- 9 Nisan 2025
- 641
- 404
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.181
Benim 4.hamileligim inanin hepside farklı zamanlarda bitiyor ama şaka gibi maalesef ilk hamileliğimde doğumdan hemen önce bile kusmustum yarım saat gecmeden doğum yaptım ve gerçekten bitti şimdiki hamileliğimde bende 14. Haftalık sayılır daha iyiyim yavaşladı ara ara oluyor sayilir gün çabuk biter bunlarda geçer
Çok geccmis olsunİnanın 2 günde bir acilde Vera verdim 2 kezde alttan muayene oldum
Umarım haftamizda aynı ikimizin 13+6 yarın 14 oluyorSabırsızlıkla geçmesini bekliyorum
5. haftadan beri aralıksız midem bulanıyor
Bugün 13+5
İlaç da kullanmıyorum
Umarım hamilelik sonuna kadar sürmez hiçbirimizin
Hayırlı olsun bebek,ölçüleri haftası ile uyumlu mu,rahim yeri,kese şekli öyleyse korkmayın Allah'ın izniyle,benim doktorum öyle dedi,kanamada ben eğer test vermeysedim,inanın adetim gecikti oldu derdim,gayet 10 gün yoğun kırmızı pembe ,2.3.gun pıhtı,ve son günlerinde kahve lekem oldu ,hala da kanama alanım varmış ,ama doktorum bebek iyi dedi önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorumMrhblar ben haziran anneleri grubundan geliyorum kızlar ara ara pembe akıntı oluyor normal mi günde bir kere yaşıyorum progestan iğne ve kansulandırıcı oksapar kullanıyor günde birer tane sizde durumu böyle olup sonradan geçen var mı siz daha iler ki haftalardasınız diye size sormak istedim bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür ama bu akıntı moralimi bozuyor var mı bu durumu yaşayan?? 7hafta gebelik
Burda güzel olan su gerçekten gebeliginiz sağlıkla ilerliyor demek ,benim misal hiç yok kanamam var sürekli tedirginim bu da çok kötü inanınSabırsızlıkla geçmesini bekliyorum
5. haftadan beri aralıksız midem bulanıyor
Bugün 13+5
İlaç da kullanmıyorum
Umarım hamilelik sonuna kadar sürmez hiçbirimizin
Bundan al ve bana dua et canım. Büyük gogusluyum ve çok ağrıyordu gogsum çok rahatlattı beni LCW deBende katılıyorum zaten mayıs başı yaza doğru bol bol atletler giyeriz rahat rahat. Kızlsr ben birde sütyen tavsiyesi istiyorum mideye baskı yapmayacak balensiz yani aşırı bir büyüme söz konusu göğüslerimde asla giydiklerim olmuyor dışarıda çok zorlanıyorum. Rahat bşy lütfen kullanan memnun varsa yazabilir mi ?
