• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    75
Yaaa öylemi 😊 peki jel ile birliktemi kullanıyorsunuz
Bende doktor günü aynıyım,doktorun odasına girmekten dahi korkuyorum
Ya kötü birsey duyarsam korkusu 🤭
Şimdi siz sorunca baktım jel ile kullanılıyormuş ama ben helini almadım. Doppler henüz elime ulaşmadı.
En azından endişe ettiğimde kalbinin sesini dinlersen daha rahat edeceğim. Hepinizde sanırım aynı korku var.

6-7 bin çok değil mi ,sonuçta sabit bir ekrandan bakıyorlar,sermayesi bilgileri sadece malzeme yok bir şey yok🙂 tamam emekleri almalılar ama veren de emeğini kazancını veriyor ,bir tek bunla da değil ki ,ortalamasi olsa keşke 😥 hayırlı olsun ama elbette hekim gene güveni.en önemlisi bundan kisilmaz da 2,5, TL 3.-3,5 filan normal bence
keske ucuz olsa bnde 7 bine randevu aldmm malesef 2 bucuk 3 kadın doğum muayenesine verşyorz zaten her ay

Kızlar aşırı baş ağrısı yaşayan var mı. Gece bile ağrı ile uyanıyorum

Doktorum şöyle açıkladı: Ya bir anda ani bir su boşalması hissi, ki artık yavaş yavaş haftalarımız büyüdüğü için az bir su olmaz gerçekten de hissedersin dedi. Ya da damla damla şeklinde sürekli bir ıslanma olur dedi. Öksürürken, hapşırırken de ekstra su gelir dedi. Çok çok nadir durumlarda uzun saatlerde bir gelebilirmiş onun da ayrım yapılmasının çok zor olduğunu, ultrason takibi ile ancak yapılabileceğini söyledi. O da bizim haftalarda çok beklenen bir durum değilmiş. Ama tabi ki her zaman doktora danışmak gerekiyor. Bana bir hafta rapor verdi dinlen dedi, haftaya tekrar ölçüm alacak.
Anladım çok teşekkür ederim, geçmiş olsun güzelce dınlen

Günaydın kızlar🌸
Mide bulantım 12 den sonra ciddi azalmıştı tiksinmem azalmıştı. Şuan 15+3 deyim ve son 1 haftadır bulantım şiddetlendi. Sebebini anlayamadım acaba aldığım takviyelerden ötürümü? Umarım söylendiği gibi 16. haftadan sonra bulantı yaşamam🥹
Belimde ve sağ kalçamda çok fena kramp var 2 gündür magnezyum içiyorum inşallah biraz rahatlatır. Biraz uzandıktan yada
eğildikten sonra kaktığımda resmen şiddetli bir acı hissediyorum. Doktor yapabilecek hiç bir şey olmadığını söyledi 🥹 2. trimesterde söylendiği gibi rahat geçmiyor benim açımdan maalesef. Neyse önemli olan bebeğim sağlıklı olsun🫠

Günaydın kızlar🌸
Mide bulantım 12 den sonra ciddi azalmıştı tiksinmem azalmıştı. Şuan 15+3 deyim ve son 1 haftadır bulantım şiddetlendi. Sebebini anlayamadım acaba aldığım takviyelerden ötürümü? Umarım söylendiği gibi 16. haftadan sonra bulantı yaşamam🥹
Belimde ve sağ kalçamda çok fena kramp var 2 gündür magnezyum içiyorum inşallah biraz rahatlatır. Biraz uzandıktan yada
eğildikten sonra kaktığımda resmen şiddetli bir acı hissediyorum. Doktor yapabilecek hiç bir şey olmadığını söyledi 🥹 2. trimesterde söylendiği gibi rahat geçmiyor maalesef. Neyse önemli olan bebeğim sağlıklı olsun🫠

