• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    88
Kızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analık😂 sizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var 🤓 Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde 🤸🏻‍♂️
Bu doğru yanlıştan ziyade tamamen isteğe bağlı aslında, ben daha hamile değilken birçok eşyayı unisex olarak almıştım hem bebek arabası oto koltuğu gibi büyük hem de ateşölçer banyo seti mama tabağı vs gibi küçük şeyleri. Hatta geçenlerde hesapladım şuana kadar aldıklarımın toplamından daha fazla kâr etmişim yani misal 25 bin harcadıysam şuanki zamlı fiyatlarına göre 35 bin kâr etmişim eğer almamış olsaydım şuan 60-70 bin gibi bir tutar harcamam gerekecekti. Ben bunu hamileliğe bağlamıyorum Allahım nasip edecek inşallah bigün kullanacağım ,Allah korusun aksi bir durumda en kötü satarım hepsini diye düşünerek alıyorum. Bu arada tüp bebek ile hamile kaldım yine de yılmadım almaktan 😅

Ayy benimde aynıydı 2. Trimesterı girdiğim gün bi uyandım bütün belirtiler gitmiş göğüs ağrısı mide bulantısı cok korkmustum ama sonra arastirdim doktoruma sordum normalmis 🙂
Evet evet normalmiş ama işte hormonlar 🤷🏻‍♀️😂 ne güzel bulantında bitmiş ben hala prilam içmeye devam ediyorum. Denemek için 1 haftasonu içmedim bütün günüm kusmakla geçti 🤦🏻‍♀️

Bu doğru yanlıştan ziyade tamamen isteğe bağlı aslında, ben daha hamile değilken birçok eşyayı unisex olarak almıştım hem bebek arabası oto koltuğu gibi büyük hem de ateşölçer banyo seti mama tabağı vs gibi küçük şeyleri. Hatta geçenlerde hesapladım şuana kadar aldıklarımın toplamından daha fazla kâr etmişim yani misal 25 bin harcadıysam şuanki zamlı fiyatlarına göre 35 bin kâr etmişim eğer almamış olsaydım şuan 60-70 bin gibi bir tutar harcamam gerekecekti. Ben bunu hamileliğe bağlamıyorum Allahım nasip edecek inşallah bigün kullanacağım ,Allah korusun aksi bir durumda en kötü satarım hepsini diye düşünerek alıyorum. Bu arada tüp bebek ile hamile kaldım yine de yılmadım almaktan 😅
Farka bakarmısınız işte işin bide maddi yönü var diğer kızlarında dediği gibi kasım indirimlerinde çok güzel şeyler vardı korkumdan bişey alamadim ama maşallah bakış açınız içimi ferahlattı sonuçta biz ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur 🙏🏻 Bu arada kutluyorum hamileliğinizi bende artık tüp bebeğe baslıyorum dediğm ay hamile kaldım oysa 4 sene bi kimyasal dısında gebeliği uzaktan yakından görememistim çok şükür Rabbim mucizesini gösterdi. Allahım isteyen herkese nasip etsin düşmanımı bile bu imtihanla sınamasın çok zor 😔

Evet evet normalmiş ama işte hormonlar 🤷🏻‍♀️😂 ne güzel bulantında bitmiş ben hala prilam içmeye devam ediyorum. Denemek için 1 haftasonu içmedim bütün günüm kusmakla geçti 🤦🏻‍♀️
Off ilk 3 ay tuvalette yatıp kalkıyordum diyebilirim yani hala tamamen bitmiş değil 3 5 günde bir uğruyor ama şuan kusma gibi değilde öğürme benimki 😀

Farka bakarmısınız işte işin bide maddi yönü var diğer kızlarında dediği gibi kasım indirimlerinde çok güzel şeyler vardı korkumdan bişey alamadim

Bebek sektöründe ebebekte nerdeyse her gün kampanya oluyor. Mobil uygulamayı indirip takip edebilirsiniz. Deterjan kategorisinde 3 al 2 öde, oyuncaklarda %50 indirim gibi. Ebebek'in kendi markalı ürünleri piyasaya göre çok ucuz oluyor ve kalite olarak da iyi yani. Bim-A101-Şok nerdeyse her hafta bebek ürünleri getiriyor. Genelde ebebekteki aynı ürünler aynı fiyatta oluyor. Markası farklı sadece. Normalde aşırı pahalı markalı bir ürün çok ucuza gelebiliyor. Mesela şu meşhur silikon önlükler. Ama ebebekte mutlaka aynı ürünün muadili oluyor ve kalite farkı yok. İlla şu marka olacak diye bir beklentiniz yoksa Bim-A101-Şok-Ebebek kampanyaları ile birçok eşyayı halledebilirsiniz.

Bebek sektöründe ebebekte nerdeyse her gün kampanya oluyor. Mobil uygulamayı indirip takip edebilirsiniz. Deterjan kategorisinde 3 al 2 öde, oyuncaklarda %50 indirim gibi. Ebebek'in kendi markalı ürünleri piyasaya göre çok ucuz oluyor ve kalite olarak da iyi yani. Bim-A101-Şok nerdeyse her hafta bebek ürünleri getiriyor. Genelde ebebekteki aynı ürünler aynı fiyatta oluyor. Markası farklı sadece. Normalde aşırı pahalı markalı bir ürün çok ucuza gelebiliyor. Mesela şu meşhur silikon önlükler. Ama ebebekte mutlaka aynı ürünün muadili oluyor ve kalite farkı yok. İlla şu marka olacak diye bir beklentiniz yoksa Bim-A101-Şok-Ebebek kampanyaları ile birçok eşyayı halledebilirsiniz.
Bir marka beklentim yok tabi pazar günü e bebekten aldık mesela zıbın bi kaç alt üst takım gayette uygundu max 200-300 liraya cok guzel takimlar var eğer alışverişe başlarsam kesinlikle bende oralardan alıcam hatta semt pazarlarına bile çok güzel şeyler geliyor oralardan da alabilirim ☺️ Teşekkür ederim 💐

Back
X