• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    75
Günaydın kızlar🌸
Mide bulantım 12 den sonra ciddi azalmıştı tiksinmem azalmıştı. Şuan 15+3 deyim ve son 1 haftadır bulantım şiddetlendi. Sebebini anlayamadım acaba aldığım takviyelerden ötürümü? Umarım söylendiği gibi 16. haftadan sonra bulantı yaşamam🥹
Belimde ve sağ kalçamda çok fena kramp var 2 gündür magnezyum içiyorum inşallah biraz rahatlatır. Biraz uzandıktan yada
eğildikten sonra kaktığımda resmen şiddetli bir acı hissediyorum. Doktor yapabilecek hiç bir şey olmadığını söyledi 🥹 2. trimesterde söylendiği gibi rahat geçmiyor benim açımdan maalesef. Neyse önemli olan bebeğim sağlıklı olsun🫠
Benim de 13’ten itibaren bulantılar azalışa geçmişti ama son bir haftadır geceleri geri döndüler hatta çıkartacak derecede şiddetli olduğu oldu. Hormonal dalgalanmalardandır diye düşünüyorum, başka şikayetiniz yoksa içinizi ferah tutun 🥰

Kızlar ben özele gidiyorum ama testlerimi devlette yaptırıyorum ikili tarama testinde de öyle yaptım şimdi haftalar yaklaşınca sormak istiyorum detaylı ultrasonu bizzat doktorunuz mu yapıyor yoksa yine bunda da perinatolojiye mi görünmemiz gerekiyor? Devlette yaptırabildiniz mi? Yaptıranlar cevap yazarsa çok sevinirim🙏🏼 sağlıklı günleriniz olsun bebişlerinizle
Ben de özele gidiyorum. Kendi doktorum yapacak. İlk aylarda devlet hastanesine gitmiştim. Sıra bulamazsın detaylı ultrason randevusu al demişlerdi. Hala duruyor randevu. Belki ona da giderim

Ben geçtiğimiz 2 hafta aralıksız yaşadım. Zaten migrenim var tetiklendi tüm yaşam enerjim gitti diyebilirim. Ama bana bşy çook iyi geliyor tüm baş ağrısı çekenler deneyebilir.

2 şakağınıza ufak peçetelrr içine çeyrek çay kaşığı karabiber üzerine kolonya. Katlayın şakaklarınıza koyun ve kafanızı sarın. Başta biraz yanma oluyor dayanılmaz değil sonra müthiş rahatlıyorsunuz. Karabiberi abartmayın dozları yükseltmeyin sakın. Geçmiş olsun
Teşekkürler tarif için. Tekrar ağrılarım olursa denicem. HeySero HeySero bende de çok sık migren atağı oluyor. Daha sabah gözümü açar açmaz başlıyor. Sabah 1 akşam 1 parol içiyorum yok. Uyuyorum yok. Geçen gün hüngür hüngür ağladım artık ağrıdan. Kafamın tepesinde buz aküsü koymuştum. İşe yarıyor en azından onunla uyuyakalmışım. Yoksa hastaneye koşacaktım. 😔

Teşekkürler tarif için. Tekrar ağrılarım olursa denicem. HeySero HeySero bende de çok sık migren atağı oluyor. Daha sabah gözümü açar açmaz başlıyor. Sabah 1 akşam 1 parol içiyorum yok. Uyuyorum yok. Geçen gün hüngür hüngür ağladım artık ağrıdan. Kafamın tepesinde buz aküsü koymuştum. İşe yarıyor en azından onunla uyuyakalmışım. Yoksa hastaneye koşacaktım. 😔
Valla hayırla bi tamamlasaydık 9 ayı

Benim de migrenim var bir kaç haftadır hergün tutuyor.Acile de gittim ama zaten acilde de bir şey yapmıyorlar.Ya patates bağlamak yada buz aküsü koymak iyi geliyor ben o şekilde uyuyorum.

Back
X