- 10 Kasım 2024
- 3.928
- 22.515
- 228
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
- #5.161
2 gündür şiddetli baş ağrım oluyor. Acaba namazdan sonra geri yattığım için mi diyorum ama hep yatıyordum. sizde de var mı baş ağrısı sürekli parol da içmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür şiddetli baş ağrım oluyor. Acaba namazdan sonra geri yattığım için mi diyorum ama hep yatıyordum. sizde de var mı baş ağrısı sürekli parol da içmek istemiyorum
Sanirim bu yeni bir yasa ben de gecenlerde Instagram yorumlarinda okudum. Bircok aile bebeklerini cikartamamis hatta birisine polis cagirilmis.İlk kez duyuyorum pusetsiz teslim edilmediğini. Eşim heyecandan puseti unutmuş arabada ben bebeği servisten kucağımda aldım çıktım gittim bir şey diyen olmadı
Malesef en hafif dedikleri bile taşınacak gibi değil. Şuan kabin boy kullanıyorum çok hafif bir elimde bebek varken diğer elimde taşıyıp açıp kapatabiliyorum Dünya varmış resmen.
Bana da doktor 12.haftaya kadar folikasit vermisti simdi elevit 2 ve magnezyum verdi.Hiç tek başına folik asit kullanmadım ben canım. Hamilelik öncesinden beri elenatal kullanıyorum multivitamin içinde 400mg folik asit var halende onu kullanmaya devam ediyorum.hamilelik sonuna kadar kullanırım.
Genelde annelerin hisleri dogru oluyor. Ben ilk bebegimde hep kiz hissetmistim basta erkek denildi sonra kiz oldugu netlesti ama ben hep icten icten biliyordum. Simdi de en basindan beri erkek hissediyorum saniryorum ki bu da erkek. Saglikla dogsunlar herseyden önceKız gibi hissediyorum ama bilmiyorum tabi![]()
İkiz anneleri için söyleyeyim ben de Joie marka kullanıyorum. 2. El aldık bu arada. Çok kullanışlı ve sağlam. Arabanın içinde yaşıyorlar resmen. Yıkanabilmesi sağlamlığı vs. önemli oluyor. Ben de baston model bebek arabalarını hiç önermiyorum. Kalitesiz gerçekten. İki ayrı kolu olması problem. Ama bu arabada ben çantaları rahat rahat asabiliyorum. Hop su şişesi hop çubuk kraker elimin altındaArkadaşlar bebek arabasında sürülebilir olması çok önemli tek elle kapama açma diye bir şey yok , ortalama kaliteli bir arabanın ağırlığı belli zaten,ben ilk Pierre Cardin aldım ama asla sokakta sürülmuyor,tekeri dönüyor takılıyor sabirliyorum gitmiyor gene ,sonra baston puset aldım ,yorumlardan yok hafif yok tek el yok portatif,o da oyuncak gibi kalitesiz incecik o yüzden hafif,sonra gittim joie marka normal 4 tekerlekli bir bebek arabası aldım,keyfime baktim,çocuk uyuyor alt sepetine çantası iviri ziviri,çok çok memnunum,kaliteli kullanışlı alın en çok lazım.sey bebek arabası tatilde AVM de dışarda çocuklar içinde durmayı uyumayı çok seviyor ben veriyorum eline bir çubuk kraker ,cips topitoo vs etrafı izliyorlar stres atıyorlar bende yürüyüşumu,kahve bardağı yeri var,kahvemi.aliyorum,isim varsa onu yoksa hava güzelse parkta biraz dolaşıp dönüyoruz evimize ,hele ilk bebeginilanlar her iki cinse de uygun renk alın,bir dünya paraya Pembe mavi filan bence gerek yok diğeri de kullanır ,ben crocs terlikleri de hep unisex renk aldım taş gibiler 2.de kullandı şimdi nasip olursa 3.de kullanacak,bunları hep hatıra diye saklamistim,yoksa elbise oyuncak.neredeyse hiç yok hep verdim arabayı da oto koltuğu filan satacaktim artık bundan sonra
Kaliteli sağlam olanların malzeme kalitesinden kaynaklı bir kütlesi oluyor.zaten,piyasada kaliteli olan bu tarz markalar çok da güzel,cybex de güzel ben onun da kangrusunu almıştım sırt çantası gibi ,eşim tatilde sırtına takiyordu ve biz müze,tarihi yerler hep öyle gezerdik misal Efes antik kenti araba ile değil kanguru ile gezdik hep o da o konuda çok rahatİkiz anneleri için söyleyeyim ben de Joie marka kullanıyorum. 2. El aldık bu arada. Çok kullanışlı ve sağlam. Arabanın içinde yaşıyorlar resmen. Yıkanabilmesi sağlamlığı vs. önemli oluyor. Ben de baston model bebek arabalarını hiç önermiyorum. Kalitesiz gerçekten. İki ayrı kolu olması problem. Ama bu arabada ben çantaları rahat rahat asabiliyorum. Hop su şişesi hop çubuk kraker elimin altında![]()
Şuan Pierre Cardin JoJo kullanıyorum çok hafif çok az yer kaplıyor.markası ne canım?
