• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey soracağım, tiroid ilacı kullananlar var diye biliyorum aramızda. Benim TSH değerim 2.97 idi yarım doz levotiron başladılar sonra 3.30'a çıktı tam levotirona geçildi. 1 ay da onu kullanmama rağmen hala 3.38 falan herhangi bir düşüş olmadı ama artmadı da. 2,5'in altında olması gerektiğini söyledi doktorum biraz endişe duyuyorum. Salı günü randevum var belki de 1 buçuk şeklinde almamı ister doktorum bu şekilde tiroidi ilaç kullanmasına rağmen düşmeyen var mı? Birkaç kez hamilelik yaşamış olanlar var belki tecrübe etmişlerdir
benim tsh 0 inmişti doktor gebelikte olabileceğini söyledi ilaç kullanmadım

Yönetemedik dermişim 😂 Seni çok iyi anlıyorum canım, vereli 2 hafta oldu hala ortada sonuç yok gerilmeye başladım yavaştan açıkçası. Bol bol dua ve tevekkül… Şu anda başka bir şey gelmiyor elden. İçini ferah tut bişeycik çıkmaz Allah’ın izniyle 🤍
Hangi firmaydı :) bende sabırsızlıkla sonuç bekleyenlerdenim :)

kimsenin bulantısında azalma olmadı ya olduysa kaçıncı haftadan azaldı benim gitgide şiddetlendi sabah kusmanın üstüne başıma bir ağrı artı sabahtandır zonkluyor 10. haftaya girdim umutla azalmasını bekliyorum

kimsenin bulantısında azalma olmadı ya olduysa kaçıncı haftadan azaldı benim gitgide şiddetlendi sabah kusmanın üstüne başıma bir ağrı artı sabahtandır zonkluyor 10. haftaya girdim umutla azalmasını bekliyorum
Şu an takvime göre 13+5teyim. Bu haftaya kadar çok şiddetliydi. Yavaş yavaş azalıyor gibi. En azından artık çocuklarımla oynayabiliyorum. 3-4 bardak su içebiliyorum. Ama evde yemek piştiği için 3 saattir baygın yatıyorum. Öyle dengesiz bir durum 😄

Selamlar gebelik haftasını nasıl
hesaplıyoruz. İnternette hesaplama var oraya sat yazınca 12+6 diyor , üstünde 13 haftadasınız diyor hangisini baz alıyorum kafam karıştı benim

Yönetemedik dermişim 😂 Seni çok iyi anlıyorum canım, vereli 2 hafta oldu hala ortada sonuç yok gerilmeye başladım yavaştan açıkçası. Bol bol dua ve tevekkül… Şu anda başka bir şey gelmiyor elden. İçini ferah tut bişeycik çıkmaz Allah’ın izniyle 🤍
Valla ben de yönetemiyorum 🤣 Bu arada ben vereli daha 4 gün oldu ikisi haftasonu zaten 🤣🤣 Aaynen öyle, ben de öyle düşünüyorum. Sürekli dua ediyorum, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize 🫂💙

Benim de gittikçe şiddetlendi bugün artık yataktan çıkamaz oldum 11+1 🥹

Şu an takvime göre 13+5teyim. Bu haftaya kadar çok şiddetliydi. Yavaş yavaş azalıyor gibi. En azından artık çocuklarımla oynayabiliyorum. 3-4 bardak su içebiliyorum. Ama evde yemek piştiği için 3 saattir baygın yatıyorum. Öyle dengesiz bir durum 😄
Korkmadan su içmeyi, canımın yemek çekmesini özledim 🥲

hesaplıyoruz. İnternette hesaplama var oraya sat yazınca 12+6 diyor , üstünde 13 haftadasınız diyor hangisini baz alıyorum kafam karıştı benim

Merhaba 12. Haftanız bitmiş, üzerine 6 gün geçmiş; o sebeple 13. Hafta içindesiniz diyor.
12+0: tam 12 hafta bitti demek
12+3: 12 hafta bitti üzerine 3 gün geçti yani 13. Haftanın yarısına geldiniz demek
12+6: bir gün sonra 13. Haftayı da dolduracaksınız demek 🥰

Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim yükselince parol alıyorum antibiyotik için cesaret edemedim henüz. Ne yapsam bilemedim şu üç ay da bitmedi bir türlü 😕

Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim yükselince parol alıyorum antibiyotik için cesaret edemedim henüz. Ne yapsam bilemedim şu üç ay da bitmedi bir türlü 😕
Ben bir haftadır böyleydim gece öksürüğü vardı doğal yollarla asla geçmedi mecbur doktora gittim aksef antibiyotik ve parol verdi bir günde kesti

Benim ilk 2 gebeliğime dayanarak tecrübe ettiğim 20.haftadan sonra azalıyor. Ama bu her bünye de farklıdır

Happy mom indirebilirsiniz.
+ dan sonrası olduğu için 13 hafta oluyor. Yani 13.haftanın içinde oluyorsunuz. Çocukların yaş olayından aydan hesaplıyoruz ya onun gibi düşünün :)

Sizi yanlış yönlendirmiş olmayım ama ben grip olduğumda kuşburnu çayı iyi geldi bana sallama çay değil tomurcuklarını kaynatıp içmek

Back
X