- 31 Ağustos 2025
- 697
- 614
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.181
Vay be sorması ayıp neden bu kadar ara verip tekrar tüp yaptınız hayırlı olsunBenim 3 ve 4 olacak. İlk bebeklerim de ikizAma 20 yaşındalar. Onlar normal hamilelik. Bunlar tüp bebek.
Bazı günler bende de baş ağrısı oluyor, gözüme de vuruyor ağrı
Hamilelikte baş ağrısına normal diyorlar ama yeterince uyumaya, su içmeye, aç kalmamaya dikkat edin
Benimde 2-3 gündür ara ara oluyor sol üst tarafımda böyle iğne saplar gibi belli biryerde, yürüdükçe nefes aldıkça saplıyor sanki
İkinci evliliğim, erkek infertilite sorunumuz vardı. Ama zaten benim yaşım da 42 idi. Mecburen hemen tüp bebeğe başladık. 7 opu ve 5.transfer den sonra, Elhamdülillah bugünlere geldikVay be sorması ayıp neden bu kadar ara verip tekrar tüp yaptınız hayırlı olsuntek yumurtami çift mi onlarda ve bunlarda
Aslında yurt dışında bu şekilde onu eklemeden yazmışımİlk kez duyuyorum pusetsiz teslim edilmediğini. Eşim heyecandan puseti unutmuş arabada ben bebeği servisten kucağımda aldım çıktım gittim bir şey diyen olmadı
Malesef en hafif dedikleri bile taşınacak gibi değil. Şuan kabin boy kullanıyorum çok hafif bir elimde bebek varken diğer elimde taşıyıp açıp kapatabiliyorum Dünya varmış resmen.
Ben baya araştırdım video da izledim şimdilik Cybex Balios S lux modelini düşünüyorum . YouTube da bi kadının videosu var çok detaylı anlatmış bakabilirsiniz.Ben de bebek arabasını Cybex’ten almayı düşünüyorum ama mağazasına gidip bakmadım henüz
Aranızda Cybex almayı düşünen araştırıp modeline karar veren var mı ya da önceki bebişlerinde Cybex kullanıp kullandığı modelden memnun kalan var mı
Çok model var
benimde pgt’li embriyo tüp bebek doktorum yaptırmana gerek yok dedi zaten genetik tarama yapıldığı için. Ama ben yaptım cinsiyeti hemen öğrenmek için :) siz tekrar isterseniz tüp bebek doktorunuza danışın bunuArkadaşlar selamlar, genetik taramalı tüp bebek yaptıranların bazıları sanırım fatal dna yaptırmıyor diye duymuştum, fakat burda öyle bir yazı göremedim. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanınız var mıdır?
Chicco next2me için fiyat araştırması yaptın mı acaba? Ben de bu beşiği düşünüyorum ve mümkünse Kasım indirimlerinden almak istiyorum ama gerçekten indirim olup olmadığını nasıl anlayacağım bilemedim.Bebeği öğrendikten sonra her iki cinsiyete uyabilecek birkaç kıyafet hediye geldi, ben de alt üst önlüklü takım ve tulum pijama aldım
Eylül sonunda Yataş’tan Juno yeni doğan yatağının setini aldım
Reflü yatağı olarak da geçiyor
Setin içinde emzirme yastığı da var
Kasım başında Babybjörn ana kucağı aldım
Yine kasım içerisinde Chicco next2me forever anne yanı beşiğini almayı düşünüyorum
O kadar çok alınacak şey var ki nereden başlayacağını bilemiyor insan
Yavaş yavaş alınacaklar listesi çıkarıyorum
Kasım içerisinde büyük parçaları almayı düşünüyorum
Ben baya araştırdım video da izledim şimdilik Cybex Balios S lux modelini düşünüyorum . YouTube da bi kadının videosu var çok detaylı anlatmış bakabilirsiniz.
Chicco next2me için fiyat araştırması yaptın mı acaba? Ben de bu beşiği düşünüyorum ve mümkünse Kasım indirimlerinden almak istiyorum ama gerçekten indirim olup olmadığını nasıl anlayacağım bilemedim.
Aaa ben şuan ilk defa duydum detaylının 12. haftada da yapıldığını. Acaba benim doktorum neden yapmadı yapılması gerekiyormuydu? Başka yaptıran varmı acaba?@NihaliMercimek bir de 20. Haftada detaylı ultrason yapılacak demişti doktorum bundan da yukarda bir arkadaş bahsetmiş. Yani bize iki kere önerdiler, herkeste öyle mi bilmiyorum
Teşekkür ederimBen eylül ayından beri takip ediyorum
Şu an gerçekten indirimde canım
Geçen aylarda fiyatı daha yüksekti o yüzden ben de indirime girmişken alacağım
İndirimli fiyatı her yerde aynı
Koyu gri rengini beğeniyorsan Babymall’da sadece o renkte ekstra indirim var
Ben istemiyorum ama o öneriyor, yaşım ileri diye herhalde. Ama Ticari mi acaba bu işler diye insan düşünmeden edemiyorbenimde pgt’li embriyo tüp bebek doktorum yaptırmana gerek yok dedi zaten genetik tarama yapıldığı için. Ama ben yaptım cinsiyeti hemen öğrenmek için :) siz tekrar isterseniz tüp bebek doktorunuza danışın bunu
Teşekkür ederimkahverengi olanı daha çok beğeniyorum ama bütçem daha önemli şuanda
Cybex'i görümcem aldı çok ağır olduğu için zor kullandilar o yüzden ben almayı hiç düşünmedimBen de bebek arabasını Cybex’ten almayı düşünüyorum ama mağazasına gidip bakmadım henüz
Aranızda Cybex almayı düşünen araştırıp modeline karar veren var mı ya da önceki bebişlerinde Cybex kullanıp kullandığı modelden memnun kalan var mı
Çok model var
Hangi modeli acaba bende onu düşünüyorum bide ağırlık konusunda mesela kullanım şekilleri nasıldı? Örneğin benim hep araçta duracak en fazla bagajdan indireceğim yinede ağır olması etkiler mi sizce çok?Cybex'i görümcem aldı çok ağır olduğu için zor kullandilar o yüzden ben almayı hiç düşünmedim
Valla bilemedim benim yaş 33.Ben istemiyorum ama o öneriyor, yaşım ileri diye herhalde. Ama Ticari mi acaba bu işler diye insan düşünmeden edemiyor
Bende geçen pazartesi kontrolüm vardı tam 12. Haftaya girdiğimde , eline koluna beynine kalbine omuriliğine baktılar şükür normal dedi herşey bu detaylı ultrason mu oluyor peki?Aaa ben şuan ilk defa duydum detaylının 12. haftada da yapıldığını. Acaba benim doktorum neden yapmadı yapılması gerekiyormuydu? Başka yaptıran varmı acaba?
Yani ben kendim tasiyamam o kadar ağır ki görümcem minyon ve zayıf o da hiç tasiyamadi hep eşi tasiyordu tek geldiginde benim eşim taşıyorduHangi modeli acaba bende onu düşünüyorum bide ağırlık konusunda mesela kullanım şekilleri nasıldı? Örneğin benim hep araçta duracak en fazla bagajdan indireceğim yinede ağır olması etkiler mi sizce çok?
Cybex'i görümcem aldı çok ağır olduğu için zor kullandilar o yüzden ben almayı hiç düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?