- 22 Eylül 2025
- 99
- 121
- 8
- 43
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.161
Bende kızıma abisinin,pijama,atlet,zıbın,çorap,eşofman altı giydirmistim,aldım da tabi epey ,ama evde elimin altında özellikle hastalanınca kusunca insana kurtarıcı oluyor , giydirip geçtim,ne olacak sanki pijamanin ,çorabın kızı erkeği mi.olur el kadar çocuklardaYenidoğan eşyalarımızın hepsi duruyor. Kızımız bir süre abilerinin kıyafetlerini giymek zorundaYeni olarak biberon ve emzik alınacak. Benim ikizler hala park yatakta yatıyorlar. Onları karyolaya geçirmek istiyorum. Çocuk odası yapmak istiyorum. Başka ihtiyaçları da var. Asıl masraf yine ikizlere yapılacak çifter çifter.
Haklısın valla bende daha öğrenemedim inşallah pazartesi bakalım doktor söylerse :)Aminn sağlıklı olsunda tabiki ama işte insan çook merak ediyor
Sektör olduğu konusunda hemfikirim benim doktorum direkt fetal dna yapmak istedi ama zaten benim de aklımdaydı tek test ile net sonuçlar alalım diye.450 usd ödedim yani cidden çok pahalı umarım zamanında sonuç çıkar düzgün bir şekilde.içimiz rahat etsin diye denileni yaptırıyoruz valla ama ciddi de bir ticaret dönüyorArkadaşlar şöyle bir düşünüyorum da ,fetaller için 14-20 arası anladığım.kadariyla para verdi herkes,o paraya bebeğin kiyafet puset vs ihtiyaci Alinirdi ama işte ,ikili sonucu güzelse boyu kilo hafta uyumu falan ,bir yanım diyor bu da bir sektör oldu para için ,ama işte bende verdim içine sinmiyor ,şimdi olsa yine verirdim nasil bir çelişki değil mi
Daha cinsiyet bile belli değil ama eşim bebek arabalarına taktı, bütün gün bebek araba videosu seyrediyor, bir tane beğenmiş alıcam diye tutturdu, alıp da napıcak bilmiyorum salonun ortasına koyucak seyredicez herhalde4 kız 3 erkek olduk bebek alış verişi yapanımız var mı
Ben bu konuda çok aceleci davrandım sanırım4 kız 3 erkek olduk bebek alış verişi yapanımız var mı
Kesinlikle ben de bunun bir sektöre dönüşmüş olduğunu düşünüyorum. Sağlık söz konusu olunca insanların gözü parayı görmüyor ve fiyatlar gerçekten çok yüksek.Arkadaşlar şöyle bir düşünüyorum da ,fetaller için 14-20 arası anladığım.kadariyla para verdi herkes,o paraya bebeğin kiyafet puset vs ihtiyaci Alinirdi ama işte ,ikili sonucu güzelse boyu kilo hafta uyumu falan ,bir yanım diyor bu da bir sektör oldu para için ,ama işte bende verdim içine sinmiyor ,şimdi olsa yine verirdim nasil bir çelişki değil mi
Bende aynı şeyi düşünüyorum. 2021 de kızım dünyaya geldi o zaman tek bildiğim detaylı usg idi. Şuan sağlık sigortam fetalin%70 ini karşılışıyor ama yaptırmak istemiyorum. İnşallah doktor gerekli görmezse de yaptırmam sanırımKesinlikle ben de bunun bir sektöre dönüşmüş olduğunu düşünüyorum. Sağlık söz konusu olunca insanların gözü parayı görmüyor ve fiyatlar gerçekten çok yüksek.
Benim ilk gebeliğim 2017 yılındaydı, o zaman bu test yoktu. Son yıllarda çıkmış sanırım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için yaptırdım ben yoksa detaylı da sorun olursa yaptırırdım sanırım.
Tabii bu uzman görüşü değil, sadece benim fikrim
Kesinlikle ben de bunun bir sektöre dönüşmüş olduğunu düşünüyorum. Sağlık söz konusu olunca insanların gözü parayı görmüyor ve fiyatlar gerçekten çok yüksek.
