• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    21
Benim 3 ve 4 olacak. İlk bebeklerim de ikiz🙈 Ama 20 yaşındalar. Onlar normal hamilelik. Bunlar tüp bebek. 🧿💕
Vay be sorması ayıp neden bu kadar ara verip tekrar tüp yaptınız hayırlı olsun 🙂tek yumurtami çift mi onlarda ve bunlarda
[/QUOTE]
Onlar çift yumurta, bunlarda zaten tüp bebek ile oldu çift yumurta ikizi

Bazı günler bende de baş ağrısı oluyor, gözüme de vuruyor ağrı
Hamilelikte baş ağrısına normal diyorlar ama yeterince uyumaya, su içmeye, aç kalmamaya dikkat edin

Benimde 2-3 gündür ara ara oluyor sol üst tarafımda böyle iğne saplar gibi belli biryerde, yürüdükçe nefes aldıkça saplıyor sanki

Galiba susuzlukta etkiliyor evet. Yatarken herşey çok güzel ama ayağa kalkınca fena

Vay be sorması ayıp neden bu kadar ara verip tekrar tüp yaptınız hayırlı olsun 🙂tek yumurtami çift mi onlarda ve bunlarda
İkinci evliliğim, erkek infertilite sorunumuz vardı. Ama zaten benim yaşım da 42 idi. Mecburen hemen tüp bebeğe başladık. 7 opu ve 5.transfer den sonra, Elhamdülillah bugünlere geldik 🤲
[/QUOTE]
Benim çocukluk arkadaşımin eşinde de infertilite var ama onlarda olmadı çocuk hatta taledavisi de yok dediler onlarda evlatlık aldı şimdi onunla da mutlular 🧡

İlk kez duyuyorum pusetsiz teslim edilmediğini. Eşim heyecandan puseti unutmuş arabada ben bebeği servisten kucağımda aldım çıktım gittim bir şey diyen olmadı 😂

Malesef en hafif dedikleri bile taşınacak gibi değil. Şuan kabin boy kullanıyorum çok hafif bir elimde bebek varken diğer elimde taşıyıp açıp kapatabiliyorum Dünya varmış resmen.
Aslında yurt dışında bu şekilde onu eklemeden yazmışım 😅

Ben de bebek arabasını Cybex’ten almayı düşünüyorum ama mağazasına gidip bakmadım henüz
Aranızda Cybex almayı düşünen araştırıp modeline karar veren var mı ya da önceki bebişlerinde Cybex kullanıp kullandığı modelden memnun kalan var mı
Çok model var 🤷🏼‍♀️
Ben baya araştırdım video da izledim şimdilik Cybex Balios S lux modelini düşünüyorum . YouTube da bi kadının videosu var çok detaylı anlatmış bakabilirsiniz.

Arkadaşlar selamlar, genetik taramalı tüp bebek yaptıranların bazıları sanırım fatal dna yaptırmıyor diye duymuştum, fakat burda öyle bir yazı göremedim. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanınız var mıdır?
benimde pgt’li embriyo tüp bebek doktorum yaptırmana gerek yok dedi zaten genetik tarama yapıldığı için. Ama ben yaptım cinsiyeti hemen öğrenmek için :) siz tekrar isterseniz tüp bebek doktorunuza danışın bunu

Bebek arabalarında özellikle süpansiyonları sorun. O kısmı kötü olunca bebek içinde sürekli sallanıyor ve arkadaşlarım hep uyanıyorlar dedi.

Bebeği öğrendikten sonra her iki cinsiyete uyabilecek birkaç kıyafet hediye geldi, ben de alt üst önlüklü takım ve tulum pijama aldım
Eylül sonunda Yataş’tan Juno yeni doğan yatağının setini aldım
Reflü yatağı olarak da geçiyor
Setin içinde emzirme yastığı da var
Kasım başında Babybjörn ana kucağı aldım
Yine kasım içerisinde Chicco next2me forever anne yanı beşiğini almayı düşünüyorum
O kadar çok alınacak şey var ki nereden başlayacağını bilemiyor insan 🤷🏼‍♀️
Yavaş yavaş alınacaklar listesi çıkarıyorum
Kasım içerisinde büyük parçaları almayı düşünüyorum
Chicco next2me için fiyat araştırması yaptın mı acaba? Ben de bu beşiği düşünüyorum ve mümkünse Kasım indirimlerinden almak istiyorum ama gerçekten indirim olup olmadığını nasıl anlayacağım bilemedim.

