Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 22 36,1%
  • erkek

OY: 36 59,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 2 3,3%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,6%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    61
Evet bende ne kadar iyi bir doktor maşallah bana bir hafta dedi gibi kalmış aklımda size iki hafta sonra mı çıkar dedi sonuç

Evet direkt kağıt verdi elime.. Kasımın 4üne.. Bi öncekı gebeliğimin sonlarında da ona gidiodum.. Göztepe nin doktoları çok iyi.. Hiçbi hastanede bu kadar emniyette hissetmedim.. Zekiler ve bunu hissediyosun.. Reyhan hoca da iyidir, zehir gibi hepsi

Benimde bugün doktor randevum vardı. Bende sordum ne zaman hissedeceğimi. Doktorum 18. Haftayla 20. Haftalarda hissedeceğimi söyledi.

Ay kızlar ölüyorum sanki.. Yürüyemiyorum resmen.. İki gündür böyleyim.. Yorgunluktan oluyo diy tahmin ediyorum, özellikle geri dönerken bacaklarım kasıklarım zonkluyor yarında böyle olursam acile gıtcem gibi

Merhaba benimde 14.hafta itibariyle bu şekilde ağrılarım başladı kasıklarda bacak içlerinde ve alt karında hissediyorum biraz şiddetli ama arastirdigim kadariyla rahim büyümesine bağlı ağrılar oldugu yaziyor her yerde

Ya bana da öyle geldi ama, ayagımın üstüne basamıyorum.. Ikı çocuk var yeme içme bende, düzelmezsem diye korkuyorum. Geçen gebeliğimde de olmuştu, bı gün boyunca sabahtan akşam 11e kadar oturmaksızın ayaktaydım, ertesı gün yürüyemedım bile şimdi öyle dinlenme işleri erteleme diye bi secenegım de yok.. Ondan korkuyorum
Bu halde çorba yapmaya çalışıyorm şu an mesela
Bide iki gündür bebek arabasıyla yokuş çıktım, her zaman yapıodum da artık zorlanıyorm galiba

Allah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut bebisimiz buyuyor diye agrilar oluyor firsat buldukca sol yanina uzanip dinlenmeye calis cabuk gecer insallah yinede doktora gidersen haber et cunku benim esim kanama olmadikca doktora gitmeyi yasakladi

Valla bende ilk acile gıtcem.. Büyük ihtimalle bişey cıkmıcak ama en azından içim rahat eder napim yazarım inşallah..

Arkadaşlar ben 17 hafta içerisindeyim ama hiç kilo almadım bulantım vs yok yemek normal yiyorum bebekte haftasıyla uyumlu bu durumda bir sorun yoktur değil mi. Çevre faktörü hep kilo alınması daha çok yemek yenilmesi gibi bir algı oluştuyor bu da geriyor insanı. Her gebe fazla fazla kilo almak zorunda değildir yani değil mi

Bende ıkı gebeliğimde kılo almadım, ama 90kıloyla hamıle kaldm ikisine de.. İlk aylarda kılo verirdim sonra verdiklerimi geri alırdm.. 90la gittim doğuma ıkısınde de.. Bence zayıf yada kılolu ille kılo alıncak diye bişey yok.. Ikısını de aç kala kala doğurdum.. Hatta bence açlık bedeni rahatlatıo.. Ben şu an beş kılo aldım ama bnmkı tamamen duygusal yemek yeme.. Bebek iyiyse hiç dert etme, kılo almamak şimdiye kadar iyi bişey bile ama bundan sonra alabilirsin, çünkü bebekte gerilik durumunda doktorlarda önerio yemek ye diye.. Zaten bundan sonra alsan da maksimum 8 9 alırsın.. O da hiçbir şey

Cevap iÇin teşekkür ederim,tecrübe önemli tabi çok zayıf değilim 61 ile kaldım hala aynı devam ediyor. Genelde hep çok alınması gerekli gibi bi halk algısı var ya etraftan almadın zayıfsın söylemleri geriyor Bebek haftayla uyumlu şimdilik bakalım

Çok iyi bile bence.. İnşallah 20yi de böyle görürsün hiç gerilme valla, herkes kılo alcak diye bişey yok.. Saglıklı beslen gerisi boş

Ben de çok almadım galiba 4,5 kilo normalde de aldığım kilo. İse gidiyorum onun dışında yürüyüş yapmıyorum yapsam daha azdı belki. Bence iyi bir şey.
Kilo almaya yatkın değilsen sen de gayet normal.

Gittim acile.. Doktor bu haftalarda yürüyemiycek kadar baskı yapmaz rahim dedi.. Benimde aklıma şey geldi.. Üniversitedeyken arkadaşlarla trambolinden zıplıyoduk, o sırada kasığımda yırtık gibi bişey olmuştu, nefesımı kesmişti.. Neyse bu olaydan sonra gitmedim doktora ama ters bi harekette zorlayınca orada bi kitlenme mi diyim ne diyim degısık bişey oluyo, dinlenince gecıo.. Doktora dedım, kasık fıtıgı olabılır mı... Olabilir dedi, genel cerrahi ye yönlendirdi, ama poliklinige git dedi, sımdı erişkin acile yönlendirsem bi anlamı olmaz dedi.. Bide doktor çok pozitifti dedım kolestaz geçmişim var riskliyim dedım.. Dedi daha bişey olmadı ki, belki bu gebelikte olmaz sartlama kendını dedi.. Dedim ağzından bal damlıyor

Teşekkür ederim ben çok hareket edemiyorum plasenta şimdilik aşağıda 20 haftaya kadar az az yürüyüş yapabileceğim, yukarı çıkar dedi ama inşallah çıkar bakalım

Yani bu haftada ağrılar normal ama senin ekstra bir durumun var diye x2 ağrı hissediyorsun dogru mu anladim Ayy pozitif doktora denk gelmende cok iyi olmus şu dönemde zaten baya stresliyiz

cnm mrb bn cinsiyeti ogrendim dün erkekmis listeye eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…