- 1 Ağustos 2024
- 361
- 450
- 23
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.321
Bize de hediye avokadolu Muslera ürünleri gelmişti. Bize hiç yaramadı. Poposundaki pişik daha kötü oldu. Şampuan yüzünden kafasında konak oldu. Kullandığımıza pişman olduk. Bebekten bebeğe değişiyor işte. Asla stok yapmamak lazım. Kolonya, bebe yağı, masaj kremi vs. gereksiz bence de size katılıyorum. Islak mendil de giggles ya da unibaby sade. Pamuklar da her zaman evde oldu. Pişik krizlerinde kullandık ki zeytinyağı zeytinyağı zeytinyağı. Başka çözüm aramayın diyorum.Deterfandan önce bebe sabunu var ya onu alın,sıvı ürün demek katı deterjanın bir işlemden daha geçirilerek sıvılaştırılmış halı demek,ben bilinmedik,dandik influencerler tanittiklari ürünlerin de asla doğal oldiguna inanmıyorum,koca.koca firmalar altından kalkamazken bunlar nasıl üretip satıyor,e bebekte satılan deterjanlar bebek rendelenmiş sabunlar var ya onlar güzel işte ,sampuanda kesinlikle Muslera,pahalı gelirse de seba Med,benim kızım inanılmaz alerjik, Dalin unibaby hep yara yapmıştı vücudunu doktor önerisi ile Muslera hiç kokusuz avakadolu bir deneyin yumusacik,seba Med ürünleri de gayet güzel alınabilir.gerisi hepsi para kazanmak için üretilen şeyler bebeklerde kreme yağa falan asla gerek yok,hepsi kimyasal hepsi işlem hele parfüm bebe kolonyasi bebeklerin kendi missss kokuları var zaten Allah vermiş
Biz meyve püresinden başlamıştık. Bence asıl mesele pütürlü yemeye alıştırabilmekte. Bazı bebekler mizacı gereği inat oluyor. Asla kabul etmiyorlar. Hele doğsun çocuklar bakalım. Daha gazla mücadele edicezBen alt temizliklerinde de hep baby.and ne pamuk var ya onunla yaptım asla ıslak mendil kullanmadım,afedersiniz kendi temizligimizi onunla yapıyor muyuz da bebeği yapalım,asla pişik olmadilar bebeklerin altını resmen yara yapan anneler var,muslukda ıslatıp ıslatıp kullandım,kaç tane giderse gitsin,o kimyasallar ne kız bebek ne de erkek bebek inanılmaz zararlı bebekler deriden emiyor malum,hiç su filan ilitmadim muslukda ısladim.bebegin altını peçete gibi silip aldım tertemiz ,yaz ise alıp hemen klasik banyo musluğu altında yikiyorsunuz çok seviyor bebekler tertemiz ,her annenin kendine özgü tarzı en doğru şekilde vardır elbet ama benimki bu şekilde idi,hazır meyveli yoğurt sakin alistirmayin asla yemek yediremezsiniz ,onlarda aşıri.katki ve koruyucu,önce tatlı.sekerki.seykerden baslamayin çorba püre yemiyorlar o tadı aldikdan sonra çünkü mama ve anne sütü de şekerli malum,aklıma gelenler başka.annelerde yazarsa en azından fikir olur annelere alma.isteyen alır istemeyende almaz
Teşekkür ederimDeterfandan önce bebe sabunu var ya onu alın,sıvı ürün demek katı deterjanın bir işlemden daha geçirilerek sıvılaştırılmış halı demek,ben bilinmedik,dandik influencerler tanittiklari ürünlerin de asla doğal oldiguna inanmıyorum,koca.koca firmalar altından kalkamazken bunlar nasıl üretip satıyor,e bebekte satılan deterjanlar bebek rendelenmiş sabunlar var ya onlar güzel işte ,sampuanda kesinlikle Muslera,pahalı gelirse de seba Med,benim kızım inanılmaz alerjik, Dalin unibaby hep yara yapmıştı vücudunu doktor önerisi ile Muslera hiç kokusuz avakadolu bir deneyin yumusacik,seba Med ürünleri de gayet güzel alınabilir.gerisi hepsi para kazanmak için üretilen şeyler bebeklerde kreme yağa falan asla gerek yok,hepsi kimyasal hepsi işlem hele parfüm bebe kolonyasi bebeklerin kendi missss kokuları var zaten Allah vermiş
Sizin tavsiyelere ekstra ihtiyacımız var zaten özellikle ikiz bekleyenlerBen 9-10 ay kadar e bebek'in kendi markası olan sıvı deterjanı, yumuşatıcıyı ve leke çıkarıcıyı kullandım. Memnun kaldım. Dalin granül matik sabun da iyi. Sonra Şok Bebeland'dan devam ettim. İşimi görüyor. Beyazlatmak için çamaşır sodası kullanıyorum. Deterjanları, temizlik ürünlerini vs. asla reklamlara kanıp kokulu, esanslı almıyorum.
