- 1 Ağustos 2024
- 361
- 451
- 23
- Konu Sahibi denizzehra
- #6.321
Bize de hediye avokadolu Muslera ürünleri gelmişti. Bize hiç yaramadı. Poposundaki pişik daha kötü oldu. Şampuan yüzünden kafasında konak oldu. Kullandığımıza pişman olduk. Bebekten bebeğe değişiyor işte. Asla stok yapmamak lazım. Kolonya, bebe yağı, masaj kremi vs. gereksiz bence de size katılıyorum. Islak mendil de giggles ya da unibaby sade. Pamuklar da her zaman evde oldu. Pişik krizlerinde kullandık ki zeytinyağı zeytinyağı zeytinyağı. Başka çözüm aramayın diyorum.Deterfandan önce bebe sabunu var ya onu alın,sıvı ürün demek katı deterjanın bir işlemden daha geçirilerek sıvılaştırılmış halı demek,ben bilinmedik,dandik influencerler tanittiklari ürünlerin de asla doğal oldiguna inanmıyorum,koca.koca firmalar altından kalkamazken bunlar nasıl üretip satıyor,e bebekte satılan deterjanlar bebek rendelenmiş sabunlar var ya onlar güzel işte ,sampuanda kesinlikle Muslera,pahalı gelirse de seba Med,benim kızım inanılmaz alerjik, Dalin unibaby hep yara yapmıştı vücudunu doktor önerisi ile Muslera hiç kokusuz avakadolu bir deneyin yumusacik,seba Med ürünleri de gayet güzel alınabilir.gerisi hepsi para kazanmak için üretilen şeyler bebeklerde kreme yağa falan asla gerek yok,hepsi kimyasal hepsi işlem hele parfüm bebe kolonyasi bebeklerin kendi missss kokuları var zaten Allah vermiş