Benim ilk gebeliğim 2017 yılındaydı, o zaman bu test yoktu. Son yıllarda çıkmış sanırım.
Benim sağlık sigortam karşıladığı için yaptırdım ben yoksa detaylı da sorun olursa yaptırırdım sanırım.
Tabii bu uzman görüşü değil, sadece benim fikrim
Hahaha benimde eşim 190 ,bizim bebek incir kadar dedi doktorumuz dedim sana yetişmesine surda ne kalmışDaha cinsiyet bile belli değil ama eşim bebek arabalarına taktı, bütün gün bebek araba videosu seyrediyor, bir tane beğenmiş alıcam diye tutturdu, alıp da napıcak bilmiyorum salonun ortasına koyucak seyredicez herhaldeçocuk daha 4cm yani ne diyeyim
Değil mi? Yeni popüler olmuş bir test.Bende aynı şeyi düşünüyorum. 2021 de kızım dünyaya geldi o zaman tek bildiğim detaylı usg idi. Şuan sağlık sigortam fetalin%70 ini karşılışıyor ama yaptırmak istemiyorum. İnşallah doktor gerekli görmezse de yaptırmam sanırım
Aaa ben sağlık sigortasını hiç düşünmemiştim karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum hiç, siz sorup mu öğrendiniz? Ben de sorayımBende aynı şeyi düşünüyorum. 2021 de kızım dünyaya geldi o zaman tek bildiğim detaylı usg idi. Şuan sağlık sigortam fetalin%70 ini karşılışıyor ama yaptırmak istemiyorum. İnşallah doktor gerekli görmezse de yaptırmam sanırım
Benim ablam isimli hastane çıkışı setleri satıyor kendisi yapıyor nakışlarını :) almak istediğinde sayfasının ismini veririm bir bakarsınız isterseniz :)Ben kendimden önce çok sevdiğim bir arkadasim var onun bebeği için ve kendi bebeğim için hastane çıkışı alacağım,maddi durumu çok iyi değil onun ilk kızı olacak coook istiyordu kız bebek ,2 oğlu vardı,ona süslü güzel 10 lu alacağım içimden geçirmiştim,kendi bebeğime de alacağım ama dizim ağrıyor düzelsin alacağım
Henüz bebeklerin ismi belli değil ama söyleyin belli olunca bakarımBenim ablam isimli hastane çıkışı setleri satıyor kendisi yapıyor nakışlarını :) almak istediğinde sayfasının ismini veririm bir bakarsınız isterseniz :)
İnşallahDeğil mi? Yeni popüler olmuş bir test.
Ben 35 yaş üstü olduğum için sigortam karşıladı yoksa ben de detaylıda sorun çıkarsa yaptırırdım.
İnşaallah sizin için de hiç gerek kalmaz.
Eşim banka çalışanı benim sigortam o şekilde. Her sigorta aynı mı oluyor inanın bilmiyorum. Biz poliçeye baktık öyle gördükAaa ben sağlık sigortasını hiç düşünmemiştim karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum hiç, siz sorup mu öğrendiniz? Ben de sorayım
pure.design.tasarimHenüz bebeklerin ismi belli değil ama söyleyin belli olunca bakarım
Hangi doktora devam ediyorsunuz ?Eşim banka çalışanı benim sigortam o şekilde. Her sigorta aynı mı oluyor inanın bilmiyorum. Biz poliçeye baktık öyle gördük
Aynı eda hanıma gidiyorum dünyam daHangi doktora devam ediyorsunuz ?
Benim 4.hamileligim inanin hepside farklı zamanlarda bitiyor ama şaka gibi maalesef ilk hamileliğimde doğumdan hemen önce bile kusmustum yarım saat gecmeden doğum yaptım ve gerçekten bitti şimdiki hamileliğimde bende 14. Haftalık sayılır daha iyiyim yavaşladı ara ara oluyor sayilir gün çabuk biter bunlarda geçerBugün 13+2 olduk
Hala midem bulanıyor
Ne zaman bitecek çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?