- 3 Eylül 2020
- 864
- 426
- 103
- 36
İnş güzel sonuçlar alırız bana da öyle dedilerBugün yaptırdım ben de. Doktor 10,12 günde çıkar dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş güzel sonuçlar alırız bana da öyle dedilerBugün yaptırdım ben de. Doktor 10,12 günde çıkar dedi
Belki de şaşırdım kız isterdim hep erkek dedi bi şok oldum tabi sağlıklı olsun daUltrason a göre 2 3 gün önde idi canım belki erken ondan görmüştür doktor.![]()
Aminİnş güzel sonuçlar alırız bana da öyle dediler
Maşallah minnoşlaraMerhaba canım anneler, nasılsınız?
Bugün detaylı ultrasonum vardı (12+4). Bebişin organlarına bakıldı. Bir de miniğim sanki hıçkırık tutmuş gibi hareket ediyordu.Doktor gelişimin gayet iyi gittiğini söyledi. Sonrasında kan verdim ikili test için. Ekim 14'te sonuçlar için tekrar gideceğiz.
Ayrıcaaaaa: %80 KIZ bebek geliyor dedi doktorP perdesizev
![]()
Ben bugün 9+1 olmam gerekiyor. 3 gündür rahat rahat yiyorum.Kaçıncı haftada geçti bulantı
Akşam ilacı içince ben de bugün rahat ettim. Yiyip yiyip şükrediyorumBen bugün 9+1 olmam gerekiyor. 3 gündür rahat rahat yiyorum.
Benim 4 gün içinde çıkmıştı özel klinikte yaptırıldığı için e nabıza düşmemişti benimkızlar ikili test sonucu ne zaman çıkar ya? Benim 10 gün oldu hala bir şey yok ortada. Bir de ikili test sonucu enabıza düşer değil mi?
Canım ilk andan itibaren hep kız hissettim.bilimsel değil hisseldiBu haftalarda yüzde 60,70 doğru galiba
Ne kadar fetal dnaAmin çok teşekkür ederim umarım sizin için de her şey yolundadırben de epeydir kontrole gitmeyince merak etmiştim, değişik duygular. Çok şükür
iyi yapmışsınız.
Biz de fetal dna yı da yaptıracaktık doktor gelmişken kanınızı alalım dedi yardımcısı bende 3 farklı yerde denedi alamadı moralim bozuldu iğnesi çok kalındı. Yarın tekrar uğrayacağım umarım sağlıkla hallolur![]()
14 binNe kadar fetal dna
HayırlısıCanım ilk andan itibaren hep kız hissettim.bilimsel değil hisseldi
Evet 2 li yarama testinde 13+1 de yaptırdığımda kız dedi perinatoloji uzmanıHayırlısıbelli oldu mu senin de
![]()
Hayırlı olsun canımEvet 2 li yarama testinde 13+1 de yaptırdığımda kız dedi perinatoloji uzmanı
Sağl canım .Seninki belli miHayırlı olsun canım![]()
Kız dedi büyük ihtimalle ama fetalde belli olur sanırımSağl canım .Seninki belli mi