- 29 Mayıs 2013
- 3.323
- 5.670
- 358
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.481
Şimdi siz sorunca baktım jel ile kullanılıyormuş ama ben helini almadım. Doppler henüz elime ulaşmadı.Yaaa öylemipeki jel ile birliktemi kullanıyorsunuz
Bende doktor günü aynıyım,doktorun odasına girmekten dahi korkuyorum
Ya kötü birsey duyarsam korkusu
keske ucuz olsa bnde 7 bine randevu aldmm malesef 2 bucuk 3 kadın doğum muayenesine verşyorz zaten her ay6-7 bin çok değil mi ,sonuçta sabit bir ekrandan bakıyorlar,sermayesi bilgileri sadece malzeme yok bir şey yoktamam emekleri almalılar ama veren de emeğini kazancını veriyor ,bir tek bunla da değil ki ,ortalamasi olsa keşke hayırlı olsun ama elbette hekim gene güveni.en önemlisi bundan kisilmaz da 2,5, TL 3.-3,5 filan normal bence
Tam olarak sizin tarif ettiğiniz noktada, alt karın ve vajinanın üst kısmında kalan yerde hissediyorumSizinde aşağılarda mı tam nerede hissediyorsunuz
Tavsiyeler için teşekkür ederimsade soda veya soğuk sütü yudum yudum içmek en iyi glen seylerden biri
Demekki doğru bebislerimizin hareketleriTam olarak sizin tarif ettiğiniz noktada, alt karın ve vajinanın üst kısmında kalan yerde hissediyorum
Anladım çok teşekkür ederim, geçmiş olsun güzelce dınlenDoktorum şöyle açıkladı: Ya bir anda ani bir su boşalması hissi, ki artık yavaş yavaş haftalarımız büyüdüğü için az bir su olmaz gerçekten de hissedersin dedi. Ya da damla damla şeklinde sürekli bir ıslanma olur dedi. Öksürürken, hapşırırken de ekstra su gelir dedi. Çok çok nadir durumlarda uzun saatlerde bir gelebilirmiş onun da ayrım yapılmasının çok zor olduğunu, ultrason takibi ile ancak yapılabileceğini söyledi. O da bizim haftalarda çok beklenen bir durum değilmiş. Ama tabi ki her zaman doktora danışmak gerekiyor. Bana bir hafta rapor verdi dinlen dedi, haftaya tekrar ölçüm alacak.
Çok heyecanlı, çok keyifli bir süreç. Aşırı bulantılı 1. trimesterdan sonra bu kıpırtıları hissetmek ne kadar güzel bir şeyDemekki doğru bebislerimizin hareketleriMaşallah
Günaydın kızlar
Mide bulantım 12 den sonra ciddi azalmıştı tiksinmem azalmıştı. Şuan 15+3 deyim ve son 1 haftadır bulantım şiddetlendi. Sebebini anlayamadım acaba aldığım takviyelerden ötürümü? Umarım söylendiği gibi 16. haftadan sonra bulantı yaşamam
Belimde ve sağ kalçamda çok fena kramp var 2 gündür magnezyum içiyorum inşallah biraz rahatlatır. Biraz uzandıktan yada
eğildikten sonra kaktığımda resmen şiddetli bir acı hissediyorum. Doktor yapabilecek hiç bir şey olmadığını söyledi2. trimesterde söylendiği gibi rahat geçmiyor maalesef. Neyse önemli olan bebeğim sağlıklı olsun
Hangi doktor acaba ve ucret hakkinda bilgilendirmeniz mumkun mu, ozelden de olur yazabilirseniz sevinirimben Şinasi Can takipliyim sürekli gittiğimde bir hastaneydi memnunum
Kızlar aşırı baş ağrısı yaşayan var mı. Gece bile ağrı ile uyanıyorum
Demir alıyorsan o mide bulantısı yapıyor maalesefGünaydın kızlar
Mide bulantım 12 den sonra ciddi azalmıştı tiksinmem azalmıştı. Şuan 15+3 deyim ve son 1 haftadır bulantım şiddetlendi. Sebebini anlayamadım acaba aldığım takviyelerden ötürümü? Umarım söylendiği gibi 16. haftadan sonra bulantı yaşamam
Belimde ve sağ kalçamda çok fena kramp var 2 gündür magnezyum içiyorum inşallah biraz rahatlatır. Biraz uzandıktan yada
eğildikten sonra kaktığımda resmen şiddetli bir acı hissediyorum. Doktor yapabilecek hiç bir şey olmadığını söyledi2. trimesterde söylendiği gibi rahat geçmiyor benim açımdan maalesef. Neyse önemli olan bebeğim sağlıklı olsun
Ben Almanya'da doğum yapacağım. Burada sezeryan bir seçenek değilmiş ilki sezeryan dahi olsa.Acaba bu grupta ssvd yapmak isteyen var mı ?
Ben Almanya'da doğum yapacağım. Burada sezeryan bir seçenek değilmiş ilki sezeryan dahi olsa.
Kızım 8 yıl önce sezeryan ile doğdu. Bu defa normal için kendimi pisikolojik olarak hazırlıyorum ama korkmuyorum diyemem.
İdrar yolu enfeksiyon u olabilir mii. Brnde bir anda artan bulantı ile gittim enfeksiyon çiktiGünaydın kızlar
eğildikten sonra kaktığımda resmen şiddetli bir acı hissediyorum. Doktor yapabilecek hiç bir şey olmadığını söyledi2. trimesterde söylendiği gibi rahat geçmiyor benim açımdan maalesef. Neyse önemli olan bebeğim sağlıklı olsun
Jel trendyoldan almıştık biz,aslında eşimin arkadaşları önermişti dooplari bebe yağı ile kullanılıyor demişlerdi.Bebe yağını çokta beğenmedim belkide erken haftalarda olduğum içindi.Ultrason jeli diye aratırsanız bulursanız çok uygun,onunla daha net duyuluyorŞimdi siz sorunca baktım jel ile kullanılıyormuş ama ben helini almadım. Doppler henüz elime ulaşmadı.
En azından endişe ettiğimde kalbinin sesini dinlersen daha rahat edeceğim. Hepinizde sanırım aynı korku var.
Yaa kokusuna dayanabilirsem deneyim teşekkürlerBen geçtiğimiz 2 hafta aralıksız yaşadım. Zaten migrenim var tetiklendi tüm yaşam enerjim gitti diyebilirim. Ama bana bşy çook iyi geliyor tüm baş ağrısı çekenler deneyebilir.
2 şakağınıza ufak peçetelrr içine çeyrek çay kaşığı karabiber üzerine kolonya. Katlayın şakaklarınıza koyun ve kafanızı sarın. Başta biraz yanma oluyor dayanılmaz değil sonra müthiş rahatlıyorsunuz. Karabiberi abartmayın dozları yükseltmeyin sakın. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?