Merhaba hangi modeli aldiniz acaba? Biz kime sorsak yan yana almayin her kapidan gecmiyor kullanmasi zor ayrica puset takilamiyor dedi arka arkaya olan bakiyoruz. Sizinki nasildi?İkiz anneleri için söyleyeyim ben de Joie marka kullanıyorum. 2. El aldık bu arada. Çok kullanışlı ve sağlam. Arabanın içinde yaşıyorlar resmen. Yıkanabilmesi sağlamlığı vs. önemli oluyor. Ben de baston model bebek arabalarını hiç önermiyorum. Kalitesiz gerçekten. İki ayrı kolu olması problem. Ama bu arabada ben çantaları rahat rahat asabiliyorum. Hop su şişesi hop çubuk kraker elimin altında![]()
Arka arkaya olan da bize pek kullanışlı gelmedi. Büyüdüklerinde ikisini birden kontrol edemeyiz diye düşündük. Aire modelini aldık. Genellikle kapılardan asansörlerden geçiyor. Rahatlıkla AVM gezebiliyoruz. Marketlerde reyonların arası darsa zor oluyor. Kasadan geçmiyor çoğu zaman. Birimiz çocukları alıp dışarı çıkıyor diğeri alışveriş yapıyor. Bir de bizim arabanın bagajı küçük. Sadece bebek arabası sığıyor. Pusetleri de ayrı aldık. Arabada hep bağlı duruyor. Sanırım ilk 1 ay pusetle taşıdık bebekleri o da hastaneye gidip gelirken. Bebekler ağırlaşınca pusetleri sürekli tak çıkar yapamazsınız. Bebek arabası için önemli bir özellik değil benceMerhaba hangi modeli aldiniz acaba? Biz kime sorsak yan yana almayin her kapidan gecmiyor kullanmasi zor ayrica puset takilamiyor dedi arka arkaya olan bakiyoruz. Sizinki nasildi?
Sunu anlayamadim pusetleri bu arabaya takabildiniz mi? 1 aylıktan itibaren bu bebek arabasini pusetsiz bu sekliyle kullanabildiniz mi?Arka arkaya olan da bize pek kullanışlı gelmedi. Büyüdüklerinde ikisini birden kontrol edemeyiz diye düşündük. Aire modelini aldık. Genellikle kapılardan asansörlerden geçiyor. Rahatlıkla AVM gezebiliyoruz. Marketlerde reyonların arası darsa zor oluyor. Kasadan geçmiyor çoğu zaman. Birimiz çocukları alıp dışarı çıkıyor diğeri alışveriş yapıyor. Bir de bizim arabanın bagajı küçük. Sadece bebek arabası sığıyor. Pusetleri de ayrı aldık. Arabada hep bağlı duruyor. Sanırım ilk 1 ay pusetle taşıdık bebekleri o da hastaneye gidip gelirken. Bebekler ağırlaşınca pusetleri sürekli tak çıkar yapamazsınız. Bebek arabası için önemli bir özellik değil bence
Benimde 2-3 gündür ara ara oluyor sol üst tarafımda böyle iğne saplar gibi belli biryerde, yürüdükçe nefes aldıkça saplıyor sanki2 gündür şiddetli baş ağrım oluyor. Acaba namazdan sonra geri yattığım için mi diyorum ama hep yatıyordum. sizde de var mı baş ağrısı sürekli parol da içmek istemiyorum
Hayır bu modele puset takılmıyor zaten. Puset ayrı bebek arabası ayrı. Yanlış olmasın 1 ya da 2 aylıktı sanırım artık bebekleri pusetle getir götür zor geliyordu. Bebek arabasının sırt kısmı yatıp yatak gibi oluyor. Bebekleri yatırıyorduk artık.Sunu anlayamadim pusetleri bu arabaya takabildiniz mi? 1 aylıktan itibaren bu bebek arabasini pusetsiz bu sekliyle kullanabildiniz mi?
