Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    75
Benim de 13’ten itibaren bulantılar azalışa geçmişti ama son bir haftadır geceleri geri döndüler hatta çıkartacak derecede şiddetli olduğu oldu. Hormonal dalgalanmalardandır diye düşünüyorum, başka şikayetiniz yoksa içinizi ferah tutun

Ben de özele gidiyorum. Kendi doktorum yapacak. İlk aylarda devlet hastanesine gitmiştim. Sıra bulamazsın detaylı ultrason randevusu al demişlerdi. Hala duruyor randevu. Belki ona da giderim

Kızlar ben de tetanozu yaptırmayı düşünüyorum. Doğum anında bir komplikasyon gerçekleşmemesi için yapılıyormuş

Teşekkürler tarif için. Tekrar ağrılarım olursa denicem. HeySero bende de çok sık migren atağı oluyor. Daha sabah gözümü açar açmaz başlıyor. Sabah 1 akşam 1 parol içiyorum yok. Uyuyorum yok. Geçen gün hüngür hüngür ağladım artık ağrıdan. Kafamın tepesinde buz aküsü koymuştum. İşe yarıyor en azından onunla uyuyakalmışım. Yoksa hastaneye koşacaktım.

Valla hayırla bi tamamlasaydık 9 ayı

Benim de migrenim var bir kaç haftadır hergün tutuyor.Acile de gittim ama zaten acilde de bir şey yapmıyorlar.Ya patates bağlamak yada buz aküsü koymak iyi geliyor ben o şekilde uyuyorum.

Ben de özele gidiyorum. Kendi doktorum yapacak. İlk aylarda devlet hastanesine gitmiştim. Sıra bulamazsın detaylı ultrason randevusu al demişlerdi. Hala duruyor randevu. Belki ona da giderim
Kendi doktorunuza ek bir ödeme yapıyor musunuz bunun için yoksa zaten kontrol haftasında kendileri mi yapıyor bunu öğrenmek istiyorum

Şükür Allah'a yapılır başka bir kişiye ya da duruma değil,emin olun şükret diyenin gemisi güzel yuruyirdur,ya da onda da yoksa kendisine layık gördüğü budurherkesin kendi fikri düşüncesi beni ilgilendirmez ,ben kendi şartlarımda bunları fahiş buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…