Chicco next2me için fiyat araştırması yaptın mı acaba? Ben de bu beşiği düşünüyorum ve mümkünse Kasım indirimlerinden almak istiyorum ama gerçekten indirim olup olmadığını nasıl anlayacağım bilemedim.

Ben eylül ayından beri takip ediyorum
Şu an gerçekten indirimde canım
Geçen aylarda fiyatı daha yüksekti o yüzden ben de indirime girmişken alacağım
İndirimli fiyatı her yerde aynı
Koyu gri rengini beğeniyorsan Babymall’da sadece o renkte ekstra indirim var

@NihaliMercimek bir de 20. Haftada detaylı ultrason yapılacak demişti doktorum bundan da yukarda bir arkadaş bahsetmiş. Yani bize iki kere önerdiler, herkeste öyle mi bilmiyorum
Aaa ben şuan ilk defa duydum detaylının 12. haftada da yapıldığını. Acaba benim doktorum neden yapmadı yapılması gerekiyormuydu? Başka yaptıran varmı acaba?

Ben eylül ayından beri takip ediyorum
Şu an gerçekten indirimde canım
Geçen aylarda fiyatı daha yüksekti o yüzden ben de indirime girmişken alacağım
İndirimli fiyatı her yerde aynı
Koyu gri rengini beğeniyorsan Babymall’da sadece o renkte ekstra indirim var
Teşekkür ederim 🙏 kahverengi olanı daha çok beğeniyorum ama bütçem daha önemli şuanda 😊

benimde pgt’li embriyo tüp bebek doktorum yaptırmana gerek yok dedi zaten genetik tarama yapıldığı için. Ama ben yaptım cinsiyeti hemen öğrenmek için :) siz tekrar isterseniz tüp bebek doktorunuza danışın bunu
Ben istemiyorum ama o öneriyor, yaşım ileri diye herhalde. Ama Ticari mi acaba bu işler diye insan düşünmeden edemiyor 🤔

Ben de bebek arabasını Cybex’ten almayı düşünüyorum ama mağazasına gidip bakmadım henüz
Aranızda Cybex almayı düşünen araştırıp modeline karar veren var mı ya da önceki bebişlerinde Cybex kullanıp kullandığı modelden memnun kalan var mı
Çok model var 🤷🏼‍♀️
Cybex'i görümcem aldı çok ağır olduğu için zor kullandilar o yüzden ben almayı hiç düşünmedim

Cybex'i görümcem aldı çok ağır olduğu için zor kullandilar o yüzden ben almayı hiç düşünmedim
Hangi modeli acaba bende onu düşünüyorum bide ağırlık konusunda mesela kullanım şekilleri nasıldı? Örneğin benim hep araçta duracak en fazla bagajdan indireceğim yinede ağır olması etkiler mi sizce çok?

Aaa ben şuan ilk defa duydum detaylının 12. haftada da yapıldığını. Acaba benim doktorum neden yapmadı yapılması gerekiyormuydu? Başka yaptıran varmı acaba?
Bende geçen pazartesi kontrolüm vardı tam 12. Haftaya girdiğimde , eline koluna beynine kalbine omuriliğine baktılar şükür normal dedi herşey bu detaylı ultrason mu oluyor peki?

Hangi modeli acaba bende onu düşünüyorum bide ağırlık konusunda mesela kullanım şekilleri nasıldı? Örneğin benim hep araçta duracak en fazla bagajdan indireceğim yinede ağır olması etkiler mi sizce çok?
Yani ben kendim tasiyamam o kadar ağır ki görümcem minyon ve zayıf o da hiç tasiyamadi hep eşi tasiyordu tek geldiginde benim eşim taşıyordu

Hafif modelleri de var ☺️
Guiness rekorlar kitabına giren dünyanın en küçük bebek arabası olarak geçen modeli mesela 5.5 kg
Tekerlek büyüdükçe arabanın özellikleri arttıkça ağırlığı da artıyormuş
Görümceniz daha donanımlı büyük modellerden almış olabilir

Back
X