- 27 Temmuz 2013
- 2.936
- 1.211
- 373
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.061
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı epey bakteri üremiş, idrarımda kan ve enfeksiyonda çok yüksek çıktı. Antibiyotik tedavisine başlanacak. Enfeksiyonu görmek için bir de rahim ağzının uzunluğuna bakmak içinmiş zaten baktığı aleti çıkardığında beyaz beyazdı ama bu kadar akıntım yoktu yaİnşallah birşey çıkmaz sonuçta daikili testiniz ne zaman bir de muayeneyi neden alttan yaptılar onu anlamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bugün dinlenin pek hareket etmeyin mümkünse lekelenme gibiyse geçer hemen korkmayın
11.haftadayım ben 4-5 gün kadar ama doktorum hiç sorun değil son adet tarihini düzeltip ona göre takip edip geri vs demeyeceğiz geri olması bu demek değil gelişim geriliğiyle karıştırılıp boşuna paniklettiriliyor aileler dediKaçıncı hafta ve ne kadar geridesiniz acaba benim de yaklaşık 4 5 gün geri çıkıyor hep doktorum haftasıyla uyumlu sıkıntı olmaz demişti
Ben başlamadımKasım indiriminden bebişlere alışverişe başlsyanınız oldu mu ben aldım bir kaç şey kargoda henüz gelmedi
Of canımcım çok geçmiş olsun,Bu gece ben de diş ağrisiyla cebelleşiyorum kızlarkaranfil koydum geçmedi uyuyamiyorum
şimdi yiyeceğiz artık, sağlıkla keyifle sonrası o zamanın konusu diyelimAa aynı benbana düzenli yemek iyi gelmiyor
Ben de kıza uyan belirti tatlı şeyler yerine ekşi ve tuzlu şeyler yememdi sen de nasıl?Ben sanki kız gibi hissediyorum ama bir arkadaşım sürekli kesin kız diyor belirtiler yüzünden, ondan da etkilenmiş olabilirim
Bende de tuzlu, ekşi şeyler tamamen, çikolatadan bile tiksindim ki çok severdimBen de kıza uyan belirti tatlı şeyler yerine ekşi ve tuzlu şeyler yememdi sen de nasıl?
Ben de tam tersi tatlı çok seviyorum şu sıralar. Ekşinin e'sini görmek istemiyorum. Turşuya halen hassasiyetim var.Bende de tuzlu, ekşi şeyler tamamen, çikolatadan bile tiksindim ki çok severdimyiyemiyorum şu an. Midem bu haftaya kadar aşırı kötüydü, ne yesem çıkarıyordum. Daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım. Bir de çok sivilcem var, çirkinleştim
Bende de şuan 2 sivilce birden çıktı bir de bizim babamız askere gitti galiba çok stres yaptım neyse ki 3 hafta sonra gelecekBende de tuzlu, ekşi şeyler tamamen, çikolatadan bile tiksindim ki çok severdimyiyemiyorum şu an. Midem bu haftaya kadar aşırı kötüydü, ne yesem çıkarıyordum. Daha yeni yeni bir şeyler yemeye başladım. Bir de çok sivilcem var, çirkinleştim
Bence kızzkızlaar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda, fetal için kan verdik 1 haftaya çıkacakmış sonuç. Doktorum cinsiyette bi tahmini olduğunu söyledi ama organizasyon yapmak istediğimizi söyleyince fetali bekleyelim net olsun dedi. Ama eğlence olsun ultrason fotoğrafından tahmin eder misiniz sizce kız mı erkek mii
bende ilk gebeliğimde lierac kullandım artı badem yağı duştada bebek yağı falan ama bana mısın demedi son ay çatır çatır çatladım allahtan sonra ten renginize dönüyor çatlatlar sırıtmıyor ikinci hamileliğimde esnemişti herhalde hiç yeni çatlak olmadıGünaydın hanımlar
Lierac ilk hamileligimde gün be gün düzenli kullandım ama sadece son iki aya kadar karnım gayet iyiydi sonra birden çatlaklar görünmeye başladı. Yani diyeceğim o ki, eğer cilt yapınız neye yatkınsa sonuç ona göre şekilleniyor.
Bir de hala regl ağrısı gibi ağrı yaşayan var mı 12 hafta sonrası? Ben şu an 13. haftayı bitirdim ama hala ağrım var.
Bakalım cinsiyetler nasıl çıkacakBen de tam tersi tatlı çok seviyorum şu sıralar. Ekşinin e'sini görmek istemiyorum. Turşuya halen hassasiyetim var.Ama ne hikmetse benim de yüzüm sivilce oldu
16 haftalığım minicik bir karnım var dısardan goren anlamıyor benim 6. aydan sonra belirginleşiyor diğerlerinde öyle olduKarnınız belirginleşti mi? Benim ki en az 5 aylık gibi görünüyor daha 3 ü tamamlamadan
Yaaa allah sağ salim hemencecik kavuştursun inşallahBende de şuan 2 sivilce birden çıktı bir de bizim babamız askere gitti galiba çok stres yaptım neyse ki 3 hafta sonra gelecek Belirtiler kız gibi duruyor senin de kız olursa demek ki ekşi tuzlu belirtisi tutuyor demektir :)
Eğer seninki kız benimki erko ise tatlı ekşi efsanesi doğruymuş diycezBakalım cinsiyetler nasıl çıkacak
Evet valla büyüklerin bir bildiği her zaman vardır diyeceğiz yineEğer seninki kız benimki erko ise tatlı ekşi efsanesi doğruymuş diycez
Bende tek düşükle kan sulandırıcı kullanıyorum şuanMerhabalar hanımefendi sizde bir düşük geçirdiniz galiba yorumlarda şahit oldum peki iğne kan sulandırıcı kullaniyurmusnuz, kullanıyorsanız doktor mu önermesi genelde 1 düşukle vermezler size verilmesi sebebi nedir merak ediyorum bende o yollardan geçtim diyeteşekkür ederim
Çok şanslısınız :)16 haftalığım minicik bir karnım var dısardan goren anlamıyor benim 6. aydan sonra belirginleşiyor diğerlerinde öyle oldu
Evet yurt dışında da totalde 4 5 kere usg yapıyorlar süreç boyunca bu sebeple bende tam emin değilimÇok fazla usg nin zararlı olduğunu da söylüyorlar. Haftada 1 gitmekte getçekten çok sık
Bence erkekkızlaar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda, fetal için kan verdik 1 haftaya çıkacakmış sonuç. Doktorum cinsiyette bi tahmini olduğunu söyledi ama organizasyon yapmak istediğimizi söyleyince fetali bekleyelim net olsun dedi. Ama eğlence olsun ultrason fotoğrafından tahmin eder misiniz sizce kız mı erkek mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?