- Konu Sahibi denizzehra
- #6.921
Bu doğru yanlıştan ziyade tamamen isteğe bağlı aslında, ben daha hamile değilken birçok eşyayı unisex olarak almıştım hem bebek arabası oto koltuğu gibi büyük hem de ateşölçer banyo seti mama tabağı vs gibi küçük şeyleri. Hatta geçenlerde hesapladım şuana kadar aldıklarımın toplamından daha fazla kâr etmişim yani misal 25 bin harcadıysam şuanki zamlı fiyatlarına göre 35 bin kâr etmişim eğer almamış olsaydım şuan 60-70 bin gibi bir tutar harcamam gerekecekti. Ben bunu hamileliğe bağlamıyorum Allahım nasip edecek inşallah bigün kullanacağım ,Allah korusun aksi bir durumda en kötü satarım hepsini diye düşünerek alıyorum. Bu arada tüp bebek ile hamile kaldım yine de yılmadım almaktanKızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var
Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde
![]()