Mide yanmasına dönüyor bana rennie verdi o beni rahatlattı biraz. Sabah kusmama çare bulamadım ama. Devam ediyorBen mide bulantımın daha çok midemde biriken gazdan olduğunu farkettim. Kusma esnasında farkettim ama çözüm bulamadım henüz
Uygulama 7 hafta doktor 6 hafta dedi bebeğin kalp atışını duyduk önemli olan bebeğin durumu dedi kese düzgün kanama alanı yoktu bu lekelenme nerden geliyo bilmiyorum öğrendiğim günden beri ilişki yok zatenHayırlı olsun bebek,ölçüleri haftası ile uyumlu mu,rahim yeri,kese şekli öyleyse korkmayın Allah'ın izniyle,benim doktorum öyle dedi,kanamada ben eğer test vermeysedim,inanın adetim gecikti oldu derdim,gayet 10 gün yoğun kırmızı pembe ,2.3.gun pıhtı,ve son günlerinde kahve lekem oldu ,hala da kanama alanım varmış ,ama doktorum bebek iyi dedi önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum
Haftaya cumartesi randevum var bir danışayım ben de çok teşekkür ederimMide yanmasına dönüyor bana rennie verdi o beni rahatlattı biraz. Sabah kusmama çare bulamadım ama. Devam ediyor
Burda güzel olan su gerçekten gebeliginiz sağlıkla ilerliyor demek ,benim misal hiç yok kanamam var sürekli tedirginim bu da çok kötü inanınlavaboya gitmek iç çamaşırına bakmak korkutucu geliyor bana
Hemde nasıl,afedersiniz gebelikde vajinadan akintida geliyor ya hissedilir düzeyde,hele onda ödüm kopuyor ya.kan.leke.vs diyeÇok haklısınız, eminim kanama görmek ve bebeğe bir şey mi oluyor korkusu çok çok kötüdür
Bulantılar günü çok zorlaştırıyor ama dediğiniz gibi bebeğin iyi olduğuna işaret
Dayanma gücünü de bu veriyor
Umarım kanamanız biter tez vakitte
Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Soda icseniz işe yaramaz mi ,bir bardak taze çay,hazmı kolaylaştırırKızlar yazılanları okuyorum da herkes bulantıdan şikayetçi, ben de aşşşşırı aşşşşırı şişkinlikten şikayetçiyim. Hele ki akşam yemeklerinden sonra 5 6 aylık hamile gibi oluyorum, midem aşırı gergin ve rahatsız hissettiriyor. Yeşil elma, kuru kayısı, maden suyu birçok şey deniyorum ama akşamları o şişkinlik beni mahvediyor
Şu dönemde dikkat edin gebelerin pek çoğunda kanama var,sağlık ocağındaki ebe hanim da öyle dedi,progestan vurdurmaya gittim 1 hafta,doktorumda öyle dedi,yenilen şeylerin hormonları dan mi.neydense eskiden tek tük iken.simdi.inanin bir sürüUygulama 7 hafta doktor 6 hafta dedi bebeğin kalp atışını duyduk önemli olan bebeğin durumu dedi kese düzgün kanama alanı yoktu bu lekelenme nerden geliyo bilmiyorum öğrendiğim günden beri ilişki yok zaten
Doğum teminatlı sigortamı sizinki acaba?Bende aynı şeyi düşünüyorum. 2021 de kızım dünyaya geldi o zaman tek bildiğim detaylı usg idi. Şuan sağlık sigortam fetalin%70 ini karşılışıyor ama yaptırmak istemiyorum. İnşallah doktor gerekli görmezse de yaptırmam sanırım
Soda içiyorum, çay fazla tüketmiyorum açıkçası. Sadece kahvaltılarda o da çok çok açıkSoda icseniz işe yaramaz mi ,bir bardak taze çay,hazmı kolaylaştırır
13. Haftaya yeni girdim çok fazla yürüdüğümde ayakta kaldığımda inanılmaz bel ağrım başladı ama sürekli bi bel ağrım yok dinlendiğim zaman geçiyorKızlar 13. Hafta bitmek üzere, inanılmaz şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum. Yaşayan var mı sizce normal mi bu kadarı? Hareket ettikçe nefesim kesiliyor
Tuvalete düzenli çıkabiliyor musunuz? Doktor çıkamadığım için bana prebiyotik toz yazmıştı, onun şişkinliğime de iyi geldiğini hissediyorum. Bir doktora danışın istersenizKızlar yazılanları okuyorum da herkes bulantıdan şikayetçi, ben de aşşşşırı aşşşşırı şişkinlikten şikayetçiyim. Hele ki akşam yemeklerinden sonra 5 6 aylık hamile gibi oluyorum, midem aşırı gergin ve rahatsız hissettiriyor. Yeşil elma, kuru kayısı, maden suyu birçok şey deniyorum ama akşamları o şişkinlik beni mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?