• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    67
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Akşamları yemekten sonra mide yanması sorunu yaşıyorum. Özellikle baharatlı salçalı bir şeyler yediysem. Üzerine birde uyumuşum uyanında midem sanki alev alıyordu. Hala daha geçmedi. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz midenizi rahatlatmak için? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim🙏🏻
Soğuk süt yeşil elma vs iyi geliyor diye biliyorum

O gunleri de gorecegiz insallah ben o korkulari Allaha sukur biraz yendim basta cok daha fazla korkuyordum ama fetal test temiz detayli usg her sey yolunda cok sukur sonuna kadar da oyle gider insallah iyi dusunelim iyi olsun. Ben de basta cok evhamliydim acikcasi biraz daha rahatladi icime bir ferahlik geldi bol bol dua edelim birbirimize iyi olsun minikler
Elbette önce bütün anne olmayı isteyen çiftler daha sonra bütün bebeğini bekleyen anneler hergün her gece dualarımda 🤲🏻 Bize de bir sorun görünmüyor denildi ama işte birazcık karnımda ağrı sertlik hissetsem soru işaretleri korkular başlıyor 🥲

Ben dayanamadim artik kizlara aldim bugun 🥹🥰 benim icindeki korku da birinden birine bir sey olursa hep ikisini saglicakla buyutememekten cok cok korkuyordum sukur Allah biraz o evhami aldi icimden cok zordu cunku elden de bir şey gelemez ki veren Allah saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah 🥹🤲🏻🧿
ayyyy içimiz açıldııı çok tatlııı 😍 kendileri gelmeden enerjileri gelmiş evinize 🤲🏻🤲🏻

ayyyy içimiz açıldııı çok tatlııı 😍 kendileri gelmeden enerjileri gelmiş evinize 🤲🏻🤲🏻
Çok şükür. Allah kimseyi bununla sinamasin yollarini gozletmesin 🤲🏻🥹🧿 kizlarim demek bile o kadar iyi ve guzel hissettiriyor ki evlerimiz bebek bereketiyle enerjisiyle o canlilikla dolsun tassin🥰🥰

Kızlar tam bulantım geçti diyorum, sivilcelerim patlıyor, sivilceler de geçti şükür dedim; gözümde arpacık çıktı bu sefer de. Hakikaten sinirlerim bozulmaya başladı 🤣 sürekli yamuluyorum, resmen yaşlandım.. ay bir de o kadar acıyor ki, çay ile ılık banyo yaptım, sarımsak sürdüm. İnşallah geçer de bir de bunun için doktora gitmek zorunda kalmam. Aynaya bakınca sanki başkası gibi oldum, vallahi sinirlerim bozuluyor yeminle yıprandım

Arkadaşlar bebeğe seçilen isimler paylaşılsa fikir olmaz mı ,Timur,oğuz kağan,Mete,Batuhan,Bumin,Barlas,baybars,Aybars ,cihan ,bunları konuştuk biz ama herkes paylassa fikir olur ,birazda keyifli birseylerden konuşulsun 😄hep bulantı kusma Ağrı 🙂
Benim kızım Mete diye tutturdu. Niloya ve canım kardeşim etkisi 😁 Eşim de çok beğendi.
Ben Kutay çok istiyordum ama Mete koyacağız sanırım.

11 haftalıkken erkek dedi hatta ben sordum kemik yapısına göre mi yoksa bacak arasına göre dediki ikisüne göre de erkek görünüyor bugün ise yüzde80 kız dedi bende gördüm bacak arası boştu
Bana da 12. haftada erkek dedi hem kemik yapısına göre hem de bacak arasına göre ama kesin değil dedi, salı günü öğreneceğiz kesin bakalım bizimki de sürpriz yapacak mı

Back
X