbek çizgisi hafiften belirdi. Hani hamilelerde çıkan var ya
Çok erken diye sordum yapay zekaya hayır çok normal bir zamanda çıkmış dedi
İşte ben o çizgiyi hiç istemiyodum ya![]()