• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    21
Kızlar geceleri sırt üstü uyuyormusunuz.zararli diye uyumamaya çalışıyorum ama sürekli yan yatmaktan omzum düştü bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum.sanirim mesaneye baskı yapıyor tuvalete kalkıyorum ki çok afedersiniz bır iki damla ancak yapıyorum.bu sadece sirt üstü yattigim zamanlarda oluyor.sizdede varmı bu durum.14 hafta üzeri olanlar

Kızlar geceleri sırt üstü uyuyormusunuz.zararli diye uyumamaya çalışıyorum ama sürekli yan yatmaktan omzum düştü bazen kendimi sırtüstü uyurken buluyorum.sanirim mesaneye baskı yapıyor tuvalete kalkıyorum ki çok afedersiniz bır iki damla ancak yapıyorum.bu sadece sirt üstü yattigim zamanlarda oluyor.sizdede varmı bu durum.14 hafta üzeri olanlar
Bende öyleyim. 14+2 deyim. Düz yatmayı seviyorum kendimi şartladım sağ sol diye ama geceleri Zehir oluyor bir kalkıyorum yine düz yatıyorum ayakları dikmişim 🤭 kulaklarımda bası yarası oluşacak neredeyse. Çok acıyor 🥹

Bende cyber travel düşünüyordum ama çok ağır olmadığını söylediler ve tek elle kapanıp açılıyor deniliyor bide eve de taşımayacağım arabada sabit duracak kullanabilirim gibi duruyor. Puset olanlar özellikle oto koltuğu olarak kullanılanlar malesef şart çünkü hemşireler araçta görmeyince bebeği teslim etmiyorlar bide bebek arabalarına takılınca kullanışlı oluyor
İlk kez duyuyorum pusetsiz teslim edilmediğini. Eşim heyecandan puseti unutmuş arabada ben bebeği servisten kucağımda aldım çıktım gittim bir şey diyen olmadı 😂
Ben e bebekte birkaç travel denedim yok dedim abi ben travel tasiyamam benim harcım değil ve kesine kesin kabin boy alacağım pusetli bir şekilde baktığım arabalar da öyle zaten :)
Malesef en hafif dedikleri bile taşınacak gibi değil. Şuan kabin boy kullanıyorum çok hafif bir elimde bebek varken diğer elimde taşıyıp açıp kapatabiliyorum Dünya varmış resmen.

İlk kez duyuyorum pusetsiz teslim edilmediğini. Eşim heyecandan puseti unutmuş arabada ben bebeği servisten kucağımda aldım çıktım gittim bir şey diyen olmadı 😂

Malesef en hafif dedikleri bile taşınacak gibi değil. Şuan kabin boy kullanıyorum çok hafif bir elimde bebek varken diğer elimde taşıyıp açıp kapatabiliyorum Dünya varmış resmen.
markası ne canım?

Ben 15+2 deyim, istediğim şekilde uyuyorum şu an
Yan yatmak çoğu zaman mide bulantısı yapıyor bende zaten 😕
20. haftadan sonra sırt üstü yatmak önerilmiyormuş
Hamile yastığı ile ya da dizlerin arasına uzun bir yastık koyarak uyumayı denediniz mi hiç
Ben denemedim ama o yastıklar düz yatmaya engel olabiliyormuş

Ben de bebek arabasını Cybex’ten almayı düşünüyorum ama mağazasına gidip bakmadım henüz
Aranızda Cybex almayı düşünen araştırıp modeline karar veren var mı ya da önceki bebişlerinde Cybex kullanıp kullandığı modelden memnun kalan var mı
Çok model var 🤷🏼‍♀️

Bir de kızlar folik asit içmeye devam ediyor musunuz devam ediyorsanız da doktorunuz ne zaman bırakacağınızı söyledi mi
Ben 15+2 deyim, devam ediyorum
Aktif FolicUs içiyorum
Kutu 2 hafta sonra bitecek, bitince folik asit içmeyi kesecekmişiz

Bende bi türlü sol tarafa yatmayı beceremiyorum

Bende öyleyim. 14+2 deyim. Düz yatmayı seviyorum kendimi şartladım sağ sol diye ama geceleri Zehir oluyor bir kalkıyorum yine düz yatıyorum ayakları dikmişim 🤭 kulaklarımda bası yarası oluşacak neredeyse. Çok acıyor 🥹
Ya işte 16dan sonra tehlikeliymis Bebek için sırt üstü yatmak.yuzustu kesinlikle olmaz deniliyor zaten.ama dediğin gibi istemsizce kendimi sırtüstü yatarken buluyorum ne olacak bilmem.doktorlar bu konuda bi uyarı yapmadı hiç ben sosyal medyada gördüklerimle araştırıyorum oda huzursuz ediyor

