- Konu Sahibi denizzehra
- #6.901
Bende de durum aynı, bir de çalışıyorum; sabahları uyanırken zorlanıyorum bu yüzdenBen de dönerken bile hep uyanıyorum geceleri, dört beş defa, sonra uyuyamıyorum zor oluyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de durum aynı, bir de çalışıyorum; sabahları uyanırken zorlanıyorum bu yüzdenBen de dönerken bile hep uyanıyorum geceleri, dört beş defa, sonra uyuyamıyorum zor oluyor.![]()
17. Hafta içindeyim bu hafta resmen 3 katına çıktı göbüşüm, penguen gibi hissediyorumcok haklısınız, benim bu hafta gözle görülür şekilde büyüdü ve onda bile nefes nefese kalıyorum bi darlanıyroum kocaman oldugu halini düşünemiyorum :)
Benim eşim de aynı, hevesini kırmıyorum o yüzden; bebek arabası ve araba koltuğu aldık. Onun dışında henüz bişey almadık bakıyoruz sürekli:)Kızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var
Bende 19+2deyim ultrasona göre bebem 1 hafta önde
![]()
Ben 14. Haftamda falan arabasını ve oto koltuğunu aldımKızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var
![]()
Bebek arabasında hangisini tercih ettiniz ? Güzel günlerde kullanın insallahBenim eşim de aynı, hevesini kırmıyorum o yüzden; bebek arabası ve araba koltuğu aldık. Onun dışında henüz bişey almadık bakıyoruz sürekli:)
Sanki biraz erken olmuş. Amaan en iyisi aslında benim gibi panik atak olucağına rahat rahat alıp koymuşsun ne güzelBen 14. Haftamda falan arabasını ve oto koltuğunu aldımbiberon emzik pompada aldım
kıyafette alıyorum gördükçe
biraz erken başladım sanırım
![]()
Allah kolaylık versin canım ben raporluyum, heyet aldım, gelecek ay da öyle geçecek, heyet alamazsam iki ay ücretsiz izin alacağım. Gündüz uyku daha kolay oluyor.Bende de durum aynı, bir de çalışıyorum; sabahları uyanırken zorlanıyorum bu yüzden![]()
Ya aslında Kasım indirimlerinden yararlanmak için araba ve oto koltuğunu aldım. Sonrada kendimi durduramadımSanki biraz erken olmuş. Amaan en iyisi aslında benim gibi panik atak olucağına rahat rahat alıp koymuşsun ne güzelBana kalsa bebek doğsun hastane çıkısı uğrar bi mağazadan toplu alır cıkarız
![]()
Dur bakalım cumartesi ola hayrola detaylı ultrasona giricem insallah bir sorun yoksa bende biraz salıcam ya valla saçım beyazladı düsünmektenYa aslında Kasım indirimlerinden yararlanmak için araba ve oto koltuğunu aldım. Sonrada kendimi durduramadımKasım indirimine denk gelmeseydim bende beklerdim muhtemelen 20. Haftaları
o yüzden bence sende mantıklı davranıyorsun
![]()
Hadi inşallah güzel geçer detaylınDur bakalım cumartesi ola hayrola detaylı ultrasona giricem insallah bir sorun yoksa bende biraz salıcam ya valla saçım beyazladı düsünmektenDaha önce kimyasal yaşadım ve bu hamileleğimi 4 sene sonra elde ettim herhalde ondan böyleyim
![]()
Amiin hepimiz sağlıkla hayırla kolayca alalımm inşallahHadi inşallah güzel geçer detaylınbir kere başlayınca durduramıyorsun kendi zaten
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Benimkide biberona takmış durumdaKızlar eşim alışveriş için baya hevesli gönlü olsun diye pazar günü mağazaya gidip bi kaç zıbın falan aldık ama şimdide bebek arabası beşik vs alalım diye tutturdu benimde yüreğim hep ağzımda bisey oldu olucak diye ahh analıksizce kaçıncı hafta alisveris icin ideal ? Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 12 haftada herseyini tamamlayanda var 34e kadar corap bile almayanda var
![]()
Ahahha dimi bide o dert var neyden ne kadar alıcaz kısa kollu mu uzun kollu mu yenidoğan mı 0-3 ay mı herşey çorbaBenimkide biberona takmış durumda
Zaten en doğru ne olur ne alacağımızı da bilmiyoruz
Ben 3-4 tane zıbın aldım alt açma örtüsü görmüştük onu aldık.
25.haftaları görüp alırım diye düşünüyorum![]()
Zaten onlarda bizimle dalga geçiyor gibiKizlar Bebek hareketlerin ufaknufak cılız hissetmek ayrı ,bebeğin artık poposu ayakları başı ile sert bir şekilde vurması yer degistirmesi çok ayrı bunlar son haftalarda oluyor ve karın kocaman oluyor ve annede en çok kilo aldığı dönem mide yanması yatarken rahatsızlık acele etmeyin şimdiden başlasa dünya kadar olur göbekler tasiyamayiz![]()
Ay evet kesinlikle dalga geçiyorlarZaten onlarda bizimle dalga geçiyor gibibi kımıltı hissediyoruz 2-3 yada daha uzun hiç bir hissetme yok
Kafada kurmaya devam ediyoruz![]()
İlk bebeğiniz miAhahha dimi bide o dert var neyden ne kadar alıcaz kısa kollu mu uzun kollu mu yenidoğan mı 0-3 ay mı herşey çorbaBende erteleyebildiğm kadar ertelicem de bu mesaji yazarken bile whatsaptan beşik fotoğrafı atıyor bizimki
![]()
Evet göğüslerim büyüyor kaşınıyor diye dertleniyordum iki gündür ağrı sızı yokAy evet kesinlikle dalga geçiyorlarbugün birde göğüs hassasiyetim azalınca triplere girmiştim hareketlerini de hissetmiyorum zaten diye
delirmesek doğuma kadar
![]()
Evet ilk oğlumuz olacak nasipseİlk bebeğiniz mibizim ilk.hepimiz aynı durumdayız sanırım
Birde erkekler bize göre daha fena
kendi aralarında alınacak eşyayı dahi konuşuyorlarbazen şaşırıyorum bazen seviniyorum
Evet ilk bebeğimİlk bebeğiniz mibizim ilk.hepimiz aynı durumdayız sanırım
Birde erkekler bize göre daha fena
kendi aralarında alınacak eşyayı dahi konuşuyorlarbazen şaşırıyorum bazen seviniyorum
ay evet kaşınıyordu acıyordu bu sabah bir kalktım hepsi gitmişEvet göğüslerim büyüyor kaşınıyor diye dertleniyordum iki gündür ağrı sızı yok
Sürekli kendimi dinliyorum her an acillik olabilme kapasitem aşırı gelişti
Öncesinde hastalıktan sürünsem doktora gitmezdim
Ayy benimde aynıydı 2. Trimesterı girdiğim gün bi uyandım bütün belirtiler gitmiş göğüs ağrısı mide bulantısı cok korkmustum ama sonra arastirdim doktoruma sordum normalmisEvet ilk bebeğimo yüzden böyle değişiklikliklerde direkt geriliyorum
bizden daha çok araştırıyorlar babalar gerçekten
ay evet kaşınıyordu acıyordu bu sabah bir kalktım hepsi gitmişzehir oldu günüm
burdaki arkadaşlar normal diyince rahat nefes aldım
bende aynı şekildeyim göğüs hassasiyetim gitti diye baş ağrısıyla yatıyorum eve geldiğimden beri
![]()