Günaydın 🌸
Bugün 18+1 olduk ve hala bulantılarım sıfırlanmış değil
Sabah uyandığımda bulanıyor, gün içinde de bulandığı oluyor
Eskiye göre çok çok iyi ama hala bitmedi benim
Takviye olarak sadece D vitamini ve demir alıyorum, onları da sabah içmiyorum
Sabah bulantılarımın sebebi takviyeler değil yani
Benim de kahkaha atınca kasıklarım ağrıyor dün araştırdım 2. trimesterde normalmiş

Kızlar aşırı baş ağrısı yaşayan var mı. Gece bile ağrı ile uyanıyorum

Ben geçtiğimiz 2 hafta aralıksız yaşadım. Zaten migrenim var tetiklendi tüm yaşam enerjim gitti diyebilirim. Ama bana bşy çook iyi geliyor tüm baş ağrısı çekenler deneyebilir.

2 şakağınıza ufak peçetelrr içine çeyrek çay kaşığı karabiber üzerine kolonya. Katlayın şakaklarınıza koyun ve kafanızı sarın. Başta biraz yanma oluyor dayanılmaz değil sonra müthiş rahatlıyorsunuz. Karabiberi abartmayın dozları yükseltmeyin sakın. Geçmiş olsun

Günaydın kızlar🌸
eğildikten sonra kaktığımda resmen şiddetli bir acı hissediyorum. Doktor yapabilecek hiç bir şey olmadığını söyledi 🥹 2. trimesterde söylendiği gibi rahat geçmiyor benim açımdan maalesef. Neyse önemli olan bebeğim sağlıklı olsun🫠
Demir alıyorsan o mide bulantısı yapıyor maalesef

Ben Almanya'da doğum yapacağım. Burada sezeryan bir seçenek değilmiş ilki sezeryan dahi olsa.
Kızım 8 yıl önce sezeryan ile doğdu. Bu defa normal için kendimi pisikolojik olarak hazırlıyorum ama korkmuyorum diyemem.

Evet benimde akrabalarım var Almanya da ya da yurtdişi öncelik vajinal doğum, bende zorunlu sezeryanım var şimdi doktorum ve ebemle ssvd olarak adım attık. Şartlı değilim öncelik sağlıkla kucağıma alayım tabiki ama şansımı denemek istiyorum diyelim. Aslında sezeryan sonrası sezeryan da en az ssvd kadar risk var . Sonuçta artık rahimde bi dikiş var araştırın bol bol deneyimleri izleyin okuyun hayırlısı olsun inşallah

Günaydın kızlar🌸
İdrar yolu enfeksiyon u olabilir mii. Brnde bir anda artan bulantı ile gittim enfeksiyon çikti

Şimdi siz sorunca baktım jel ile kullanılıyormuş ama ben helini almadım. Doppler henüz elime ulaşmadı.
En azından endişe ettiğimde kalbinin sesini dinlersen daha rahat edeceğim. Hepinizde sanırım aynı korku var.
Jel trendyoldan almıştık biz,aslında eşimin arkadaşları önermişti dooplari bebe yağı ile kullanılıyor demişlerdi.Bebe yağını çokta beğenmedim belkide erken haftalarda olduğum içindi.Ultrason jeli diye aratırsanız bulursanız çok uygun,onunla daha net duyuluyor

Ben geçtiğimiz 2 hafta aralıksız yaşadım. Zaten migrenim var tetiklendi tüm yaşam enerjim gitti diyebilirim. Ama bana bşy çook iyi geliyor tüm baş ağrısı çekenler deneyebilir.

2 şakağınıza ufak peçetelrr içine çeyrek çay kaşığı karabiber üzerine kolonya. Katlayın şakaklarınıza koyun ve kafanızı sarın. Başta biraz yanma oluyor dayanılmaz değil sonra müthiş rahatlıyorsunuz. Karabiberi abartmayın dozları yükseltmeyin sakın. Geçmiş olsun
Yaa kokusuna dayanabilirsem deneyim teşekkürler

Back
X