Instagram'da ki anne babaların hemen hepsinin hayatı göstermelik ki,onlar bebek ama rahmine düşer düşmez, başlıyorlar çisli testi Dünya ile paylaşmaya,sonra hastane çantası,hele doğum asla kaçırmaya akları içerik,bebeklerin gözünün ışığına kadsr çekiyorlar,hepsinin eşi en büyük destek diğer çocukları çok şefkatli onlar hayatı çözmüşBiz meyve püresinden başlamıştık. Bence asıl mesele pütürlü yemeye alıştırabilmekte. Bazı bebekler mizacı gereği inat oluyor. Asla kabul etmiyorlar. Hele doğsun çocuklar bakalım. Daha gazla mücadele edicezBir de bizim ikiz olduğu için pratik olmaya daha fazla özen gösterdik. Her gün yıkamaya çalışmadık mesela ya da hiç bebe yağıyla masaj yapmadık. Instagram'daki anne babalara özenmedik. Bazen eski usül olmak daha iyi emin olun.
6.yasin doldurulması çocuklarda bir milat emin olun alerjilerde bitiyor,öksürükte azalıyor, hastalıklarda azalıyor ,Allah yeterki sağlık versin hepsine deTeşekkür ederimben zaten a dan z ye alerji olurum bana çekmiş olsalar yandık
Ama.eskiler Konak iyi derler usulunce zeytinyağı ile tariyorlar,bebekler büyüdükçe Konak olur önlemeye gerek yok bence zaten olmaması da kimyasal ile baskilandigi anlamına geliyor bence , Muslera yeni doğan bizim cocuklara çok iyi geldi de dalinden Johnson dan çok daha masum bence ,sudocremde pisiklere çok iyi geliyor incecik sürünce ,zeytinyağ iyice ı kizartiyor benimkileride çok sukur pişik olmadilar sadece diş dönemi kaka içeriği degisiyormus o dönem oldular alt arka dişler çıkarken mesela iyice agirlastiriyor çocukları huzurlastiriyor herkesin yöntemi farklı ciddenBize de hediye avokadolu Muslera ürünleri gelmişti. Bize hiç yaramadı. Poposundaki pişik daha kötü oldu. Şampuan yüzünden kafasında konak oldu. Kullandığımıza pişman olduk. Bebekten bebeğe değişiyor işte. Asla stok yapmamak lazım. Kolonya, bebe yağı, masaj kremi vs. gereksiz bence de size katılıyorum. Islak mendil de giggles ya da unibaby sade. Pamuklar da her zaman evde oldu. Pişik krizlerinde kullandık ki zeytinyağı zeytinyağı zeytinyağı. Başka çözüm aramayın diyorum.
Kaç haftalıkken erkek demişti doktorunuz size ?bugün doktora gittim daha önceki muayenede erkek demişti bu sefer kız dedi yüzde80 bende gördüm bacak arası boştu ama aklımda şüphe kaldı bir erlek bir kız deyince 14. haftadayım değişmez dimi
Ya o tamamen mizaçla alakalı bir şey. O da doğuştan geliyor. Bebeklerin sakin bir mizacı varsa uslu oluyorlar. Huysuzluk yapacakları varsa biri yapıyor, öteki de ondan görüp mutlaka yapıyor. Karakterleri gerçekten çok farklı oluyor. Şaşırıp kalacaksınız.Sizin tavsiyelere ekstra ihtiyacımız var zaten özellikle ikiz bekleyenleriki bebek nasıl olur hiç fikrim yok biri uslu bir huysuz olur yorumları çok alıyorum
Teşekkür ederim yorum yazdıgın için bende 2 gündür kullanıyorum eminim işe yarayacaktırBen kullanıyordum B12 de düşük çıkınca feramati bırakıp gyno Ferro 'ya başladık.cok etkili bir ilaç 10 günde ferritinimi 16dan 40 a cikardi
Aa geçmiş olsun.. bende kullanmaya başladım. Sabah erken saatte aç karnına alıyorum üzerine bir mandalın ya da portakal yiyorum , c vitamini salımınını hızlandırıyormuş.. 2 saat birşey yemiyorum bu şekilde kullanmaya özen gösteriyorum asm deki ebem özellikle süt ve süt ürünlerini ilacı aldıktan hemen tüketmeyin 1 saat bekleyin dedi.. bu şekilde sizinde aklınızda olsun.Merhaba bende feremat kullanıyorum yeni başladım ama kullanmayı bırakıcam 2 gündür inanılmaz karın ağrısı kabızlık çekiyorum bu ilactan önce hic böyle sorunum yoktu
Ben günde 1 kez sabah aç karnına kullanıyorum bu şekilde verdi dozu bana doktor. asm de ebe de ilacı attıktan sonra 1 tane mandalin ya da portakal tüketirsen ilacın etkisini artırırsın dedi. O şekilde kullanıyorumBende kullanıyorum yemeklerden bir saat önce aç karına
Benimde öyleDemir ilacı kullanan arkadaşlar
Sizin de büyük abdestiniz koyu renk-siyah gibi geliyor mu ilaçtan sonra?
