• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    21
Benim 3 ve 4 olacak. İlk bebeklerim de ikiz🙈 Ama 20 yaşındalar. Onlar normal hamilelik. Bunlar tüp bebek. 🧿💕
Vay be sorması ayıp neden bu kadar ara verip tekrar tüp yaptınız hayırlı olsun 🙂tek yumurtami çift mi onlarda ve bunlarda
[/QUOTE]
Onlar çift yumurta, bunlarda zaten tüp bebek ile oldu çift yumurta ikizi

Bazı günler bende de baş ağrısı oluyor, gözüme de vuruyor ağrı
Hamilelikte baş ağrısına normal diyorlar ama yeterince uyumaya, su içmeye, aç kalmamaya dikkat edin

Benimde 2-3 gündür ara ara oluyor sol üst tarafımda böyle iğne saplar gibi belli biryerde, yürüdükçe nefes aldıkça saplıyor sanki

Galiba susuzlukta etkiliyor evet. Yatarken herşey çok güzel ama ayağa kalkınca fena

Vay be sorması ayıp neden bu kadar ara verip tekrar tüp yaptınız hayırlı olsun 🙂tek yumurtami çift mi onlarda ve bunlarda
İkinci evliliğim, erkek infertilite sorunumuz vardı. Ama zaten benim yaşım da 42 idi. Mecburen hemen tüp bebeğe başladık. 7 opu ve 5.transfer den sonra, Elhamdülillah bugünlere geldik 🤲
[/QUOTE]
Benim çocukluk arkadaşımin eşinde de infertilite var ama onlarda olmadı çocuk hatta taledavisi de yok dediler onlarda evlatlık aldı şimdi onunla da mutlular 🧡

İlk kez duyuyorum pusetsiz teslim edilmediğini. Eşim heyecandan puseti unutmuş arabada ben bebeği servisten kucağımda aldım çıktım gittim bir şey diyen olmadı 😂

Malesef en hafif dedikleri bile taşınacak gibi değil. Şuan kabin boy kullanıyorum çok hafif bir elimde bebek varken diğer elimde taşıyıp açıp kapatabiliyorum Dünya varmış resmen.
Aslında yurt dışında bu şekilde onu eklemeden yazmışım 😅

Back
X