• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlar bu arada dayanamadım bebek arabası puset takımı ateş ölçer emzik 😁 biberon battaniye ve birkaç parça kıyafet sipariş verdim e bebekten 😁😅

Hele acele etmeyim demiştim de alıyım gitsin dedim 🤭😁artık ayy ben ilk oğlumun kıyafetlerini de çıkardım bir tane yumoş bir tulumu vardı sanki aradan 9yıl geçmemiş gibi duruyor çok duygulandım görünce 🥹🥰
Ah duygulanırsın tabi♥️
Ben o kadar almışım ki şuan kıyafet almıyorum durdurdum kendimi😅
Sadece banyo takımı küvet havlu faln onlara bakınıyorum🫠

Yaa 😅😅 tabi abartmamak lazım insan dayanamıyor o ayrı 😅 ben de havlusunu filan almadım aklımda o var 🤭
Canım bana dayım piere cardinin havlu bornoz setini almış üstelik 2 set ama bazı arkadaşlar diyor ki olmaz bu bambu değil ilk 40 çıkana kadar bambu olmalı doğru mu bir de bambu almama gerek var mı ?

Ah duygulanırsın tabi♥️
Ben o kadar almışım ki şuan kıyafet almıyorum durdurdum kendimi😅
Sadece banyo takımı küvet havlu faln onlara bakınıyorum🫠
Biz bir de kardeşim ve annemle birbirimizden habersiz begenip begenip almışız 7 tane tam takım hastane çıkışı oldu ama 0 3 hiçbir şeyi yok saçma sapan alış veriş olmuş 🤣 ben de almıyorum tekstil artık sonra tüm aldıklarımı yazacağım sadece eksiklere yönelik alacağım

Kızlar ferritinim hamilelikten önce 30du bir ay önce 13tü bugün baktırdım 4e düşmüş ilaç da kullanıyorum 🥺ama yerlerde yaa napcksam siz ne durumdasınız etkili bi şey öneriniz var mı 🫣🥺

Ya bana hiç kan tahlili yapılmadı 24. Hafta yapıcaz dedi doktorum ben de tamam dedim neyim ne durumda hiç bilmiyorum ben

Kızlar ferritinim hamilelikten önce 30du bir ay önce 13tü bugün baktırdım 4e düşmüş ilaç da kullanıyorum 🥺ama yerlerde yaa napcksam siz ne durumdasınız etkili bi şey öneriniz var mı 🫣🥺
Canım Demir ilacı başlamadı mı doktorun? Ben de tekrar ölçtüreceğim ama demir de kullanıyorum

Ya bana hiç kan tahlili yapılmadı 24. Hafta yapıcaz dedi doktorum ben de tamam dedim neyim ne durumda hiç bilmiyorum ben
Valla canım bence öncesinde baktır benim geçen aydan bu yana bile o kadar fazla düşmüş ki doktoruma gönderdim damardan Demir veririz dedi

Kızlar akşam akşam aklıma ne düştü 😳
Martta doğacak bu çocuk dışarı çıkartırken ne giyicek
Mont kalın olmaz mı
Yoksa battaniyeye sarıp mı çıkarılıyor?
Bişey alıncak mı?
Nasıl çıkarıcam dışarı🤦‍♀️

Kızlar akşam akşam aklıma ne düştü 😳
Martta doğacak bu çocuk dışarı çıkartırken ne giyicek
Mont kalın olmaz mı
Yoksa battaniyeye sarıp mı çıkarılıyor?
Bişey alıncak mı?
Nasıl çıkarıcam dışarı🤦‍♀️
Mont bebeklere olmaz kuzum zaten 😅🤭 battaniyeye sarılıyor pusetin içine konulup çıkarılıyor 😁🤗

Back
X