- Konu Sahibi perfectbaby
Evet evet benimki de öyle dediAyy iyi bari canım çok sevindim sanki burda okudum sizden doğru hatırlamışım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet benimki de öyle dediAyy iyi bari canım çok sevindim sanki burda okudum sizden doğru hatırlamışım![]()
Ayy doğru yapmışım sevindim içim rahatladı valla sağ olun kızlarEvet evet benimki de öyle dedi
Kuzum niye dayanıyosun zaten dayanma ver sipariş tabi kiKızlar bu arada dayanamadım bebek arabası puset takımı ateş ölçer emzikbiberon battaniye ve birkaç parça kıyafet sipariş verdim e bebekten
![]()
Hele acele etmeyim demiştim de alıyım gitsin dedimKuzum niye dayanıyosun zaten dayanma ver sipariş tabi ki![]()
Ah duygulanırsın tabiHele acele etmeyim demiştim de alıyım gitsin dedimartık ayy ben ilk oğlumun kıyafetlerini de çıkardım bir tane yumoş bir tulumu vardı sanki aradan 9yıl geçmemiş gibi duruyor çok duygulandım görünce
![]()
YaaAh duygulanırsın tabi
Ben o kadar almışım ki şuan kıyafet almıyorum durdurdum kendimi
Sadece banyo takımı küvet havlu faln onlara bakınıyorum![]()
Canım bana dayım piere cardinin havlu bornoz setini almış üstelik 2 set ama bazı arkadaşlar diyor ki olmaz bu bambu değil ilk 40 çıkana kadar bambu olmalı doğru mu bir de bambu almama gerek var mı ?Yaatabi abartmamak lazım insan dayanamıyor o ayrı
ben de havlusunu filan almadım aklımda o var
![]()
Biz bir de kardeşim ve annemle birbirimizden habersiz begenip begenip almışız 7 tane tam takım hastane çıkışı oldu ama 0 3 hiçbir şeyi yok saçma sapan alış veriş olmuşAh duygulanırsın tabi
Ben o kadar almışım ki şuan kıyafet almıyorum durdurdum kendimi
Sadece banyo takımı küvet havlu faln onlara bakınıyorum![]()
Evet canım ben bundan alcm https://ty.gl/mkq0kpfud28bcCanım bana dayım piere cardinin havlu bornoz setini almış üstelik 2 set ama bazı arkadaşlar diyor ki olmaz bu bambu değil ilk 40 çıkana kadar bambu olmalı doğru mu bir de bambu almama gerek var mı ?
Ayyyy link ne iyi oldu ben de ne alıcam diye bakıyordumEvet canım ben bundan alcm EIFIN Bambu Balık Nakışlı Bebek Havlu Kundak Ve Kese Seti - Fiyatı, Yorumları
Canım Demir ilacı başlamadı mı doktorun? Ben de tekrar ölçtüreceğim ama demir de kullanıyorumKızlar ferritinim hamilelikten önce 30du bir ay önce 13tü bugün baktırdım 4e düşmüş ilaç da kullanıyorumama yerlerde yaa napcksam siz ne durumdasınız etkili bi şey öneriniz var mı
![]()
Valla canım bence öncesinde baktır benim geçen aydan bu yana bile o kadar fazla düşmüş ki doktoruma gönderdim damardan Demir veririz dediYa bana hiç kan tahlili yapılmadı 24. Hafta yapıcaz dedi doktorum ben de tamam dedim neyim ne durumda hiç bilmiyorum ben
Canım Demir ilacı içiyordum elbette ama yükselmediği gibi 4e düşmüşCanım Demir ilacı başlamadı mı doktorun? Ben de tekrar ölçtüreceğim ama demir de kullanıyorum
Mont bebeklere olmaz kuzum zatenKızlar akşam akşam aklıma ne düştü
Martta doğacak bu çocuk dışarı çıkartırken ne giyicek
Mont kalın olmaz mı
Yoksa battaniyeye sarıp mı çıkarılıyor?
Bişey alıncak mı?
Nasıl çıkarıcam dışarı![]()
Bilmiyorum kiMont bebeklere olmaz kuzum zatenbattaniyeye sarılıyor pusetin içine konulup çıkarılıyor
![]()
Öyle tabiBilmiyorum ki
Ay direkt at battaniyeye çık ohh ne güzel bebeklerin hayatı![]()