Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    67

Ben de bunu kullanıyorum yaklaşık 20 gündür
Dün de yazdım buraya
Hiçbir yan etki yapmıyor, çok memnunum

Çok güzel sade Türkçe isimler kızım olsaydı Beren benim listemde de vardı,ya da Tomris ece,hem uyumlu,hemde Tomris hatun filmini izleyince Cook etkilenmistim,nasıl güzel bir filmdi o öyle
Bizim cevremiz suan neredeyse tamamen Turk isimleri veriyor. Tomris adinda bir bebis var tam pembe yanak cok sevimli olmayan isimler Bilge ve Beren insallah onlari da biz koyacagiz

Bizim cevremiz suan neredeyse tamamen Turk isimleri veriyor. Tomris adinda bir bebis var tam pembe yanak cok sevimli olmayan isimler Bilge ve Beren insallah onlari da biz koyacagiz
Çok harika isimler,Araplar asla Türk ismi koymadigina göre bizimde koymamiza gerek yoktabi her anne babanın kendi içine sinen olmalı ama bana da öneri hep Arapça Farsça geliyor ,arıyoruz bakalım duru öz Türkçe isim içimize sinen buluruz bizde inşallah,siz tek b harfli kolye yaptırabilirsiniz,ya da bir aksesuar bu tarz şeyleri de çok seviyorum

Kesinlikle katiliyorum. Turkce isimler kullanmaliyiz bencede. Ben kolyeyi birkac yil once almistim daha bebek fikri yokken adi Bilge olacak diye, ogrendigimden beri yaninda nazar boncuguyla takiyorum

Eklentiler

• 1000086573.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 13
Kesinlikle katiliyorum. Turkce isimler kullanmaliyiz bencede. Ben kolyeyi birkac yil once almistim daha bebek fikri yokken adi Bilge olacak diye, ogrendigimden beri yaninda nazar boncuguyla takiyorum
Allah Allah benim bunu hissetmem ne kadar ilginç değil mi ,yazınizi okuyunca direk harfli kolye geldi aklıma,maşallah nazar olmasın takin harika bir şey Allah bağışlasın minnaklari

merhaba nasılsınız bugun doktor kont vardı hersey yolunda şükür net erkek bebek dedi . iki kilo almısım kilolu baslamıstm zaten insallah kilo almadan saglıklı ilerlerim halszlik dısında kusma bulantı olmuyor şükür aksam 9 da uyuyorum ama cok halsz oluyorum .

Demir ilacı kullanan arkadaşlar
Sizin de büyük abdestiniz koyu renk-siyah gibi geliyor mu ilaçtan sonra?
Çok afedersiniz ama kızımda bebekken kulllandigimda oluyordu şimdi aynı durum bende var, ilaca yoruyorum ama… bilmiyorum doğru mu?

Koyu renk ne demek? SİMSİYAH! nükleer atik diyorum ben artik ona evet demir ilacindan kaynaklaniyor cok normal

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Akşamları yemekten sonra mide yanması sorunu yaşıyorum. Özellikle baharatlı salçalı bir şeyler yediysem. Üzerine birde uyumuşum uyanında midem sanki alev alıyordu. Hala daha geçmedi. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz midenizi rahatlatmak için? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Evet ilaçtan canım
Doktorum uyarmıştı

Merhaba
Bende de oluyor, soda içiyorum

Kızlar bebek bakım çantası aldınız mı var mı öneriniz
Merhaba sırt çantası almanızı kolaylık acisindan öneririm,ben yandan takmalı almıştım ilkinde sonra gidip sırt cantssi aldım ,eşim de koyu renk al bende rahat takabileyim demişti ilk annelik açık mavi üstü civcivli bebekli saçma bir çanta almışım yandan takmalı sonra siyah çok bölmeli sırt aldım keyfocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…