Ben 15+2 deyim, istediğim şekilde uyuyorum şu an
Yan yatmak çoğu zaman mide bulantısı yapıyor bende zaten 😕
20. haftadan sonra sırt üstü yatmak önerilmiyormuş
Hamile yastığı ile ya da dizlerin arasına uzun bir yastık koyarak uyumayı denediniz mi hiç
Ben denemedim ama o yastıklar düz yatmaya engel olabiliyormuş
Eşim benden daha çok hamile,o bacak arasına yastık koymadan uyuyamaz bel fitigini rahatlatiyormus 😅 ben hiç rahat edemiyorum ama deneyecez artık biseyler

Bir de kızlar folik asit içmeye devam ediyor musunuz devam ediyorsanız da doktorunuz ne zaman bırakacağınızı söyledi mi
Aktif FolicUs içiyorum
Hiç tek başına folik asit kullanmadım ben canım. Hamilelik öncesinden beri elenatal kullanıyorum multivitamin içinde 400mg folik asit var halende onu kullanmaya devam ediyorum.hamilelik sonuna kadar kullanırım.

Aktif FolicUs içiyorum
Şimdi doktordan çıktım elimde yarım kutu folik asit vardı doktorum bitince bırak multivitamine başlayalım dedi kutu bitince ona başlayacağım 11+5 ben QFolin kullanıyorum

Eşim benden daha çok hamile,o bacak arasına yastık koymadan uyuyamaz bel fitigini rahatlatiyormus 😅 ben hiç rahat edemiyorum ama deneyecez artık biseyler

Hahahah evet bizden daha hamileler çoğu zaman 😄
İleride bel ağrımız olunca biz de öyle yatmak zorunda kalacağız gibi duruyor 😬

Hanımlar doktorum cinsiyet tahmini yaptı ama %70 dedi nub çıkıntısını gördük ona göre yorumladı buyrun sizden de alalım 😅 ikizlerim olucak üstteki alttakini sıkıştırmış zor gördük onu

Eklentiler

• E2DB1ABC-3FFD-46F9-AC88-80BB44557A75.webp
    E2DB1ABC-3FFD-46F9-AC88-80BB44557A75.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 14
Hiç tek başına folik asit kullanmadım ben canım. Hamilelik öncesinden beri elenatal kullanıyorum multivitamin içinde 400mg folik asit var halende onu kullanmaya devam ediyorum.hamilelik sonuna kadar kullanırım.

Ben de evlendikten iki ay sonra Elenatal 1 kullanmaya başlamıştım, o zaman bebek düşüncemiz yoktu da hamilelikten önce folik asite başlamak öneriliyor diye doktor onayıyla başlamıştım
7 ay kullandım
Bebiş düşünmeye başlayınca da doktor Elenatal 1 yerine tek folik asit verdi
Hamile kalınca da başka marka ile ama tek folik asitle devam ettim

Şimdi doktordan çıktım elimde yarım kutu folik asit vardı doktorum bitince bırak multivitamine başlayalım dedi kutu bitince ona başlayacağım 11+5 ben QFolin kullanıyorum

Ben folik asit dışında 9+1 de günde 5 damla D vitamini içmeye başladım
15+0 da da yarım su bardağı ev yapımı vişne suyunun içerisine 5 ml sıvı demir ilacı karıştırarak içmeye başladım
Şu an tek tek alıyorum yani bütün takviyeleri
Bakalım ileride multivitamine çevirecek mi doktorum

Canım ben pahalı bişey almak istemedim sonuçta çok kısa süre kullanılacak.bu eşofmanı aldım çok rahat ettim diz falanda yapmıyor disardada giyiyorum yürüyüş yaparken falan.bende kiloluydum zaten bide şişkinlik vs aşırı çıkıyor karnım özellikle akşamları.fikir olsun bakmak istersen
Çok teşekkür ederim bu rahat görünüyor 🌸

Ben artişin kalin taytini aldim uzun gomlekle giyiyorm cok rahat, hm pantolon aldim bacaklar guzel oldu karin kismi sikti esnek degildi iade edicem bi tane dr lcwdan deneyerek aldim cabuk bollasiyor ama rahat en azindan bi de normal esofman giyorum
Haftasonu bir lcw’ya da bakayım 🥰 tesekkur ederimm

Back
X