Arkadaşlar bebek arabasında sürülebilir olması çok önemli tek elle kapama açma diye bir şey yok , ortalama kaliteli bir arabanın ağırlığı belli zaten,ben ilk Pierre Cardin aldım ama asla sokakta sürülmuyor,tekeri dönüyor takılıyor sabirliyorum gitmiyor gene ,sonra baston puset aldım ,yorumlardan yok hafif yok tek el yok portatif,o da oyuncak gibi kalitesiz incecik o yüzden hafif,sonra gittim joie marka normal 4 tekerlekli bir bebek arabası aldım,keyfime baktim,çocuk uyuyor alt sepetine çantası iviri ziviri,çok çok memnunum,kaliteli kullanışlı alın en çok lazım.sey bebek arabası tatilde AVM de dışarda çocuklar içinde durmayı uyumayı çok seviyor ben veriyorum eline bir çubuk kraker ,cips topitoo vs etrafı izliyorlar stres atıyorlar bende yürüyüşumu,kahve bardağı yeri var,kahvemi.aliyorum,isim varsa onu yoksa hava güzelse parkta biraz dolaşıp dönüyoruz evimize ,hele ilk bebeginilanlar her iki cinse de uygun renk alın,bir dünya paraya Pembe mavi filan bence gerek yok diğeri de kullanır ,ben crocs terlikleri de hep unisex renk aldım taş gibiler 2.de kullandı şimdi nasip olursa 3.de kullanacak,bunları hep hatıra diye saklamistim,yoksa elbise oyuncak.neredeyse hiç yok hep verdim arabayı da oto koltuğu filan satacaktim artık bundan sonra