Çok afedersiniz ama kızımda bebekken kulllandigimda oluyordu şimdi aynı durum bende var, ilaca yoruyorum ama… bilmiyorum doğru mu?
Bizim evde söylediklerinizin tam tersi,kitap çiçek biblo tabi bide Amerikan mutfakYa o tamamen mizaçla alakalı bir şey. O da doğuştan geliyor. Bebeklerin sakin bir mizacı varsa uslu oluyorlar. Huysuzluk yapacakları varsa biri yapıyor, öteki de ondan görüp mutlaka yapıyor. Karakterleri gerçekten çok farklı oluyor. Şaşırıp kalacaksınız.Benim size şu an doğumdan önce tavsiyem şu hemen evinizi boşaltın Fazla eşyalarınızı, sonra giyerim diye sakladıklarınızı, yüzüne bakmadığınız çeyizlerinizi, asla okumadığınız kitapları atın atın atın. Hem çok fazla yere ihtiyacınız olacak hem de bir daha uzun yıllar böyle temizlik yapamayacaksınız.
Malesef dikkat edeceksek oyle kafamiza de alamiyoruz acikcasi ben instagramda icerikleri_ne diye bir sayfa var kendime alacagim seylerde de iceriklerine oradan bakiyordum kullanilan maddeleri risklilik durumuna gore puanliyor ve acikliyor. Bebek deterjani deyip gecmemek lazim sabun rendele gec de mumkun degil kiyafetlerden arinmasi cok daha zor. Incia siveno pureseed icerikleri guzel markalar her markanin her urunu de guzel degil ornegin omo bebek deterjanı yuksek riskli madde iceriyor. Uni baby islak mendili iyiyken deterjani kotu. Yani acikcasi ben tek tek bakiyorum bilindik marka urunlerini tek tek inceliyorlar zaten sayfalarinda. Ben bu kasim indirimlerinde siveno sivi deterjan, biberon yikama jeli, pureseed sampuan losyonlarini aldim. Herkesin tabiki kendi karari kendi butcesi ama cok para vermek dogru urun demek degil icerikleri iyi okumak lazimyumuşatıcı özellikle ben tedaviye başladığımda dahi krem deodorant yumuşatıcı neredeyse sıfıra düşürmüştüm mecburdum kana karışan maddeler aklıma her türlü senaryo geliyordu.Şimdi de bebek için hangi deterjan alınır bilmiyorum hiç tecrübem yok yakın çevreme çok fazla sorup bilmiş akıllar almak istemiyoruminternette gördüğüm hepsi siveno deterjanlar.Sizin önerebileceginiz varmı ?
Sağ salim 20 li haftaları görseydim almaya başlayacağım.Haklısınız alışveriş yapmak çok zor ne nedir bakmadan aldığımız hersey hastalıktan ibaret,yoğun kimyasallarMalesef dikkat edeceksek oyle kafamiza de alamiyoruz acikcasi ben instagramda icerikleri_ne diye bir sayfa var kendime alacagim seylerde de iceriklerine oradan bakiyordum kullanilan maddeleri risklilik durumuna gore puanliyor ve acikliyor. Bebek deterjani deyip gecmemek lazim sabun rendele gec de mumkun degil kiyafetlerden arinmasi cok daha zor. Incia siveno pureseed icerikleri guzel markalar her markanin her urunu de guzel degil ornegin omo bebek deterjanı yuksek riskli madde iceriyor. Uni baby islak mendili iyiyken deterjani kotu. Yani acikcasi ben tek tek bakiyorum bilindik marka urunlerini tek tek inceliyorlar zaten sayfalarinda. Ben bu kasim indirimlerinde siveno sivi deterjan, biberon yikama jeli, pureseed sampuan losyonlarini aldim. Herkesin tabiki kendi karari kendi butcesi ama cok para vermek dogru urun demek degil icerikleri iyi okumak lazim
O gunleri de gorecegiz insallah ben o korkulari Allaha sukur biraz yendim basta cok daha fazla korkuyordum ama fetal test temiz detayli usg her sey yolunda cok sukur sonuna kadar da oyle gider insallah iyi dusunelim iyi olsun. Ben de basta cok evhamliydim acikcasi biraz daha rahatladi icime bir ferahlik geldi bol bol dua edelim birbirimize iyi olsun miniklerSağ salim 20 li haftaları görseydim almaya başlayacağım.Haklısınız alışveriş yapmak çok zor ne nedir bakmadan aldığımız hersey hastalıktan ibaret,yoğun kimyasallar
Ben dayanamadim artik kizlara aldim bugunSağ salim 20 li haftaları görseydim almaya başlayacağım.Haklısınız alışveriş yapmak çok zor ne nedir bakmadan aldığımız hersey hastalıktan ibaret,yoğun kimyasallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?