- 1 Mayıs 2020
- 516
- 447
- 103
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.081
Ben aldım özellikle alt iç çamaşırları rahatsız ediyordu artık bende tayt falan aldım H&M’denKızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı
Kesinlikle LCW ye gidin ordan hamile pantolonu eşofmanı falan alın çok çok guzellerKızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı
RotativoElele hangi modeli aldınız ben de bakıyorum aynı markadan uzun zamandir
Evet yurt dışında da totalde 4 5 kere usg yapıyorlar süreç boyunca bu sebeple bende tam emin değilim
Doktora sormadım direk 12. Haftadan sonra kullanmaya başladım araştırdım bu üründen memnun çoğu kişiCok tesekkur ederim, doktor mu önermişti size de? 16. Hafta mı başlanmalı emin olamadım. Bir sonraki kontrolüm de tam 16. Haftada. Doktora da sormayı unuttum
Ben artişin kalin taytini aldim uzun gomlekle giyiyorm cok rahat, hm pantolon aldim bacaklar guzel oldu karin kismi sikti esnek degildi iade edicem bi tane dr lcwdan deneyerek aldim cabuk bollasiyor ama rahat en azindan bi de normal esofman giyorumKızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı
Çok güzel hamiş taytları var trendyolda falan. Ben de alacağım. Rahat eşofman takımları da güzel olur.Kızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı
Evet bunı sa duymuştum ama tabi doğru olan ne bilmiyoruz :)Evet yurt dışında da totalde 4 5 kere usg yapıyorlar süreç boyunca bu sebeple bende tam emin değilim
Ben hissettiğiöi düşünüyorum ama doktor onun gaz hareketi olduğunu söylüyor:) ama ikisinin farkını biliyorum bencebebislerin hareketlerini hissediyor musunuz, 13-14. Haftadakiler?
Burda bilgimi konuşturayım bari ultrason ses dalgalarından oluştuğu için zararı olduğu düşünülmüyor. ama ben sizin enerjinize hayran oldum. 2 haftada bir gitmeme rağmen daha dün gitmiş gibi geliyor bana.Rutin muayenede girdiğimiz ultrason 2 boyutlu yani yüksek güçte değil
Ultrason röntgen gibi radyasyon da içermediği için güvenli kabul ediliyor
Son trimesterde zaten çoğu doktor her hafta çağırıyor
Ben bu konuyu farklı doktorlarla konuştum ve baya araştırdım sizinle de paylaşayım
Ultrason konusunda içiniz rahat olsun
Yüksek güçteki 4 boyutlu ultrasonların bile kanıtlanmış zararı yok
Amiin canım inşallahYaaa allah sağ salim hemencecik kavuştursun inşallahneyse ki kısa süre.
Sağlıkla gelsin inş, ben de çok merak ediyorum cinsiyet belli olunca haber edin
Burda bilgimi konuşturayım bari ultrason ses dalgalarından oluştuğu için zararı olduğu düşünülmüyor. ama ben sizin enerjinize hayran oldum. 2 haftada bir gitmeme rağmen daha dün gitmiş gibi geliyor bana.Hastanede yattığım zaman her gün ultrasona indiriyorlardı. Herhalde bir risk olsa öyle yapmazlardı koskoca profesörler.
Canım ben pahalı bişey almak istemedim sonuçta çok kısa süre kullanılacak.bu eşofmanı aldım çok rahat ettim diz falanda yapmıyor disardada giyiyorum yürüyüş yaparken falan.bende kiloluydum zaten bide şişkinlik vs aşırı çıkıyor karnım özellikle akşamları.fikir olsun bakmak istersenKızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı
15+5 im hala tık yok.dr en az 20.haftayi bekle dedi.kilolu olmak,ilk hamilelik falan erken hissedilmiyormusbebislerin hareketlerini hissediyor musunuz, 13-14. Haftadakiler?
Aaa bu modeli yeni çıkmış ben Vita premium ve rotante bakıyordum ama rotativo da çok hoşuma gitti ben direk magazina gidip alacağım orada kesin karar veririm :)Rotativo
Ay ne kadar tatlı görünüyorlar bende 11+4teyim yarına randevu aldım acaba böyle görünürler mii ikizlerimSelamlar guzel anneler bebeklerim 11+2de ultrasonda cinsiyete dair ben bir sey goremedim ama sizlerin var mi tahminleri? :)
Bence gorunur o kadar guzel kii ben video da çekiyorum ekrani arada acip izliyorum:) sagdan sola donuyorlar falan cok tuhaf cok guzel bir seyAy ne kadar tatlı görünüyorlar bende 11+4teyim yarına randevu aldım acaba böyle görünürler mii ikizlerimmaşallah çok tatlılar
Maşallah bebişlere umarım sağ salim kucağımıza alırızBence gorunur o kadar guzel kii ben video da çekiyorum ekrani arada acip izliyorum:) sagdan sola donuyorlar falan cok tuhaf cok guzel bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?