- 22 Aralık 2022
- 667
- 731
- 33
- 31
Gözünüz aydın o zmnbelirlenmiş ama doktoruma gönderilen raporda yazıyormuş , kız cinsiyetisağlıklı hayırlı evlat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın o zmnbelirlenmiş ama doktoruma gönderilen raporda yazıyormuş , kız cinsiyetisağlıklı hayırlı evlat olsun
siz de fetal test mi yaptırdınız , kaç gün olduGözünüz aydın o zmnbende öğreneydim bi hayırlısıyla
Bende şehirde yaptırdım bir hafta en geç on gün dediŞehir hastanesinde yaptırmıştım ben. Rapor kaç günde çıkıyor ki acaba.
Şehir hastanesinde fiyatlar nasıl fetal içinBende şehirde yaptırdım bir hafta en geç on gün dedi
Fetal değil, 2 li tarama benim bahsettiğim. Fetal yapılıyor mu hiç bilmiyorumŞehir hastanesinde fiyatlar nasıl fetal için
Hayır ben ultrason sonucunu bekliyorumsiz de fetal test mi yaptırdınız , kaç gün oldu
hahaha inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar benim de bir oğlum var , ne istediğimi bilmiyordum açıkçası bu da kız olacak inşallah güzel olur her şey![]()
Çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinTeşekkür ederim , evet doktorum yazdı bana KIZ geliyor![]()
Canm fetal dna da cinsiyet söylemek yasal değilmiş onun için doktora iletiliyormuş. Randevunuzu gittiğinizde söyler büyük ihtimalkızlar merhaba , Fetal dna sonucum çıkmış ancak sonuçta cinsiyet yazmıyor , Doktorum da henüz bana dönüş yapmadı acaba sadece doktorumla mı paylaştılar diye düşünüyorum ,sizlerin sonucunda yazıyor muydu
Geçmiş olsun benim genel bir sorunum o malesef hamilelikte de devam ediyor. Zencefil çayı içmenin geniz akıntısına çok faydası oluyor. Burun için de lavaboya gittikçe suyla yikarsaniz biraz rahatlatıyor. Bu konuda muzdarip olan herkese yazmaya çalışıyorum. Gerçekten zor bir durumKızlar merhaba, gebe kalalı sürekli burnum tıkanıyor daha önce böyle bir durum olmazdı. Geniz akıntısı da oluyor. Sizde de yaşayan var mı hormonlar kaynaklı mı acaba
Bende bugün ikili test sonuçlarını almaya gittim 12+5 ultrason ile muayene de olduk ama doktor söylemedi. bu defaMrb kızlar bgn 12+5 günlük olduk cinsiyet öğrenmedik henüz öğrenen arkadaşlar siz kaçıncı haftada öğrendiniz
Bende ikili test için gitmiştim 2 ekimde aynen banada söylemedi doktor acaba özele gitsem belli olurmu öyle tatlı kıyafetler battaniyeler görüyorumki almak istiyorum ama belli olmayınca geri bırakıyorumBende bugün ikili test sonuçlarını almaya gittim 12+5 ultrason ile muayene de olduk ama doktor söylemedi. bu defa
Özele gitmiştim geçen hafta erkek dedi direk. Devlet de ki doktorlar çok cinsiyet hakkında yorum yapmıyorlarBende ikili test için gitmiştim 2 ekimde aynen banada söylemedi doktor acaba özele gitsem belli olurmu öyle tatlı kıyafetler battaniyeler görüyorumki almak istiyorum ama belli olmayınca geri bırakıyorum![]()
oyle oncelik saglik tabi sizinki belli ozmn ozelde erkek dediyse dogrudur devlette tam bilemiylarÖzele gitmiştim geçen hafta erkek dedi direk. Devlet de ki doktorlar çok cinsiyet hakkında yorum yapmıyorlarsağlıkla gelsinler de gerçi Ama bir yandan da kıyafetler için sabırsızlanıyoruz da
Bence biliyorlar da söylemiyor çoğu doktor. Ama özel de gördükleri anda söylüyorlar gerçektenoyle oncelik saglik tabi sizinki belli ozmn ozelde erkek dediyse dogrudur devlette tam bilemiylar
Mrb kızlar bgn 12+5 günlük olduk cinsiyet öğrenmedik henüz öğrenen arkadaşlar siz kaçıncı haftada öğrendiniz
12 haftalikken gitmistim cnmYakın zamanda gittiniz mi doktora? Ben 12+2 de öğrenmiştim cinsiyeti