• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    21
Kızlar geceleri sırt üstü uyuyormusunuz.zararli diye uyumamaya çalışıyorum ama sürekli yan yatmaktan omzum düştü bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum.sanirim mesaneye baskı yapıyor tuvalete kalkıyorum ki çok afedersiniz bır iki damla ancak yapıyorum.bu sadece sirt üstü yattigim zamanlarda oluyor.sizdede varmı bu durum.14 hafta üzeri olanlar

Kızlar geceleri sırt üstü uyuyormusunuz.zararli diye uyumamaya çalışıyorum ama sürekli yan yatmaktan omzum düştü bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum.sanirim mesaneye baskı yapıyor tuvalete kalkıyorum ki çok afedersiniz bır iki damla ancak yapıyorum.bu sadece sirt üstü yattigim zamanlarda oluyor.sizdede varmı bu durum.14 hafta üzeri olanlar
Bende öyleyim. 14+2 deyim. Düz yatmayı seviyorum kendimi şartladım sağ sol diye ama geceleri Zehir oluyor bir kalkıyorum yine düz yatıyorum ayakları dikmişim 🤭 kulaklarımda bası yarası oluşacak neredeyse. Çok acıyor 🥹

Bende cyber travel düşünüyordum ama çok ağır olmadığını söylediler ve tek elle kapanıp açılıyor deniliyor bide eve de taşımayacağım arabada sabit duracak kullanabilirim gibi duruyor. Puset olanlar özellikle oto koltuğu olarak kullanılanlar malesef şart çünkü hemşireler araçta görmeyince bebeği teslim etmiyorlar bide bebek arabalarına takılınca kullanışlı oluyor
İlk kez duyuyorum pusetsiz teslim edilmediğini. Eşim heyecandan puseti unutmuş arabada ben bebeği servisten kucağımda aldım çıktım gittim bir şey diyen olmadı 😂
Ben e bebekte birkaç travel denedim yok dedim abi ben travel tasiyamam benim harcım değil ve kesine kesin kabin boy alacağım pusetli bir şekilde baktığım arabalar da öyle zaten :)
Malesef en hafif dedikleri bile taşınacak gibi değil. Şuan kabin boy kullanıyorum çok hafif bir elimde bebek varken diğer elimde taşıyıp açıp kapatabiliyorum Dünya varmış resmen.

Back
X