Kesinlikle sürüş çok önemli, cybex eezy twist mesela çok övülüyor ama bence hiç güzel değil kuzenim aldı marka isminden ve övülmesinden dolayı 1 senedir kullanıyor ama hiç memnun değil bende birkaç kez kullandım onu hiç sevemedim tekerlekleri çok takılıyor özellikle ön tekerleri istediğim manevra kabiliyetine sahip değil ara ara ön kısmı kaldırıp tekerlerin düzelmesini sağlamıştım mesela, dümdüz biyerde kullanılacaksa tamam ama diğer türlü çok takır tukur giden bir araç benceArkadaşlar bebek arabasında sürülebilir olması çok önemli tek elle kapama açma diye bir şey yok , ortalama kaliteli bir arabanın ağırlığı belli zaten,ben ilk Pierre Cardin aldım ama asla sokakta sürülmuyor,tekeri dönüyor takılıyor sabirliyorum gitmiyor gene ,sonra baston puset aldım ,yorumlardan yok hafif yok tek el yok portatif,o da oyuncak gibi kalitesiz incecik o yüzden hafif,sonra gittim joie marka normal 4 tekerlekli bir bebek arabası aldım,keyfime baktim,çocuk uyuyor alt sepetine çantası iviri ziviri,çok çok memnunum,kaliteli kullanışlı alın en çok lazım.sey bebek arabası tatilde AVM de dışarda çocuklar içinde durmayı uyumayı çok seviyor ben veriyorum eline bir çubuk kraker ,cips topitoo vs etrafı izliyorlar stres atıyorlar bende yürüyüşumu,kahve bardağı yeri var,kahvemi.aliyorum,isim varsa onu yoksa hava güzelse parkta biraz dolaşıp dönüyoruz evimize ,hele ilk bebeginilanlar her iki cinse de uygun renk alın,bir dünya paraya Pembe mavi filan bence gerek yok diğeri de kullanır ,ben crocs terlikleri de hep unisex renk aldım taş gibiler 2.de kullandı şimdi nasip olursa 3.de kullanacak,bunları hep hatıra diye saklamistim,yoksa elbise oyuncak.neredeyse hiç yok hep verdim arabayı da oto koltuğu filan satacaktim artık bundan sonra
Simdi anladim tamamdir tesekkurlerHayır bu modele puset takılmıyor zaten. Puset ayrı bebek arabası ayrı. Yanlış olmasın 1 ya da 2 aylıktı sanırım artık bebekleri pusetle getir götür zor geliyordu. Bebek arabasının sırt kısmı yatıp yatak gibi oluyor. Bebekleri yatırıyorduk artık.
Hayırlı olsun ilk bebekleriniz mi ikiz olunca çok daha heyecanlıdır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bende 42 yaşındayım,görenler duyanlar çok şaşırıyor sizinde öyle miMerhaba arkadaşlar, benim de dün doktorum 8+1 kontrolümde fetal dna yapalım dedi. Pgt li embriyo ile gebelik elde ettiğim için bana tuhaf geldi. 2 hafta sonra kontrol var. 10.haftam oluyor. 12.haftada da fetal için kan verecekmişim bir de ultrason ile ense burun ölçümleri yapılacakmış.
Yaşım 44, ikizlere hamileyim. Pgt li embriyo olması birşey değiştirmiyor mu? Sizlerden bilgi alayım, ona göre 2 hafta sonra gidince konuşacağım doktorla.
Benim 3 ve 4 olacak. İlk bebeklerim de ikizHayırlı olsun ilk bebekleriniz mi ikiz olunca çok daha heyecanlıdır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bende 42 yaşındayım,görenler duyanlar çok şaşırıyor sizinde öyle mi![]()
Sürüş en önemli husus sokakta pazarda aynen de on tekerlekler çok takılıyordu başka aldım ,yoksa çok yoruyor insanıKesinlikle sürüş çok önemli, cybex eezy twist mesela çok övülüyor ama bence hiç güzel değil kuzenim aldı marka isminden ve övülmesinden dolayı 1 senedir kullanıyor ama hiç memnun değil bende birkaç kez kullandım onu hiç sevemedim tekerlekleri çok takılıyor özellikle ön tekerleri istediğim manevra kabiliyetine sahip değil ara ara ön kısmı kaldırıp tekerlerin düzelmesini sağlamıştım mesela, dümdüz biyerde kullanılacaksa tamam ama diğer türlü çok takır tukur giden bir araç bencebagi neo 2 düşünüyordum o da benzer bir ürün o yüzden emin olamadım vazgeçtim ondanda
Vay be sorması ayıp neden bu kadar ara verip tekrar tüp yaptınız hayırlı olsunBenim 3 ve 4 olacak. İlk bebeklerim de ikizAma 20 yaşındalar. Onlar normal hamilelik. Bunlar tüp bebek.
![]()