Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Akşamları yemekten sonra mide yanması sorunu yaşıyorum. Özellikle baharatlı salçalı bir şeyler yediysem. Üzerine birde uyumuşum uyanında midem sanki alev alıyordu. Hala daha geçmedi. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz midenizi rahatlatmak için? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
O gunleri de gorecegiz insallah ben o korkulari Allaha sukur biraz yendim basta cok daha fazla korkuyordum ama fetal test temiz detayli usg her sey yolunda cok sukur sonuna kadar da oyle gider insallah iyi dusunelim iyi olsun. Ben de basta cok evhamliydim acikcasi biraz daha rahatladi icime bir ferahlik geldi bol bol dua edelim birbirimize iyi olsun minikler
Elbette önce bütün anne olmayı isteyen çiftler daha sonra bütün bebeğini bekleyen anneler hergün her gece dualarımda Bize de bir sorun görünmüyor denildi ama işte birazcık karnımda ağrı sertlik hissetsem soru işaretleri korkular başlıyor
Ben dayanamadim artik kizlara aldim bugun benim icindeki korku da birinden birine bir sey olursa hep ikisini saglicakla buyutememekten cok cok korkuyordum sukur Allah biraz o evhami aldi icimden cok zordu cunku elden de bir şey gelemez ki veren Allah saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah
Çok şükür. Allah kimseyi bununla sinamasin yollarini gozletmesin kizlarim demek bile o kadar iyi ve guzel hissettiriyor ki evlerimiz bebek bereketiyle enerjisiyle o canlilikla dolsun tassin